بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

قضیه اینه که یه اکانت در آن واحد می‌تونه رو ps 4 و ps 5 اکتیو باشه ،در واقع ظرفیت دوم رو دوبار میفروشن :دی واسه همین تفکیک شده واسه فروش میذارن و البته قیمت نسخه ps 4 ارزون ترم هست
الان یکی بهم بازی ظ۲ پلی۴ فروخته
من اومدم دانلود کردم دیدم اپگرید رایگان فایو داره نسخه ۵ رو گرفتم حالا کلا میگه جفتشو نمیتونم دسترسی پیدا کنم چون نسخه فایو رو یکی دیگه خریده و کلا یه ظرفیت۲ داره (مگه اینکه یکی ظرفیت۲ ش رو روی خود پلی۴ اکتیو کنه که بشه دو تا ظ۲ یکی روی فایو یکی روی فور) نمیدونم حق با اونه یا نه

الان یکی بهم بازی ظ۲ پلی۴ فروخته
من اومدم دانلود کردم دیدم اپگرید رایگان فایو داره نسخه ۵ رو گرفتم حالا کلا میگه جفتشو نمیتونم دسترسی پیدا کنم چون نسخه فایو رو یکی دیگه خریده و کلا یه ظرفیت۲ داره (مگه اینکه یکی ظرفیت۲ ش رو روی خود پلی۴ اکتیو کنه که بشه دو تا ظ۲ یکی روی فایو یکی روی فور) نمیدونم حق با اونه یا نه
یکی از مسائلی که همیشه خیلی تاکید میکنن اینه که دقیقا ظرفیت کنسولی رو بگیرید که میخواید بازی رو روش انجام بدین. همونطور که بچه ها گفتن در اصل 4 تا ظرفیت میفروشن اول و سوم و دوتا دوم که یکیش فقط باید رو پی اس 5 اکتیو شه یکیش هم باید فقط رو پی اس 4 اکتیو شه. مثلا نمیشه دوتا ps5 اکتیو شن.

البته فکر نکنم دردسر خاصی این وسط داشته باشه یعنی اکانت رو دیزیبل کنی بعد بازیو حذف کنی دوباره اکانت بگیری نمیشه؟ قاعدتا راه کار راحت تری باید داشته باشه.

از ouxin دیگه خرید نمیکنم موقع پول گرفتن انلاینن سریع اکانتو دادن ولی بعد ۲ روز اکانت ساین اوت شده و گفتن باید ایمیل عوض شه
الان ایمیلو با کلی پیگیری و سین نکردن طولانی تونستم بگیرم ولی وقتی میگم کد بدید سین نمیکنن دیگه یک ساعت معطلم کد بدن

۱۰۰ رحمت به سی دی استاپ بهترین پشتیبانی‌ رو داره هنوز تو ۷.۸ سال بالای ۴۰ تا اکانت ازش خریدم هیچوقت پشتیبانی اذیت نکرده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or