بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

پ.ن:البته کماکان شل نگیرید موقع تعویض بازی ;))
کلا چون مشتریاش زیاده و نفرات پشتیبانیش کم این مسائل پیش میاد. تنها راه چاره اینه نفراتشو زیاد کنه. وگرنه با اومدن بتل و کال اف و ایول ۹ شرایط بدترم میشه. با فرض اینکه یوقت اتفاقی نیفته دوباره نتا به فنا بره که اگه پیش بیاد دیگه هیچی!

کلا چون مشتریاش زیاده و نفرات پشتیبانیش کم این مسائل پیش میاد. تنها راه چاره اینه نفراتشو زیاد کنه. وگرنه با اومدن بتل و کال اف و ایول ۹ شرایط بدترم میشه. با فرض اینکه یوقت اتفاقی نیفته دوباره نتا به فنا بره که اگه پیش بیاد دیگه هیچی!
البته یه چیزی هم هست.اونایی که مثل من تو سایت قدیم اشتراک خریدن کلا پشتیبانشون فرق داره.حتی موقع درخواست هم میزنیم مشترک قدیم، برای همین زودتر جواب و تحویل میدن به ما

• Like
Reactions: MyJinx
می تونستن از طریق تلگرام خیلی راحت تر به مشتری ها رسیدگی کنن. اما از روش عصر حجری سایت استفاده کردن و خودشون هم اقدام به راه اندازی سیستم اتوماتیک کردن که به خاطر همینم فروش مجدد اکانتشون بنظر خیلی داستان داره.

البته یه چیزی هم هست.اونایی که مثل من تو سایت قدیم اشتراک خریدن کلا پشتیبانشون فرق داره.حتی موقع درخواست هم میزنیم مشترک قدیم، برای همین زودتر جواب و تحویل میدن به ما

ديرى نپايد چون استورى گذاشته بودن چند وقت قبل كه قديميا هم پنل دار ميشن و همه يكسان ميشن :D

• Sad
Reactions: hamid_barca
می تونستن از طریق تلگرام خیلی راحت تر به مشتری ها رسیدگی کنن. اما از روش عصر حجری سایت استفاده کردن و خودشون هم اقدام به راه اندازی سیستم اتوماتیک کردن که به خاطر همینم فروش مجدد اکانتشون بنظر خیلی داستان داره.
بعد جالبه بعضیا گیر میدادن به اینکه هرچی کانال تلگرامیه از بیخ و بن غیرقابل اعتمادن چون سایت ندارن! در صورتی که کانالای تلگرامی چه پاسخگوییشون چه اعتبارشون چه رفتارشون ۱۰ هیچ هرچی سایته میزنه!

دقیقا اومدم بگم گرند دفت اتو بیاد چه خبر میخواد میشه :دی جی تی ای قطعا بازار استثنایی خودش رو داره همه جا، اما به نظرم شماها که گیمر جدی هستید گرند دفت اتو رو جدا بخرید که داشته باشید، ایشون تضمین 10 (15 :D) سال سرگرم کنندگی داره :D اچار فرانسه ای که همیشه یک سوپر گیم پلی برای هر کسی داره، چه برای خودتون چه مهمون یا بچه یا کسی که میخواد با کنسول شما بازی کنه...

هرچقدرم که سریع بازی رو جلو ببرید و تموم کنید اما باز هم ایشون ارزش نگه داشتن داره، بخواید پلت کنید که باز هم بیشتر :D

پلت جی تی ای برای من مشکلش انلاینشه، حوصله بازی انلاین سنگین (منظور مولتی پلیر انلاین نه سینگل انلاین) خیلی وقته ندارم، اگر تروفی لیست اصلی بازی فقط افلاین باشه که چه بهتر، اما اگر عین 4 و 5 با تورفی های مولتی میکس باشه، دیگه برای من سخت میشه، نمیدونم شایدم برای جی تی ای جدید حسش بیاد حتی مولتی هم برم که پلتش کنم... از طرفی مولتیش تاریخ انقضا نداره و وقت دارم دیر برم سراغش (هرچند سخت میشه وقتی تو بلند مدت هاردکور ها بازی رو تصرف میکنند، اول کار معمولا راحت تره تروفی های مولتی رو گرفتن و کلا مولتی) از طرف دیگه من حداقل 1000 ساعت قراره فقط سینگل پلیرش رو بازی کنم برای همین ممکنه خیلی راحت اصن بیخیال پلت بشم و دلم رو به خود بازی خوش کنم، تروفی های افلاینشم میگیرم دیگه...

دیگه باید بازی بیاد ببینیم دقیقا تروفی لیستش چی به چی هست... بازی اگر سینگل پلیر افلاین یا انلاین (بهتر افلاین طبیعتا چون تاریخ انقضا نداره) باشه ولی سوووووووووووووپر سخت باشه من اپسیلون نگرانی ندارم اما یک تروفی ساده مولتی پلیر داشته باشه رسما تا مرز بیخیال پلت شدن پیش میرم :D اخه جی تی ای هم بازی نیست که تروفی مولتی پلیرش راحت بوست بشه با رفیقت برخلاف رد دد ردمپشن 1 پی اس تری که همین الان با بوست راحت پلت میشه،، دیگه بیاد ببینیم چیه...

جی تی ای داستان اینده زندگی مونه تا چند سال :D :D

شما فقط تصور كنيد موقع اومدن gta چه اتفاقى قراره بيفته :D
gta داخل برنامش به احتمال زیاد نیست
داخل یکی از ویدیوهای اینستاگرامشون گفت ممکن هست بیاریم داخل نخل
امیدوارم تا اونموقع اصلا نیازی به نخل دیگه نداشته باشیم[-o<

آخرین ویرایش:
بعید نیست که نخل پلاس اصلاً GTA VI رو نیاره! :دی اگه اشتباه نکنم قبلاً توی لیست بازی‌های آینده بود، ولی چند وقت پیش حذف شد و ملت هم وقتی توی اینستاگرام در این مورد سوال می‌کنن، اینا با یه حالت مشکوکی می‌گن در حال تصمیم‌گیری هستیم و فلان و چنان!
بعید نیست آخرش یه بهانه‌ای بیارن و مثلاً بگن دستور داده شده که این بازی رو نیاریم (که البته اگه به صورت ظرفیتی بفروشن مشخص می‌شه که حرف مفته). به قول بچه‌ها GTA شوخی نیست و کلاً بحثش با همه‌چیز متفاوته. درسته که FIFA و CoD هم به شدت محبوب هستن، ولی خیلی‌ها هم اهل این بازی‌ها نیستن ولی GTA یه حالتی داره که حتی کسی که حال نمی‌کنه هم برای کنجکاوی می‌خواد یه چرخی توی بازی بزنه. :دی یعنی به نظرم حداقل ۹۰٪ مشترک‌ها می‌خوان به سرعت بازی رو بگیرن و ببینن چطوریه و درصد زیادی از اون‌ها هم می‌خوان ماه‌ها باهاش عشق و حال کنن و بازی‌ای نیست که بعد از ۲۰ یا ۳۰ یا حتی ۱۰۰ ساعت پس بدن و به خاطر همین می‌تونه یه تنه کل نخل پلاس رو به باد بده! :دی

جدای باقی مسائل ولی خب برادر اینا تهش میگن بازی ۳ روز قبل عرضه درخواست بدید تا تحویل بدیم! چجوری ۲تا بازی که چند هفته تا عرضشون مونده رو زدی و انتظار داشتی کنسلش نکنن؟ :D

منم الان پستت رو دیدم متوجه شدم دوستمون رفته بازیهای آینده رو تقاضا کرده.گفتم اخه 2 هفته دیگه معطل نمیکنن برای تحویل بازی :D

@Arman Sensi ببین تو قسمت نخل پلاس 2 ردیف کاور بازیها رو زده که پایینی میگه چه تاریخی برای چه اشتراکی میاد و بالایی وقتی هست که اومده.شما باید بالایی رو نگاه کنی وببینی الان روی اشتراکت اومده یا نه و بعد درخواست بدی

پ.ن:البته کماکان شل نگیرید موقع تعویض بازی ;))

آره خب توضیح دادم سیستم پنلشون جوری بود که نمی تونستی فقط یه بازی بگیری باید حتما 3 تا رو انتخاب می کردی. منم نمی خواستم بازی که نمی خوام رو ازشون بگیرم گفتم دوتا بازی پیش فروش که هنوز مونده تا تحویل رو میزنم بعد فقط اونی که الان میشه رو میدن دیگه اما کل سفارش کنسل شد. حالا مهم نیس فعلا مثل اینکه برگشتن به همون روش قبلی.

آره خب توضیح دادم سیستم پنلشون جوری بود که نمی تونستی فقط یه بازی بگیری باید حتما 3 تا رو انتخاب می کردی. منم نمی خواستم بازی که نمی خوام رو ازشون بگیرم گفتم دوتا بازی پیش فروش که هنوز مونده تا تحویل رو میزنم بعد فقط اونی که الان میشه رو میدن دیگه اما کل سفارش کنسل شد. حالا مهم نیس فعلا مثل اینکه برگشتن به همون روش قبلی.

حالا ٣ تا رو ميگرفتى واسه استارت اصلا فرداش عوض ميكردى :D

• Smile
Reactions: Arman Sensi
من کلا بازی ها رو از CD Stop میگرفتم و واقعا پشتیبانیش حرف نداشت. همش تقصیر حمیده :)):)). اوکیه آقا درست میشه بلاخره. الان ایمیل اومده بازیت آمادست بیا بگیر اما دسترسی به اکانت رو فعلا بستن :>. کلا امیدوارم سیستمشون کار کنه چون درنهایت به نفع گیمرهاست مخصوصا با شرایط فعلی.

حالا ٣ تا رو ميگرفتى واسه استارت اصلا فرداش عوض ميكردى :D
جوونی و خامی دیگه :D :D :D

یعنی روح و روان ادم رو میریزن بهم با این دورغ هاشون
با 40 سال سن چجوری آدم رو انگل میکنن
اکانت rise of ronin رو بعد از 5 روز تعویض کردن اونم با سمجی خودم و حالا حکایت من رو برای تحویل اف سی 26 که قرار بود ساعت 6و نیم تحویل بده ببینید
10 دقیقه قبلش راحت با ار کیو کد وارد بازی رایز اف رونین شدم

Attachments

• 1[1].jpg
    1[1].jpg
    123.6 KB · مشاهده: 55
  • 2[1].jpg
    2[1].jpg
    125.8 KB · مشاهده: 55
  • 3[1].jpg
    3[1].jpg
    139.2 KB · مشاهده: 51
  • 4[1].jpg