با فرمان صوتی بازی خود را در Xbox One ضبط کنید

Dreadlord

کاربر سایت
r1jcdpag6tntjknh9w.jpg

در مصاحبه ای پیرامون بازی Killer Instinct در Comic-con، یکی از افراد مایکروسافت تایید کرد شما می توانید بازی خود را در هارد Xbox One ذخیره کنید.

Ken Lobb گفت: "مثلا دارید آنلاین بازی می کنید و یک کار فوق العاده انجام دادید - قادر هم نیستید بازی را Pause کنید چون دارید آنلاین بازی می کنید - فقط کافی است بگویید "Xbox, record that" و دستگاه خودش از 30 ثانیه قبل را در هارد شما ذخیره می کند تا بعدا بتوانید ویرایش یا آپلودش کنید."

او همچنین عنوان کرد که 5 دقیقه آخر هر بازی همیشه به صورت اتوماتیک در هارد شما وجود دارد.

Eurogamer

یعنی من بعد خوندن این پست می خوام با کله برم تو دیوار پر از میخ :|
دلبند، شما اگه می خوای با دکمه بزنی ، می تونی ، کسی هم اگه دلش نخواست با فرمان صوتی این کارو می کنه !
ایراد بنی اسرائیلی نگیر که !
بزرگوار من خودم میدونم ایراد نیست منتهی خواستم یه مثال بیارم برا اون دوستمون بگم ایراد الکی گرفتن کاری نداره

حالا قابل قبول شد! اینو باید تو مصاحبه میگفت یا شاید هم گفته این آقا ترجمش نکرده؟!
tiredsmiley.gif

شما می توانید بازی خود را در هارد Xbox One ذخیره کنید.

مثلا دارید آنلاین بازی می کنید و یک کار فوق العاده انجام دادید - قادر هم نیستید بازی را Pause کنید چون دارید آنلاین بازی می کنید - فقط کافی است بگویید "Xbox, record that"

این دستگاه همش فرمان صوتیه

...

Kill me please.

چه ربطی داشت؟!
tiredsmiley.gif
خوب مسلمه که در بازی آنلاین نمیشه Pause کرد ! به همین خاطر برای رکورد از بازی یک Shortcut مشکل را حل میکنه اما این Shortcut باید به گونه ای باشه که برای همه قابل استفاده باشه! که در خبر من چیزی راجع به اینکه با دسته هم از طریق منو میتوانید رکورد کنید نشنیدم! بنده هم Xbox ندارم و نخواهم داشت و اگر گفتم :

اونوقت اگه یکی لال باشه یا مثلا نصف شب باشه یا به هردلیلی نتونه صحبت کنه باید چی کار کنه؟!!!:|8-|

برای ترول کردن و یا ایراد الکی گرفتن نبود بلکه حرف دلمو زدم و شماها به جای جواب درست و روشن دادن چندین پست برای زیرسوال بردن حرفم و اتهام ترول کردن بهم دادید!
الان اینجا من ترولر بودم یا شماها؟!
tiredsmiley.gif

چه ربطی داشت؟!
tiredsmiley.gif
خوب مسلمه که در بازی آنلاین نمیشه Pause کرد ! به همین خاطر برای رکورد از بازی یک Shortcut مشکل را حل میکنه اما این Shortcut باید به گونه ای باشه که برای همه قابل استفاده باشه! که در خبر من چیزی راجع به اینکه با دسته هم از طریق منو میتوانید رکورد کنید نشنیدم! بنده هم Xbox ندارم و نخواهم داشت و اگر گفتم :

برای ترول کردن و یا ایراد الکی گرفتن نبود بلکه حرف دلمو زدم و شماها به جای جواب درست و روشن دادن چندین پست برای زیرسوال بردن حرفم و اتهام ترول کردن بهم دادید!
الان اینجا من ترولر بودم یا شماها؟!
tiredsmiley.gif

کینکت 2 از زبان اشاره هم پشتیبانی میکنه. (ویدئوش هست) با زبان اشاره دستور ضبط رو میده اون بنده خدای که توانایی سخن گفتن نداره

فکر نمیکنم گفتن Xbox Record That از زدن دکمه شیر سخت تر باشه
اگ هم به ایراد گرفتن الکی باشه زدن دکمه شیر امکان داره باعث مشکل بشه
شما تو یه بازی آنلاین یه صحنه جالب میبینی میخوای Record کنی ولی تو یه درگیری دیگه تو بازی هستی و نمیتونی دکمه دیگه ای رو فشار بدی ممکنه تو بازی به مشکل بخوری بعد از درگیری هم دیگه از اون صحنه خیلی گذشته و شما از دستش دادی
به خودتون فشار نیارید از همه چی میشه ایراد گرفت;)

بستگی به هوش کینکت داره که بفهمه ما چی داریم میگیم

Galaxy S4 که به بعضی فرمانای صوتیش مینازه کلا داغونه میخوای عکس بگیری میگی Capture اصلا نمیفهمه اگه کینکت هم مثل اون باشه به قول شما تو یه صحنه خفن که هرچه سریع تر میخوای ضبط کنی ممکنه کار نکنه اما فشار دادن یه دکمه خیلی آسونه و سریع

اگرم وسط بازی هیجانی مطمعنا میتونی یه لحظه یکی از انگشتان مبارک رو رو دکمه فشار بدی تنها بازی که به ذهنم میرسه وسطش نمیشه دکمه Share رو زد بازیای فایتینگ دو بعدی چون خیلی سریعن اونم هیچ بشری نمیاد وسط Combo زدن یا دکمه Share رو بزنه یا فرمان صوتی بگه معمولا قبلش انجام میدن

دقیقا! ضمن اینکه 5 دقیقه چیزی خاصی نمیشه ضبط کرد! ولی با 15 دقیقه لااقل میشه یک مرحله رو(بستگی به بازیش)داره ضبط کرد ولی چند تا بازی روی این کنسولها هستند که یک مرحلش ظرف 5 دقیقه تموم شده باشه!؟

دقیقا! ضمن اینکه 5 دقیقه چیزی خاصی نمیشه ضبط کرد! ولی با 15 دقیقه لااقل میشه یک مرحله رو(بستگی به بازیش)داره ضبط کرد ولی چند تا بازی روی این کنسولها هستند که یک مرحلش ظرف 5 دقیقه تموم شده باشه!؟
اگه ماکروسافت اعلام میکرد میشه 10 ساعت قبل رو ضبط کرد خیلی خفن میشد دیگه؟ضبط کردن مرحله ,درست کردن walkthrough و فیلم گرفتن از بازی اپ های خودش رو داره .این دکمه ی شیر و اینها برای اینه که یه حرکت خفن زدی میخوای به دوستات نشون بدی ,قائدتا هم کسی نمیاد نیم ساعت فیلم از بازی کردن شما تماشا کنه.

اگه ماکروسافت اعلام میکرد میشه 10 ساعت قبل رو ضبط کرد خیلی خفن میشد دیگه؟ضبط کردن مرحله ,درست کردن walkthrough و فیلم گرفتن از بازی اپ های خودش رو داره .این دکمه ی شیر و اینها برای اینه که یه حرکت خفن زدی میخوای به دوستات نشون بدی ,قائدتا هم کسی نمیاد نیم ساعت فیلم از بازی کردن شما تماشا کنه.
اگه این اپها تجاری باشند که 1-باید براشون پول پرداخت کرد ، 2-دانلودشون کرد ، 3- حجمی از هارد رو هم اشغال میکنند. اگر هم که رایگان باشند فقط مورد اول حذف میشه اما در PS4 به نقل از ویکیپدیا:
The DualShock 4 controller includes a SHARE button, allowing the player to cycle through the last 15 minutes of gameplay to select a screenshot or video clip appropriate for sharing.
ps4 به حالت پیش فرض این قابلیتو داره که 15 دقیقه ضبط کنه که در مقایسه با 5 دقیقه X1 ارزش بسیار بالاتری داره و از نصب اپهای رایگان یا تجاری شما را بی نیاز میکنه،من ویدئوهای walkthrough زیادی را دیدم که قسمت قسمت 15 دقیقه بودند ولی walkthrough قسمت قسمتی 5 دقیقه؟!

به اون دوستانی هم که گفتند با کنترلر هم میشه ضبط کرد باید بگم مسلما به راحتی فشردن دکمه ی Share پی اس 4 که نیست! شما در X1 باید دکمه ی .... را فشار دهید تا منو پدیدار شود و سپس تازه اگر گزینه ی record در همان صفحه اول باشه باید روی گزینش برید و اونو انتخابش کنید و اگر هم در صفحه اول نباشه هم که دیگه .....:| حالا کدامیک مناسبتر و کارآمدتره؟!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or