Sorena Asadi
کاربر سایت
ایرانسل خودم دارم تست میکنم مثلا بعد دو سه گیگ سرعتش میاد پایین از روی 4g میره رو h+ هی قطع وصل میشه!بستگی به منطقه ای که هستید داره ، خودتون باید تست کنید هر دو رو تا بفهمید .
ایرانسل خودم دارم تست میکنم مثلا بعد دو سه گیگ سرعتش میاد پایین از روی 4g میره رو h+ هی قطع وصل میشه!بستگی به منطقه ای که هستید داره ، خودتون باید تست کنید هر دو رو تا بفهمید .
خب اين مشكل بخاطر موقعيت مكاني شماست همراه اولم ميتونيد تست كنيد اگه سرعت مناسبي داشته باشه كه تعرفه هاي همراه اول خيلي بصرفه ترهایرانسل خودم دارم تست میکنم مثلا بعد دو سه گیگ سرعتش میاد پایین از روی 4g میره رو h+ هی قطع وصل میشه!
خب اين مشكل بخاطر موقعيت مكاني شماست همراه اولم ميتونيد تست كنيد اگه سرعت مناسبي داشته باشه كه تعرفه هاي همراه اول خيلي بصرفه تره
نه طبیعی هست منم این مشکل رو دارمهمراه اول از دیروز عصر هر 15 یا نیم ساعت قطع میشه کسی این مشکلو داشته؟چون هات اسپات میکنم با کنسول موندم ممکنه مشکل از گوشی باشه؟یا از خود همراه اوله چون پشتیبانی درست حسابیم نداره جواب ادمو بدن!
این کار رو از قصد میکنن که ملت دانلود نزارنهمراه اول از دیروز عصر هر 15 یا نیم ساعت قطع میشه کسی این مشکلو داشته؟چون هات اسپات میکنم با کنسول موندم ممکنه مشکل از گوشی باشه؟یا از خود همراه اوله چون پشتیبانی درست حسابیم نداره جواب ادمو بدن!
شما هر بسته ای بگیرید بسته هدیه شبانه مخصوص پاییز فعال میشه !دوستان من الان بسته یکروزه شبانه بگیرم ،اون ترافیک رایگان همراه اول فعال میشه؟ بسته که خودش ۲-۷ هست
اگه فعال بشه تا ۹ صبح میشه استفاده کرد؟ کلا چه جوریاس؟ من بسته فعال ندارم الان
خب الان شبانه ۲-۷ بزنم ، دو ساعت بیشتر میشه استفاده کرد دیگه درسته؟شما هر بسته ای بگیرید بسته هدیه شبانه مخصوص پاییز فعال میشه !
من خودم یک گیگ هدیه یک ماهه اپدیت نرم افزار همراه من رو گرفتم و امتحان کردم رایگان از ساعت 3 تا 9 دانلود میکنه
شبانه 2-7 رو نمیدونم بسته نوترینو حساب بشه یا نه ! چون من هر موقع این طرح شبانه رو فعال میکردم تو نرم افزار همراه من در لیست بسته های فعال نمیاوردش .خب الان شبانه ۲-۷ بزنم ، دو ساعت بیشتر میشه استفاده کرد دیگه درسته؟
راستی کدوم هدیه؟ چه جوری میشه گرفت؟
بلی . هر بسته ای داشته باشی از ساعت 3-9 رایگان میشه دانلود کردیعنی اگه اون 1گیگ 1ماهه رو فعال کنیم ،میشه یک ماه از ساعت ۳-۹ رایگان دانلود کرد ؟!
ممنون ،فقط آخرین سوالبلی . هر بسته ای داشته باشی از ساعت 3-9 رایگان میشه دانلود کرد
ترافیک نامحدود شبانه، هدیه پاییزی همراه اول
نه از داخل خود برنامه اپدیت نمیخوادممنون ،فقط آخرین سوال
الان تو کافه بازار نسخه جدید رو دانلود کردم ،من نسخه 3.5.1 رو دارم
اونجا زده که یک گیگ هدیه میده ،الان اونو نصب کنم میده یا باید از داخل خود برنامه همراه من آپدیت کنم؟