بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

قضیه اینه که یه اکانت در آن واحد می‌تونه رو ps 4 و ps 5 اکتیو باشه ،در واقع ظرفیت دوم رو دوبار میفروشن :دی واسه همین تفکیک شده واسه فروش میذارن و البته قیمت نسخه ps 4 ارزون ترم هست
الان یکی بهم بازی ظ۲ پلی۴ فروخته
من اومدم دانلود کردم دیدم اپگرید رایگان فایو داره نسخه ۵ رو گرفتم حالا کلا میگه جفتشو نمیتونم دسترسی پیدا کنم چون نسخه فایو رو یکی دیگه خریده و کلا یه ظرفیت۲ داره (مگه اینکه یکی ظرفیت۲ ش رو روی خود پلی۴ اکتیو کنه که بشه دو تا ظ۲ یکی روی فایو یکی روی فور) نمیدونم حق با اونه یا نه

الان یکی بهم بازی ظ۲ پلی۴ فروخته
من اومدم دانلود کردم دیدم اپگرید رایگان فایو داره نسخه ۵ رو گرفتم حالا کلا میگه جفتشو نمیتونم دسترسی پیدا کنم چون نسخه فایو رو یکی دیگه خریده و کلا یه ظرفیت۲ داره (مگه اینکه یکی ظرفیت۲ ش رو روی خود پلی۴ اکتیو کنه که بشه دو تا ظ۲ یکی روی فایو یکی روی فور) نمیدونم حق با اونه یا نه
یکی از مسائلی که همیشه خیلی تاکید میکنن اینه که دقیقا ظرفیت کنسولی رو بگیرید که میخواید بازی رو روش انجام بدین. همونطور که بچه ها گفتن در اصل 4 تا ظرفیت میفروشن اول و سوم و دوتا دوم که یکیش فقط باید رو پی اس 5 اکتیو شه یکیش هم باید فقط رو پی اس 4 اکتیو شه. مثلا نمیشه دوتا ps5 اکتیو شن.

البته فکر نکنم دردسر خاصی این وسط داشته باشه یعنی اکانت رو دیزیبل کنی بعد بازیو حذف کنی دوباره اکانت بگیری نمیشه؟ قاعدتا راه کار راحت تری باید داشته باشه.

از ouxin دیگه خرید نمیکنم موقع پول گرفتن انلاینن سریع اکانتو دادن ولی بعد ۲ روز اکانت ساین اوت شده و گفتن باید ایمیل عوض شه
الان ایمیلو با کلی پیگیری و سین نکردن طولانی تونستم بگیرم ولی وقتی میگم کد بدید سین نمیکنن دیگه یک ساعت معطلم کد بدن

۱۰۰ رحمت به سی دی استاپ بهترین پشتیبانی‌ رو داره هنوز تو ۷.۸ سال بالای ۴۰ تا اکانت ازش خریدم هیچوقت پشتیبانی اذیت نکرده

• Like
Reactions: SMM9 and abi69
یعنی اکانت رو دیزیبل کنی بعد بازیو حذف کنی دوباره اکانت بگیری نمیشه؟
ممنون
الان بخوام سیو نسخه پلی۵ یه بازیو انتقال بدم به ۴ با پلاس میشه؟ (سر همین قضیه)
بعد این بلادبورن قضیه نسخه ۵ش چیه؟ اگه رسما نسخه ۵ نداره همون ۴ رو بگیرم البته بازی ارزونیه ولی همونم نمیخوام سرم کلاه بذارن

ممنون
الان بخوام سیو نسخه پلی۵ یه بازیو انتقال بدم به ۴ با پلاس میشه؟ (سر همین قضیه)
بعد این بلادبورن قضیه نسخه ۵ش چیه؟ اگه رسما نسخه ۵ نداره همون ۴ رو بگیرم البته بازی ارزونیه ولی همونم نمیخوام سرم کلاه بذارن
کلاه گذاشتن نیست‌. اون بازی رو میشه همزمان روی ۴ و ۵ پلی داد. شما مثلا فایو داری خب باید نسخه فایوشو بخری. طرف از سایت میتونه چک کنه بفهمه نسخه ۴ گرفتی بعد داری روی ۵ پلی میدی خب اکانتو ازت میگیره.
قابلیتی که سونی داده میشه از یدونه اکانت همزمان یه بازی نسل ۸ی رو روی دوتا پلتفرم ۵ و ۴ پلی داد.
حالا اینکه ورژن ۵ اینطور بازیای فقط نسل ۸ی رو گرونتر میفروشن بحثس جداس.

• Like
Reactions: Zack.Fair
سلام
دوستان نمیدونم جای درستیه برای این سوال یا نه!
قضیه اول سر بازیهاییه که علاوه به نسخه PS5 نسخه PS4 هم دارن یه فروشنده بهم گفت نسخه PS4 رو‌ بخری نمیشه برای تویی که دستگاه فایو داری البته این درصورتیه که فک کنم اپگرید رایگان داشته باشن

دوم درمورد بلادبورن که باز بازی نسل قبلیه خواستم بپرسم نسخه پلی۵ ش که فروشگاهها دارن دیگه چیه و چه فرقی داره؟؟؟ مگه اصلا نسخه فایوم داره؟ دوم بخش آنلاین کدوم نسخه ش هنوز برقراره و‌ برای انلاینش حتما باید با نفر دیگه هماهنگ بود یا خودشم رندم میتونه پارتنر پیدا کنه؟
نسخه PS4 نداره فقط بحث اشتراک کنسول ، در مورد اینجور بازیا برید همون اشتراک پلاس بگیرید حالا اکراین یا هر چی این بلادم تو پلاس هست ، بخش آنلاینش پا بر جاس من حتی تو چندتا chalice همین دو ماه پیش پلیر پیدا کردم ولی خب بعضی روزا ممکنه اصلا پیدا نکنه ، نیاز به فرند هم نداره مثل بقیه بازی های سولز لایک رندوم پیدا میکنی
تو همون نسخه PS5 رو بردار شاید نسخه 4 رو بگیری چون میتونه ببینه رو چی اکتیو کردی ، تفاوت قیمتش که خیلی کم ، اگه 900 هزینه کنی دیسک دست دومش رو میخری ، باز خودت میدونی

• Like
Reactions: Zack.Fair
از ouxin دیگه خرید نمیکنم موقع پول گرفتن انلاینن سریع اکانتو دادن ولی بعد ۲ روز اکانت ساین اوت شده و گفتن باید ایمیل عوض شه
الان ایمیلو با کلی پیگیری و سین نکردن طولانی تونستم بگیرم ولی وقتی میگم کد بدید سین نمیکنن دیگه یک ساعت معطلم کد بدن

۱۰۰ رحمت به سی دی استاپ بهترین پشتیبانی‌ رو داره هنوز تو ۷.۸ سال بالای ۴۰ تا اکانت ازش خریدم هیچوقت پشتیبانی اذیت نکرده
بقیه دوستان کسی چنین مشکلی با اکسین داشته؟
میخواستم بازی Expedition 33 رو بگیرم از اکسین چون ارزونتر از بقیه میداد.

بقیه دوستان کسی چنین مشکلی با اکسین داشته؟
میخواستم بازی Expedition 33 رو بگیرم از اکسین چون ارزونتر از بقیه میداد.
من ۲بار خرید کرده بودم قبلا و اون موقع اصلا کد نمیدادن. با کیوآر خودشون وارد میکردن برات. ادمینشونم پاسخگوییش به موقع و خوب بود

• Like
Reactions: arshia78

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or