بحث و تبادل نظر در مورد اینترنت 3G,4G اپراتورهای موبایل

ایرانسل خودم دارم تست میکنم مثلا بعد دو سه گیگ سرعتش میاد پایین از روی 4g میره رو h+ هی قطع وصل میشه!
خب اين مشكل بخاطر موقعيت مكاني شماست همراه اولم ميتونيد تست كنيد اگه سرعت مناسبي داشته باشه كه تعرفه هاي همراه اول خيلي بصرفه تره

جایی که ما هستیم نه همراه اول نه ایرانسل هیچج کدوم سرعت بالایی نمیدن
از طریق سامانه 195 هم شکایت کردم و کارشناساشون اومدن برای بررسی و تایید کردن عمق فاجعه رو [-(:(
ولی هنوز اتفاقی نیفتاده و میرم تو سایتشون میزنه ((كاربر گرامي شكايت شما از اپراتور به سازمان تنظيم مقررات ارجاع شده))
حالا نمیدونم این 195 میتونه کاری کنه یا نه

همراه اول از دیروز عصر هر 15 یا نیم ساعت قطع میشه کسی این مشکلو داشته؟چون هات اسپات میکنم با کنسول موندم ممکنه مشکل از گوشی باشه؟یا از خود همراه اوله چون پشتیبانی درست حسابیم نداره جواب ادمو بدن!

همراه اول از دیروز عصر هر 15 یا نیم ساعت قطع میشه کسی این مشکلو داشته؟چون هات اسپات میکنم با کنسول موندم ممکنه مشکل از گوشی باشه؟یا از خود همراه اوله چون پشتیبانی درست حسابیم نداره جواب ادمو بدن!
نه طبیعی هست منم این مشکل رو دارم

• Like
Reactions: robb stark
این کار رو از قصد میکنن که ملت دانلود نزارن

• Like
Reactions: robb stark
دوستان من الان بسته یکروزه شبانه بگیرم ،اون ترافیک رایگان همراه اول فعال میشه؟ بسته که خودش ۲-۷ هست
اگه فعال بشه تا ۹ صبح میشه استفاده کرد؟ کلا چه جوریاس؟ من بسته فعال ندارم الان

دوستان من الان بسته یکروزه شبانه بگیرم ،اون ترافیک رایگان همراه اول فعال میشه؟ بسته که خودش ۲-۷ هست
اگه فعال بشه تا ۹ صبح میشه استفاده کرد؟ کلا چه جوریاس؟ من بسته فعال ندارم الان
شما هر بسته ای بگیرید بسته هدیه شبانه مخصوص پاییز فعال میشه !
من خودم یک گیگ هدیه یک ماهه اپدیت نرم افزار همراه من رو گرفتم و امتحان کردم رایگان از ساعت 3 تا 9 دانلود میکنه

شما هر بسته ای بگیرید بسته هدیه شبانه مخصوص پاییز فعال میشه !
من خودم یک گیگ هدیه یک ماهه اپدیت نرم افزار همراه من رو گرفتم و امتحان کردم رایگان از ساعت 3 تا 9 دانلود میکنه
خب الان شبانه ۲-۷ بزنم ، دو ساعت بیشتر میشه استفاده کرد دیگه درسته؟
راستی کدوم هدیه؟ چه جوری میشه گرفت؟

خب الان شبانه ۲-۷ بزنم ، دو ساعت بیشتر میشه استفاده کرد دیگه درسته؟
راستی کدوم هدیه؟ چه جوری میشه گرفت؟
شبانه 2-7 رو نمیدونم بسته نوترینو حساب بشه یا نه ! چون من هر موقع این طرح شبانه رو فعال میکردم تو نرم افزار همراه من در لیست بسته های فعال نمیاوردش .
بهترین کار اینه که شما شبانه 2-7 رو فعال کنی بعد اگه دیدی ساعت 7 قطع شد یدونه بسته 1 گیگ 1 ماهه 4 هزار تومنی هم فعال کنی تا 2 ساعت دیگه هم رایگان بشه
من نرم افزار همراه من نسخه قدیمی رو داشتم که هر بار اجرا میکردم میگفت اگه اپدیت کنی یک گیگ هدیه میده .

• Like
Reactions: M ξ λ δ ζ
بلی . هر بسته ای داشته باشی از ساعت 3-9 رایگان میشه دانلود کرد
ترافیک نامحدود شبانه، هدیه پاییزی همراه اول
ممنون ،فقط آخرین سوال :D
الان تو کافه بازار نسخه جدید رو دانلود کردم ،من نسخه 3.5.1 رو دارم
اونجا زده که یک گیگ هدیه میده ،الان اونو نصب کنم میده یا باید از داخل خود برنامه همراه من آپدیت کنم؟

ممنون ،فقط آخرین سوال :D
الان تو کافه بازار نسخه جدید رو دانلود کردم ،من نسخه 3.5.1 رو دارم
اونجا زده که یک گیگ هدیه میده ،الان اونو نصب کنم میده یا باید از داخل خود برنامه همراه من آپدیت کنم؟
نه از داخل خود برنامه اپدیت نمیخواد
من نمیدونستم که کدوم نسخه رو دارم ولی 2 روز قبل از کافه بازار اپدیت کردم و وقتی وارد حساب شدم چند تا اموزش نرم افزار نشون داد و بعدش یک کد داد که اونو وارد کردم و هدیه فعال شد .

• Like
Reactions: M ξ λ δ ζ

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or