بحث و تبادل نظر در رابطه با فروشندگان اکانت های ظرفیتی و قانونی

یعنی روح و روان ادم رو میریزن بهم با این دورغ هاشون
با 40 سال سن چجوری آدم رو انگل میکنن
اکانت rise of ronin رو بعد از 5 روز تعویض کردن اونم با سمجی خودم و حالا حکایت من رو برای تحویل اف سی 26 که قرار بود ساعت 6و نیم تحویل بده ببینید
چندتا از عکسها رو دیدم.اگه موقع کد زدن نمیشه مال اینترنته.منم کلی فحش دادم و 3تا نت عوض کردم ولی نمیشد تا با تی دی ال تی ایرانسل شد.هر دی ان اسی هم بگی میزدم ولی رو بقیه اینترنتهام کار نمیکرد.
اون هی میگفت اضافه شد و من فکر میکردم دروغ میگه

چندتا از عکسها رو دیدم.اگه موقع کد زدن نمیشه مال اینترنته.منم کلی فحش دادم و 3تا نت عوض کردم ولی نمیشد تا با تی دی ال تی ایرانسل شد.هر دی ان اسی هم بگی میزدم ولی رو بقیه اینترنتهام کار نمیکرد.
اون هی میگفت اضافه شد و من فکر میکردم دروغ میگه
اخه حمید من 10 دقیقه قبل راحت وارد بازی rise of ronin شدم
اگه نت مشکل داشت اصلا همینم نباید کار میکرد
با شاتل با همراه با ایرانسل تست کردم

ببین منم یبار سر اکانت ۲تا بازی میخواستم بگیرم یکیشو راحت وارد کرد سر دومی بیچاره شدم. ۲ روز طول کشید تا با یکی از dnsها برام زدش.
نت واقعا مزخرفه. پشتیبانش قشنگ نیم ساعت واستاده بود من هی نت و dns عوض کنم.
شاید بهونه خودشونم باشه ها اینام کارشون بی نقص نیست و زیاد بهانه میارن که بندازن عقب ولی واقعا نتای مملکت روی هواس.
همین الان میخوام‌ بازی دانلود کنم ده باره دارم dns عوض میکنم بلکه یکیش سرعت ادمیزادی بهم بده.

وارد بازی شدی یا اکانت تحویل گرفتی؟

چون من بعد چند هفته خواستم تعویض کنم و نمیشد و کلی فحش دادم ولی tdlt ایرانسل زدم و اکانت اضافه شد.همون موقع هم اینجا گفتم.هنوزم با شاتل و آسیاتک نمیتونم اکانت تحویل بگیرم حتی با دی ان اس

• Like
Reactions: DM.JAGUAR
وارد بازی شدی یا اکانت تحویل گرفتی؟

چون من بعد چند هفته خواستم تعویض کنم و نمیشد و کلی فحش دادم ولی tdlt ایرانسل زدم و اکانت اضافه شد.همون موقع هم اینجا گفتم.هنوزم با شاتل و آسیاتک نمیتونم اکانت تحویل بگیرم حتی با دی ان اس
با کیو ار کد راحت وارد اکانت شدم
دیتا هم که از اکانت قبلی روی کنسول بود و بازی راحت اجرا شد
من همه بازیها رو با شاتل تحویل میگیرم و میزارم برای دانلود

ببین منم یبار سر اکانت ۲تا بازی میخواستم بگیرم یکیشو راحت وارد کرد سر دومی بیچاره شدم. ۲ روز طول کشید تا با یکی از dnsها برام زدش.
نت واقعا مزخرفه. پشتیبانش قشنگ نیم ساعت واستاده بود من هی نت و dns عوض کنم.
شاید بهونه خودشونم باشه ها اینام کارشون بی نقص نیست و زیاد بهانه میارن که بندازن عقب ولی واقعا نتای مملکت روی هواس.
همین الان میخوام‌ بازی دانلود کنم ده باره دارم dns عوض میکنم بلکه یکیش سرعت ادمیزادی بهم بده.
والا حدس خودم اینه چون اف سی 26 هست بازی دراوردن
گفتم با 3 تا نت تست کردم

با کیو ار کد راحت وارد اکانت شدم
دیتا هم که از اکانت قبلی روی کنسول بود و بازی راحت اجرا شد
من همه بازیها رو با شاتل تحویل میگیرم و میزارم برای دانلود

والا حدس خودم اینه چون اف سی 26 هست بازی دراوردن
گفتم با 3 تا نت تست کردم
والا چی بگم.من 1 ماه بیشتره با شاتل نتونستم....حالا امیدوارم مشکلت حل بشه

با همه خوبیهاش منم اشتراکم تموم بشه دیگه تمدید نمیکنم.سالی 3-4 تا بازی ظ2 میخرم......واقعا دیگه نخل ارزش این همه استرس و اعصاب خرابی رو نداره

• Like
Reactions: db07

با همه خوبیهاش منم اشتراکم تموم بشه دیگه تمدید نمیکنم.سالی 3-4 تا بازی ظ2 میخرم......واقعا دیگه نخل ارزش این همه استرس و اعصاب خرابی رو نداره
دقیق منم همین کار رو میکنم
کمتر از 2ماه از اشتراکم بیشتر نمونده

• Like
Reactions: hamid_barca

دوستان این پست رو بوکمارک کنید :D

متاسفانه کل جریان نخل پلاس اینه که در این بازار بدبختی، حداقل جایی که میشه با به نسبت کمترین هزینه بهترین نفع رو‌ دراورد
این جریان اکانت وارد نشدن هم من خودم دیدم، بیشتر ربط به dns داره و حتی به نت هم کاری نداره، تازه امکان داره امروز با فلان dns بشه فرداش نه با همون dns نشه
قبلا خود نخل یه dns مخصوص خودش داشت که اوکی بود که بعد جنگ رفت هوا

فعلا برای تصمیم گیری در مورد دوباره تمدید خیلی زوده، با این وضع قیمت ها معلوم نیست دور بعدی چه افزایش قیمتی بده که قسمتی از مشترکین اش ریزش اساسی داشته باشن یا ملت هجوم ببرن سمت کم هزینه ترین اشتراکش

دوستان این پست رو بوکمارک کنید :D

متاسفانه کل جریان نخل پلاس اینه که در این بازار بدبختی، حداقل جایی که میشه با به نسبت کمترین هزینه بهترین نفع رو‌ دراورد
این جریان اکانت وارد نشدن هم من خودم دیدم، بیشتر ربط به dns داره و حتی به نت هم کاری نداره، تازه امکان داره امروز با فلان dns بشه فرداش نه با همون dns نشه
قبلا خود نخل یه dns مخصوص خودش داشت که اوکی بود که بعد جنگ رفت هوا

فعلا برای تصمیم گیری در مورد دوباره تمدید خیلی زوده، با این وضع قیمت ها معلوم نیست دور بعدی چه افزایش قیمتی بده که قسمتی از مشترکین اش ریزش اساسی داشته باشن یا ملت هجوم ببرن سمت کم هزینه ترین اشتراکش
ببین از نظر من هنوزم قیمتش خیلی به صرفه هست ولی کم کم دیگه ارزش استرس و اعصاب خردی نداره.

الان بازی که میخوایم بگیریم از شب قبلش باید حسابی گرم کنیم که انگار فردا داریم میریم میدون مسابقه :D
تو چند ساعت باید سریع اکانت قبلی رو بدی و اونا تائید کنن بعد منتظر چشم بدوزی به مانیتور تا جواب بدن...بعدم این مشکلات اینترنت و dns.

البته منظورم این نیست که اکانت فروشهای تلگرام بهترن، چون اصلا نیستن.همین که اینطوری از نخل انتظار داریم و شاکی هستیم برای اینه که به چشم یه جای معتبر میبینیمش که انتظار ازشون داریم وگرنه تلگرامی ها میان پولمون رو میخورن و ما اینجا فقط میایم اعلام میکنیم وگرنه کاری که از دست کسی برنمیاد.

در کل یه گیم زدن ارزش این همه درگیری فکری رو نداره.....کاش ما هم میتونستیم مثل آدم بریم راحت بازی بخریم و اصلا ندونیم تلگرام و نخل چه کوفتی هستن

البته منظورم این نیست که اکانت فروشهای تلگرام بهترن، چون اصلا نیستن.همین که اینطوری از نخل انتظار داریم و شاکی هستیم برای اینه که به چشم یه جای معتبر میبینیمش که انتظار ازشون داریم وگرنه تلگرامی ها میان پولمون رو میخورن و ما اینجا فقط میایم اعلام میکنیم وگرنه کاری که از دست کسی برنمیاد.

شما جاى درست خريد كن خيلى بهترن :D
گول اين جوسازياى اينجارو نخور.
فروشگاهايى هستن كه چند ساله بى مشكل فعالن.

شما جاى درست خريد كن خيلى بهترن :D
گول اين جوسازياى اينجارو نخور.
فروشگاهايى هستن كه چند ساله بى مشكل فعالن.
جای درست وجود نداره.هر کی یه بامبولی در میاره...من تا 100 سال دیگه نخل رو به تلگرامی ها ترجیح میدم ولی در کل حرفم اینه که اینطوری بازی خریدن شرافت آدمو لکه دار میکنه :D

درستش اینه که مثل آدم بریم استور پول بدیم بازی بخریم و همه اطلاعاتشم دست خودمون باشه که خب الان با هر بازی 7-8 میلیون شدنی نیست 😩

جای درست وجود نداره.هر کی یه بامبولی در میاره...من تا 100 سال دیگه نخل رو به تلگرامی ها ترجیح میدم ولی در کل حرفم اینه که اینطوری بازی خریدن شرافت آدمو لکه دار میکنه :D

درستش اینه که مثل آدم بریم استور پول بدیم بازی بخریم و همه اطلاعاتشم دست خودمون باشه که خب الان با هر بازی 7-8 میلیون شدنی نیست 😩

من که گفتم
باید یه هفت هشت ده نفر بشیم یه اکانت بخریم بعد مثل این قرعه کشی وام های خونگی، قرعه بکشیم نوبتی بشینیم بازی کنیم :D :|

این کارو میخوای بکنی برو سراغ بازی های قدیمی که بازی نکردی دونه ای ۱۰ دلار بخر رو اکانت خودت بازی کن :))

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or