هرچی رزولشن بالتر میره فرکانس مانیتور محدود میشه
در مورد این جمله فکر کنم غلط باشه دلیل منطقیش چی میتونه باشه میشه بگید ؟؟؟؟
والله اگر دقت کنید رزیلوشن یک تلویزیون یا مانیتور رو به طور کامل مثلا به صورت زیر اعلام میکنند:
1920x1080x32x60
و هر مانیتور حداکثر فراکانس کاری خاص خودش رو داره که اگر از ضریب مقادیر بالا کمتر باشه پس تلویزیون یا مانیتور روی اون فرکانس عمل نمیکنه! این موضوع بیشتر روی مانیتورهای crt قابل درک و تسته! مانیتورهای lcd معمولا از نظر فرکانس رفرش صفحه دارای محدودیت های دیگری هم هستند (پنل مانیتور های lcd و led بیش از 60 هرتز بر ثانیه رو پشتیبانی نمیکنند) و مانیتور های سامسونگ 120 هرتز فعلی (و البته تلویزیونهای 120 هرتز این شرکت) از دو موتور پردازشی به جای یک موتور استفاده میکنند!
در هر حال! فکر کنم سامسونگ مانیتور 3d داره! همین 2233RZ برای سامسونگ و مدل W2363D برای lg! و VX2265wm شرکت ویوسونیک! که البته هیچ کدوم از اینها فعلا رزیلوشن جالبی ندارند!
http://www.samsung.com/us/consumer/...y/LS22CMFKFV/ZA/index.idx?pagetype=prd_detail
http://www.lg.com/us/ces/press/articles/lg-electronics-extends-lcd-monitor-lines-with-led-and-3d.jsp
http://www.viewsonic.com/products/desktop-monitors/lcd/x-series/vx2265wm-fuhzion-lcd.htm
از سمتی استفاده از blue-tooth و wifi امکان پذیر نیست! اطلاعات ارسالی باید حداقل 60 بار در ثانیه آپدیت بشه در ساده ترین حال که پس باید لتنسی کمتر از 16 باشه! لتنسی bt بیش از 40 و wi-fi هم از 10-40 که خیلی به فاصله و اطلاعات ارسالی محدوده و نمیشه ازش انتظار لتنسی 10 رو به صورت همیشگی خواستار شد که بر اساس این ریسک بشه تلویزیون lcd ساخت! که البته این در صورتی است که دستگاه بخواد صرفا 60 بار در ثانیه اطلاعات رو مخابره کنه و در صوتی که بخواد به طور کامل یعنی 120 بار عینک رو از وضعیت تلویزیون مطلع کنه که ...
پس اصولا برای این کار نیاز به سیم که لتنسی بسیار کمی داره داریم و یا یک نوع تکنولوژی فوق العاده ساده که به طور کاملا الکترونیکی عمل کنه و نیازی به سیستم های پیشرفته کد گشایی و تشخیصی نداشته باشه! البته من عینک های سونی رو ندیدم که بتونم روش نظر بدم!
اما Nvidia هم چین چیزی رو اعلام نکرده من هم جایی پیدا نکردم اگر شما شخصاً این تست رو انجام دادید اعلام کنید تا مطمئن بشیم
البته نکته مهم اینجاست که دوستان نباید فراموش کنند که خیلی از تلویزیون های 120 هرتزی و گاهی 240 هرتزی موجود در اصل همین 60 هرتزی های خومون هستند که تصاویر رو برای کیفیت بیشتر و راحتی تا 240 هرتز تکرار میکنند و تکنیک آتو موشن فکر کنم در سامسونگ هم لطف میکنند و با پیدا کردن یک تصویر حدودی بین دو تصویر در 60 هرتز سعی میکنند به تکرار ها حالت غیر یکسان بدهند که باز هم همگی 60 هرتز هستند و به همین دلیل پس قابل استفاده نیستند! از سمتی کابل vga پهنای باند ارسال تصویر 3d رو به هیچ وجه نداره پس اصولا این موضوع برای تلویزیون های 3d رد میشه! (رزیلوشن رو هم در نظر بگیرید) و فعلا فقط میشه از کابل DVI و HDMI و اون هم نسخه 1.4 کابل HDMI برای رزیلوشن FULL HD استفاده کرد! به همین دلیل هم هست که ps3 در بازیهای سه بعدی به هیچ وجه full hd نیست چرا که تا جایی که اطلاع دارم از HDMI 1.3 استفاده میکنه! در هر حال! اگر تلویزیونی پیدا کردید که 120 هرتز واقعی بود, و قابلیت اتصال به PC با DVI فراهم بود و یا کارت گرافیک شما قابلیت HDMI داشت و البته اگر تلویزیون دارای لتنسی کمتر از 100 بود (برای لتنسی بیشتر نیاز به اتصال مستقیم با تلویزیون با پورت مخصوص 3D هست) پس شما میتونید به عنوان نمایشگر سه بعدی از این تلویزیون استفاده کنید!
در مورد پلاسما و 3d! اصولا خیر امکان نداره! 600Hz sub-field drive یعنی 60 هرتز معمولی خودمون با 10 بار تکرار! برای چشم بهتره و کمتر اذیت میکنه! احساس بهتری هم داره ولی اصلا از نظر تکنیکال 120 هرتز نیست! البته این چیزیه که من از پلاسماها میدونم و اگر مدل جدیدی عرضه شده که میتونه 120 هرتز واقعی یا بالاتر رو عرضه کنه اطلاع ندارم!
در ضمن nvidia 3d vision با مانیتور های 100 هرتزی هم عمل میکنه که پس میشه به راحتی از crt های معمولی استفاده کرد ولی توجه کنید که پدر چشم در میاد!
ممنون و معذرت اگر اشتباهی در اطلاعات بود!