با فرمان صوتی بازی خود را در Xbox One ضبط کنید

Dreadlord

کاربر سایت
r1jcdpag6tntjknh9w.jpg


در مصاحبه ای پیرامون بازی Killer Instinct در Comic-con، یکی از افراد مایکروسافت تایید کرد شما می توانید بازی خود را در هارد Xbox One ذخیره کنید.

Ken Lobb گفت: "مثلا دارید آنلاین بازی می کنید و یک کار فوق العاده انجام دادید - قادر هم نیستید بازی را Pause کنید چون دارید آنلاین بازی می کنید - فقط کافی است بگویید "Xbox, record that" و دستگاه خودش از 30 ثانیه قبل را در هارد شما ذخیره می کند تا بعدا بتوانید ویرایش یا آپلودش کنید."

او همچنین عنوان کرد که 5 دقیقه آخر هر بازی همیشه به صورت اتوماتیک در هارد شما وجود دارد.

Eurogamer
 
خواستم خبر رو بزنم دیدم زده شده
این جا اطلاعات تکمیلی را بخونید :
---------
20130531_xbox_one.jpg



کنسول Xbox One به همان کیفیت وتکنولوژی PS4 بازی شما را ثبت می کند اما Microsoft اعلام کرد که کنسول جدیدشان فقط می تواند 5 دقیقه از بازی شما را هر موقع که دستور دهید ضبط کند.
خلاصه کنفرانس مایکروسافت در Comic - Con را می توانید در خبر زیر مشاهده کنید :
http://forum.bazicenter.com/thread79713/
طی خبر فوق، آقای Ken Lobb از Project Upload این کنسول برای رکورد صحنه های مهم در Killer Instinct استفاده کردند.به تازگی Gamespot اعلام کرده است که در همان پنل آقای Lobb اعلام کردند که کنسول Xbox One می تواند 5 دقیقه از گیم پلی شما را ضبط کند.این در حالی است که کنسول PS4 می تواند 15 دقیقه را ضبط کند.
صبحت های آقای Lobb :
ایده ما این است که شما همیشه بازی خود را ضبط کنید.همیشه پنج دقیقه آخر هر بازی که انجام می دهید در حافظه ذخیره می شود.
بعضی مواقع پیش میاید شما دارید آنلاین بازی می کنید و بازی متوقف نمی شود و نمی توانید در نتیجه بازی خود را ضبط کنید.
آقای Lobb در این باره می گویند :
شما دارید آنلاین بازی می کنید و بزرگترین کارتان در یک بازی را انجام می دهید.نمی توانید بازی را متوقف کنید اما با گفتن جمله Xbox, record that به کنسول خود می توانید 30 ثانیه قبل را که گذشته است را به صورت ضبط شده داشته باشید.
نظر شما پیرامون این مورد در دو کنسول Xbox One و PS4 چه می باشد؟
VG247
 
اوووو این همه هی بگو هی کینکت اشتباه بشنوه ، چیه ؟
با یک دکمه تو PS4 بدون توقف بازی میتونی بازی رو ظبط کنی ، این سوسول بازی ها واسه تیغیدن رو هم نداره ...
 
ما که نصف شبا بازی میکنیم چی ؟ اروم بگیم میشنوه کینکت ؟ باید بشنوه خیلی خفنه kinect 2 :x
شما لب هم بزنی میشنوه فقط حیف که شما نمیخای بخری :d

- - -ویرایش - - -

دیگه شورش داره در میاد دیگه :|
هر چی با کینکت دارن کار گیمر ـا رو راحت می کنن بازم بچه های بازی سنتر مشکل دارن .
نه راس میگید شما : باید اینکار رو نمیکردن که شما pause میزدین وسط بازی که مثلا توی Cod که دارین کیل استریک میگیرین بیان بکشنتون که به فنا برید .
بچه های بازیسنتر کلا با مایکروسافت مشکل دارن :d حالا هر قابلیتی که میخاد رو کنسولش یا کینکت بزاره باز هم فرقی نمیکنه
 
این 30 ثانیه قبل رو چجوری انجام میدن ؟ اونوقت این باید کلا از اول record کنه تا هر وقت ما عشقمون کشید ضبط کنیم این 30 ثانیه قبلشو داشته باشه :دی هر کی میدونه یه توضیحی بده ببینیم چجوریه این ؟ :دی
 
وقتی بعضی پست های رو میبینم با خودم میگم ای کاش میشد یه محدودیت سنی چیزی در نظر میگرفتن برای سایت

- - -ویرایش - - -

این 30 ثانیه قبل رو چجوری انجام میدن ؟ اونوقت این باید کلا از اول record کنه تا هر وقت ما عشقمون کشید ضبط کنیم این 30 ثانیه قبلشو داشته باشه :دی هر کی میدونه یه توضیحی بده ببینیم چجوریه این ؟ :دی
ماشین زمان تو تلویزیون ها ... همین جوری فکر کنم سیستم ـش
 

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or