با فرمان صوتی بازی خود را در Xbox One ضبط کنید

Dreadlord

کاربر سایت
r1jcdpag6tntjknh9w.jpg

در مصاحبه ای پیرامون بازی Killer Instinct در Comic-con، یکی از افراد مایکروسافت تایید کرد شما می توانید بازی خود را در هارد Xbox One ذخیره کنید.

Ken Lobb گفت: "مثلا دارید آنلاین بازی می کنید و یک کار فوق العاده انجام دادید - قادر هم نیستید بازی را Pause کنید چون دارید آنلاین بازی می کنید - فقط کافی است بگویید "Xbox, record that" و دستگاه خودش از 30 ثانیه قبل را در هارد شما ذخیره می کند تا بعدا بتوانید ویرایش یا آپلودش کنید."

او همچنین عنوان کرد که 5 دقیقه آخر هر بازی همیشه به صورت اتوماتیک در هارد شما وجود دارد.

Eurogamer

این 30 ثانیه قبل رو چجوری انجام میدن ؟ اونوقت این باید کلا از اول record کنه تا هر وقت ما عشقمون کشید ضبط کنیم این 30 ثانیه قبلشو داشته باشه :دی هر کی میدونه یه توضیحی بده ببینیم چجوریه این ؟ :دی
این 30 ثانیه خیلی مفیده! مثلا شما دیر میزینی که ضبط بشه و مثلا 20 ثانیه گذشته . بعد با این قابلیت شما وقتی میزنی ضط بشه از 30 ثانیه قبل نشون میده:d نمیدونم تونستم منظورمو برسونم که چجوری کار میکنه یا نه! ولی کلا چیز خیلی مفیدیه.

این 30 ثانیه از قبل بنظرم ، مدام بازی در حال ظبط و حذف میشه ، یعنی از 30 ثانیه عقبتر و مثل یک دنباله میمونه انگار ، کار شاقی نیست اما چیز خیلی بدردبخوریه !

این 30 ثانیه قبل رو چجوری انجام میدن ؟ اونوقت این باید کلا از اول record کنه تا هر وقت ما عشقمون کشید ضبط کنیم این 30 ثانیه قبلشو داشته باشه :دی هر کی میدونه یه توضیحی بده ببینیم چجوریه این ؟ :دی
30 ثانیه 30 ثانیه رفرش میشه و 30 ثانیه ی قبلی پاک میشه ازرم .... سیستم ریپلی فیفا هم همین طور ه زیاد مطلب خاصی نیست...

در کل این چند وقت Microsoft topics = Sony Fan clubs

این 30 ثانیه خیلی مفیده! مثلا شما دیر میزینی که ضبط بشه و مثلا 20 ثانیه گذشته . بعد با این قابلیت شما وقتی میزنی ضط بشه از 30 ثانیه قبل نشون میده:d نمیدونم تونستم منظورمو برسونم که چجوری کار میکنه یا نه!:d
خوب اگر دسته خودمون باشه که از 20 ثانیه بزنیم همون 20 ثانیه رو ضبط میکنه.
ولی احتمالا همچین قابلتی داره که از اول ضبط میکنه و همین که مثلا شما از یک بازی اومدین بیرون 30 ثانیه آخرو ذخیره میکنه.

خوب اگر دسته خودمون باشه که از 20 ثانیه بزنیم همون 20 ثانیه رو ضبط میکنه.
ولی احتمالا همچین قابلتی داره که از اول ضبط میکنه و همین که مثلا شما از یک بازی اومدین بیرون 30 ثانیه آخرو ذخیره میکنه.
نه. من اگر از ثانیه 30 بزنم این از 0 ضبط میکنه! نمیدونم چجوریه ولی الان کلا همه ی محصولات جدید از این قضیه پشتیبانی میکنند!

پست خارج از بحث بعدی که ببینم درجا اخطار میدم، حوصله ندارم هی دم به دقیقه بالاسر تاپیک وایسم پست های شما رو پاک کنم. ماشالا با سرعت نور هم پست میدید.

وقتی بعضی پست های رو میبینم با خودم میگم ای کاش میشد یه محدودیت سنی چیزی در نظر میگرفتن برای سایت

- - -ویرایش - - -

ماشین زمان تو تلویزیون ها ... همین جوری فکر کنم سیستم ـش

وقتی پستهای شما را ادم میخونه میبینه کلا هیچ محدودیتی فایده نداره:d

سیستمه مدرن و امروزیه من که خوشم اومد ظاهرا تو این نسل تبدیل به یه استاندارد شده

از این به بعد اسپم، ترول و پست های تنش زا ببینم شخصا برخورد جدی میکنم. سعی کنید این 3 ماه اوقات فراغتتون رو طور دیگه ای بگذرونید تا بتونید از فروم استفاده کنید...

اونوقت اگه یکی لال باشه یا مثلا نصف شب باشه یا به هردلیلی نتونه صحبت کنه باید چی کار کنه؟!!!:|8-|
بازی رو قطع میکنه، تشریف میبره تو منوی بازی، از اونجا گزینه Record رو میزنه. به همین سادگی 8-| البته اگه در این حین ترکید دیگه تقصیر خودشه :دی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or