با فرمان صوتی بازی خود را در Xbox One ضبط کنید

Dreadlord

کاربر سایت
r1jcdpag6tntjknh9w.jpg

در مصاحبه ای پیرامون بازی Killer Instinct در Comic-con، یکی از افراد مایکروسافت تایید کرد شما می توانید بازی خود را در هارد Xbox One ذخیره کنید.

Ken Lobb گفت: "مثلا دارید آنلاین بازی می کنید و یک کار فوق العاده انجام دادید - قادر هم نیستید بازی را Pause کنید چون دارید آنلاین بازی می کنید - فقط کافی است بگویید "Xbox, record that" و دستگاه خودش از 30 ثانیه قبل را در هارد شما ذخیره می کند تا بعدا بتوانید ویرایش یا آپلودش کنید."

او همچنین عنوان کرد که 5 دقیقه آخر هر بازی همیشه به صورت اتوماتیک در هارد شما وجود دارد.

Eurogamer

خیلی خوب ترول میکنید ، از لال ها هم حمایت میکنید ، بسیار سپاس گذارم از این همه انسان دوستی :دی

بنظر من اگه این فرمان های صوتی ، کارایی های بیشتر داشته باشن و همینطور بتونن شخصی سازی بشن ، یعنی هرکی برای یک دستوری یک صدا از خودش ضبط کنه اون رو بگه خیلی عالی میشه !

وات؟
tiredsmiley.gif
tiredsmiley.gif
وفتی میشه با قرار دادن یک دکمه مثل دسته ps4 اینکارو به راحتی انجام داد دیگه این کارا چه معنی میده؟
tiredsmiley.gif
:confused:
500 تا زامبی دارن میان طرفم بیست عدد از این برادران رو هدشات کردم,این حماسه رو میخوام به دوستانم نشون بدم یه راه اینه که بگم xbox upload that یه راه دیگه اینه که پوزیشن انگشتام رو بهم بریزم تا دکمه مبارک share رو فشار بدم که در حالت دوم زامبی ها خدمتم رسیدن
اینم معنیش

منظور من اصلا این نبود که این ویژگی چیز بدیه! منظورم اینه که میشد روشهای دیگه ای هم برای این کار درست میکردند تا افرادی که بنا به هر دلیلی نمیتونند صحبت کنند هم از اون روش استفاده میکردند.

منظور من اصلا این نبود که این ویژگی چیز بدیه! منظورم اینه که میشد روشهای دیگه ای هم برای این کار درست میکردند تا افرادی که بنا به هر دلیلی نمیتونند صحبت کنند هم از اون روش استفاده میکردند.
قاعدتا به کمک کنترلر هم میشه از این ویژگی استفاده کرد، نگفته که فقط به وسیله کینکت میشه. منظور طرف این بوده که وسط یه بازی آنلاین لازم نیست بازی رو متوقف کنید و خیلی راحت میشه بوسیله کینکت در حین بازی کردن از این سیستم استفاده کرد.

قاعدتا به کمک کنترلر هم میشه از این ویژگی استفاده کرد، نگفته که فقط به وسیله کینکت میشه. منظور طرف این بوده که وسط یه بازی آنلاین لازم نیست بازی رو متوقف کنید و خیلی راحت میشه بوسیله کینکت در حین بازی کردن از این سیستم استفاده کرد.

حالا قابل قبول شد! اینو باید تو مصاحبه میگفت یا شاید هم گفته این آقا ترجمش نکرده؟!
tiredsmiley.gif

همه اين كارا رو ميشه با دسته هم انجام داد ولي تو مصاحبه گفته كه اگه وقت همچين كاري رو نداشتين ميتونيد با دو كلمه گفتن اين كار رو انجام بدين......(دقيقا مثه همين ٣٦٠ كه مثلا ميتونيد هم از كريق دكمه و هم دست و هم صدا كنسولو خاموش كنيد)

اناليز اين حرف اخه چقدر سخته كه چند صفحس داريد وقتتونو روش تلف مي كنيد؟؟؟؟؟:|:|

.

حالا قابل قبول شد! اینو باید تو مصاحبه میگفت یا شاید هم گفته این آقا ترجمش نکرده؟!
tiredsmiley.gif
شما می توانید بازی خود را در هارد Xbox One ذخیره کنید.
مثلا دارید آنلاین بازی می کنید و یک کار فوق العاده انجام دادید - قادر هم نیستید بازی را Pause کنید چون دارید آنلاین بازی می کنید - فقط کافی است بگویید "Xbox, record that"
...
این دستگاه همش فرمان صوتیه
Kill me please.

500 تا زامبی دارن میان طرفم بیست عدد از این برادران رو هدشات کردم,این حماسه رو میخوام به دوستانم نشون بدم یه راه اینه که بگم xbox upload that یه راه دیگه اینه که پوزیشن انگشتام رو بهم بریزم تا دکمه مبارک share رو فشار بدم که در حالت دوم زامبی ها خدمتم رسیدن
اینم معنیش
هی اقا ایراد بنی اسرایلی نگیر دیگه یعنی واقعا اینقدر سخته زدن اون دکمه؟
بحث این ایرادها باشه منم میگم ادم تو مورد اول حواسش پرت میشه و کلی باید لفظ قلم حرف زد

هی اقا ایراد بنی اسرایلی نگیر دیگه یعنی واقعا اینقدر سخته زدن اون دکمه؟
بحث این ایرادها باشه منم میگم ادم تو مورد اول حواسش پرت میشه و کلی باید لفظ قلم حرف زد
یعنی من بعد خوندن این پست می خوام با کله برم تو دیوار پر از میخ :|
دلبند، شما اگه می خوای با دکمه بزنی ، می تونی ، کسی هم اگه دلش نخواست با فرمان صوتی این کارو می کنه !
ایراد بنی اسرائیلی نگیر که !

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or