با امکانات FIFA 11 بیشتر آشنا شویم

کدام بازی بهترین فوتبال این نسل از کنسول ها بوده است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    278

Fëanor

Spirit of Fire
کاربر سایت

بعد از چند ماه از معرفی این نسخه از سری محبوب FIFA بار دیگر شاهد به نمایش درآمدن اطلاعات جدیدی از این شماره بوده ایم که در نمایش Gamescom 2010، توسط یک تریلر به تصویر کشیده شد. حال ما با استفاده از این تریلر و اطلاعاتی که در سطح اینترنت منتشر شده است پیش نمایشی دیگر برای شما قرار داده ایم که در صفحه اصلی سایت قابل مشاهده است. برای مطالعه آن می توانید بر روی عکس بالا کلیک کنید و یا در صفحه اصلی با استفاده از لینک موضوعات داغ به صفحه مورد نظر هدایت شوید.

در این تاپیک یک هدف دیگر را نیز دنبال خواهیم کرد. از تمامی شما که به این تاپیک سر می زنید و علاقه مند به فوتبال هستید می خواهیم یک نظرسنجی به عمل آوریم و به فوتبالی که در این نسل به آن علاقمند بوده اید و هستید رای بدهید. گزینه ها کاملا مشخص است و یکی از آن ها مربوط به سری PES و دیگری مربوط به سری FIFA است.

در پایان هم از تمامی دوستان خواهش می کنم که در داخل این تاپیک هیچگونه بحث مقایسه ای انجام نشود و تنها اگر نظری در مورد FIFA دارید بیان کنید زیرا اگر پست های بی ربطی دیده شود با شخص مورد نظر برخورد خواهد شد و در صورت استمرار این کار توسط بقیه کاربران همه پست ها پاک خواهد شد و تاپیک قفل می شود. پس تنها رای خود را بدهید. این مژده را به تمامی دوستاران PES نیز میدهم که به زودی پیش نمایش بازی محبوب آن ها را نیز قرار خواهم داد.

با تشکر از احترامی که به خود و دیگران میگذارید

فکر کنم Fifa Superstars یه تیم باشه مثل ADIDAS U11 بود تو نسخه-ی قبل که مثل منتخب بود . این هم شاید مثل همون باشه . فقط 13 روز دیگه تا عرضه-ی دمو مونده . اگه بارسا داشته باشه دیگه دانشگاه هم نمیرم :دی

تو این دمو رئال بذارن دیگه پارسال بارسا بود دیگه امسال رئال بذارن من تو پیشنمایش برهان خوندم میشه تیم ساخت! اصلا بود یا نبود؟ (تاتنهام هم خوبه :d )

تو این دمو رئال بذارن دیگه پارسال بارسا بود دیگه امسال رئال بذارن من تو پیشنمایش برهان خوندم میشه تیم ساخت! اصلا بود یا نبود؟ (تاتنهام هم خوبه :d )
نه آقا به نظر من قهرمان لیگ ها رو بزارن بهتر هست:d رئال کی هست؟:d
در مورد تیم ساختن هم آره میشه و افرادی که بازی رو از gamespot پیش خرید کنند همین الان می تونند تیم خودشون رو بسازند و آماده باشند. البته در مورد نحوه قدرت ها و اینا اطلاعاتی پیدا نکردم ولی می دونم تو سایت خود EA مثل سری قبل که Face میدادیم امسال تیم میسازیم و از تو خود بازی dl می کنیم.

اون قسمت پاس اگه اشتباه نکنم این هست که بسته با فاصله ای که دارین پاس میدین اون سفیده قرار میگیره. اگه برای فاصله کم پاس رو زیاد بگیرید سفیده تو نوار پر شده پاس میافته و اگر تو فاصله زیاد پاس رو کم بگیرید تو بخش خالی اون نوار که پر نشده میافته.
منم همین فکر تو رو کردم برهان.
پس ربطی به pro passing نداره؟یا اینم خودش یه جورایی pro passing محسوب میشه؟:d

در مورد تیم ساختن هم آره میشه و افرادی که بازی رو از gamespot پیش خرید کنند همین الان می تونند تیم خودشون رو بسازند و آماده باشند. البته در مورد نحوه قدرت ها و اینا اطلاعاتی پیدا نکردم ولی می دونم تو سایت خود EA مثل سری قبل که Face میدادیم امسال تیم میسازیم و از تو خود بازی dl می کنیم.

پرسپوليسم ميشه بسازيم؟ :دی

سلام بچه ها بلاخره دموی بازی کی میاد 16 sep اخه اولش گفتن سوم بعد مثل اینکه تاریخ رو عوض کردن راستی تمام این دموی arsenal vs real خوب بود بجز یکجاش اونم نمیدونم شاید تو نسخه نهایی درست بشه چرا تعویض ها رو نشون نداد؟!! ولی من فکر کنم تو نسخه نهایی درست بشه من که بی صبرانه منتظر نسخه دمو هستم.

منم همین فکر تو رو کردم برهان.
پس ربطی به pro passing نداره؟یا اینم خودش یه جورایی pro passing محسوب میشه؟:d
ببین به نظر من pro passing مثل 360 درجه سال پیش هست و چیزی نیست که ببینیش بلکه یک چیز لمسی در گیم پلی بازی هست. البته فکر کنم:d

پرسپوليسم ميشه بسازيم؟ :دی
فکر کنم به هر اسم و نام و قیافه و چیزی که دوست داری میشه ساخت:d

سلام بچه ها بلاخره دموی بازی کی میاد 16 sep اخه اولش گفتن سوم بعد مثل اینکه تاریخ رو عوض کردن راستی تمام این دموی arsenal vs real خوب بود بجز یکجاش اونم نمیدونم شاید تو نسخه نهایی درست بشه چرا تعویض ها رو نشون نداد؟!! ولی من فکر کنم تو نسخه نهایی درست بشه من که بی صبرانه منتظر نسخه دمو هستم.
نه هیچ وقت نگفته بودن سوم و دمو همون 16 میاد. ت نسخه نهایی هم نشون میدن نگران نباش. من فکر می کنم انیمیشن های جدید ساخته بودند و نمی خواستن فعلا رو بشه.

برهان ليگ كه فكر نكنم بذارن
ولي همه ميدونن من رئال دوست دارم و طرفدارشم ولي گفتم انقدر بد درست كردن اين رئال تو 10
من هر بار برداشتم پشيمون شدم جدا./:)
دفاع وسط هاش كه نميذاشتن بهتر بود

به نظرم تاتنهام و استون ويلا قوي تر از اين بود تو 10 ولي تو 11 اميدوارم خوب بشه.
اصلا تيم ها تو 10 توازن نداشتن!
مثلا تيم هاي انگليسي خيلي قوي ساخته شده بودن
با ارسنال ميشد تقريبا بارسا برد
رئالو كه راحت!

ديگه انقدر بارسا ديدم اميدوارم اين تو نباشه
ميري تو ليگ بارسا همه ور داشتن مياي rank همه بارسا ن
ميري tv بازيه بارسا نشون ميده
و امسال هم با اومدن villa همه تو 11 بارسايي ميشن:d

من منظورم از تيم ساختن بيشتر رو بازيكن نيست

منظورم اينه بشه از تيم هاي مخلف ستاره هارو جمع كني
همين كاريو كه من تو 08 ps2 l ميكردم
2 نفر بوديم 2تا تيم ميساختيم از بهترين بازيكن ها
انقدر حال ميداد:d

ولي همه ميدونن من رئال دوست دارم و طرفدارشم ولي گفتم انقدر بد درست كردن اين رئال تو 10

به نظرم تاتنهام و استون ويلا قوي تر از اين بود تو 10 ولي تو 11 اميدوارم خوب بشه.
اصلا تيم ها تو 10 توازن نداشتن!
مثلا تيم هاي انگليسي خيلي قوي ساخته شده بودن
با ارسنال ميشد تقريبا بارسا برد
رئالو كه راحت!

ديگه انقدر بارسا ديدم اميدوارم اين تو نباشه
ميري تو ليگ بارسا همه ور داشتن مياي rank همه بارسا ن
ميري tv بازيه بارسا نشون ميده
و امسال هم با اومدن villa همه تو 11 بارسايي ميشن:d

من لیگ نگفتم که منظورم بهترین لیگ ها و قهرمان هاشون بود که تو دمو بزارن.

در مورد بارسا هم من فکر کنم امسال طرفداراش تو بازی های کامپیوتری کمتر بشه. دلیلش هم نبود 3 مهاجم تاپ توی تیم هست(تو بازی های کامپیوتری رو میگم وگرنه pedro خودش رو نشون داده) به جز ویا و مسی نمیشه فرد شاخ دیگه ای رو توی حمله گذاشت مگر این که pedro رو کرده باشند 85 اینا که خیلی بعید هست. خلاصه به امید خدا امسال همه دوستان از بارسا میکشن بیرون و طرفداران واقعی این تیم می مونند و برش می دارند:d

با اینکه فیفا 11 عالیه ولی نباید PES رو هم نادیده گرفت.
آقایون فن ها لطفا خودتون رو گول نزنید.
خوب الان که چی؟ دوست داری بحث راه بندازی. بحث رو ادامه نده وگرنه باهاتون برخورد می کنم.

من واقعا سر اینکه همه بارسا بر میداشتن هرس میخوردم دیگه تو این لیگ آخری که 90% بارسا بودن ولی من همیشه بارسا برمیدارم:d کلا تو فیفا 10 تو کل بازیام همش بارسا بودم خدا کنه امسال پدرو رو خوب ساخته باشن حد اقل باید مثل آنری پارسال باشه

نمیشه گفت رئال ضعیفتر بود ...
من خودم با اینتر و اتلتیکو مادرید خوب بازی میکردم چون قلقش دستم بود !
با همین بارسا زیاد خوب نمیتونستم بازی کنم

امسال من میلان ورمیدارم پر دریبل زنه :d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or