با امکانات FIFA 11 بیشتر آشنا شویم

کدام بازی بهترین فوتبال این نسل از کنسول ها بوده است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    278

Fëanor

Spirit of Fire
کاربر سایت

بعد از چند ماه از معرفی این نسخه از سری محبوب FIFA بار دیگر شاهد به نمایش درآمدن اطلاعات جدیدی از این شماره بوده ایم که در نمایش Gamescom 2010، توسط یک تریلر به تصویر کشیده شد. حال ما با استفاده از این تریلر و اطلاعاتی که در سطح اینترنت منتشر شده است پیش نمایشی دیگر برای شما قرار داده ایم که در صفحه اصلی سایت قابل مشاهده است. برای مطالعه آن می توانید بر روی عکس بالا کلیک کنید و یا در صفحه اصلی با استفاده از لینک موضوعات داغ به صفحه مورد نظر هدایت شوید.

در این تاپیک یک هدف دیگر را نیز دنبال خواهیم کرد. از تمامی شما که به این تاپیک سر می زنید و علاقه مند به فوتبال هستید می خواهیم یک نظرسنجی به عمل آوریم و به فوتبالی که در این نسل به آن علاقمند بوده اید و هستید رای بدهید. گزینه ها کاملا مشخص است و یکی از آن ها مربوط به سری PES و دیگری مربوط به سری FIFA است.

در پایان هم از تمامی دوستان خواهش می کنم که در داخل این تاپیک هیچگونه بحث مقایسه ای انجام نشود و تنها اگر نظری در مورد FIFA دارید بیان کنید زیرا اگر پست های بی ربطی دیده شود با شخص مورد نظر برخورد خواهد شد و در صورت استمرار این کار توسط بقیه کاربران همه پست ها پاک خواهد شد و تاپیک قفل می شود. پس تنها رای خود را بدهید. این مژده را به تمامی دوستاران PES نیز میدهم که به زودی پیش نمایش بازی محبوب آن ها را نیز قرار خواهم داد.

با تشکر از احترامی که به خود و دیگران میگذارید

رسما ترکونده دیگه ایول:-*
مگه قرار نبود اینیستا(خرگوش) رو به عنوان بازیکن اصلی بذارن =(( پس چی شد ای نامرداکاکا هم شد ستاره:-/ دوساله که رسما تعطیله اینجور که بوش میاد امسال یک سیمولیشن:d توپ از فوتبال
میبینیم ایول در پوست خود نمی گنجیم:>

اگر سرعت اینترنت خوبی دارید حتما آخرین کیفیت رو دانلود کنید. گیم پلی بازی عالی شده و سنگین بودنش رو میشه از روی دیدن هم حس کرد.

پ.ن: دقت کردین چقدر کسی که رئال رو برداشته بود الکی برد:d کل بازی رو آرسنال حمله کرد و 10 دقیقه رئال بعد اونا گل زدن. جالب بود

اگر سرعت اینترنت خوبی دارید حتما آخرین کیفیت رو دانلود کنید. گیم پلی بازی عالی شده و سنگین بودنش رو میشه از روی دیدن هم حس کرد.

پ.ن: دقت کردین چقدر کسی که رئال رو برداشته بود الکی برد:d کل بازی رو آرسنال حمله کرد و 10 دقیقه رئال بعد اونا گل زدن. جالب بود
دقت کردی اونجا که بازیکن ارسنال زمینی شوت میکنه دروازه بان مگیره با واقعیت فرقی نمیکرد :d
دقت کردی گزارشگر چه چیزایی در مورد جوانی بازیکن های ارسنال میگفت ؟ :d
دقت کردی اونجا که بازیکن رئال توپ رو واسه تعویض منطقه بازی سانتر میکنه بعدا بازیکن ارسنال رو هوا میپره توپ رو استوپ میکنه ...
وااای چه شود :x

دقت کردین چقدر کسی که رئال رو برداشته بود الکی برد:d کل بازی رو آرسنال حمله کرد و 10 دقیقه رئال بعد اونا گل زدن. جالب بود
فکر کنم کنترلر هاشون رو با هم عوض کردن ! :دی
فیزیک توپ یجوریه !

دقت کردی اونجا که بازیکن ارسنال زمینی شوت میکنه دروازه بان مگیره با واقعیت فرقی نمیکرد :d
دقت کردی گزارشگر چه چیزایی در مورد جوانی بازیکن های ارسنال میگفت ؟ :d
دقت کردی اونجا که بازیکن رئال توپ رو واسه تعویض منطقه بازی سانتر میکنه بعدا بازیکن ارسنال رو هوا میپره توپ رو استوپ میکنه ...
وااای چه شود :x
من متاسفانه voiceـم خرابه باید رو فلش بریزم و صدا رو بشنوم ولی بقیش عالی بود:d کلا یک جا هم توپ داشت میرفت کرنر کاسیاس پرسید و نزاشت بره چیزی که تو 10 نبود و دروازبان فقط نگاه می کرد:d
فیزیک توپ یجوریه !
چه جوری هست یعنی؟ به نظرم خیلی عالی شده بود. اون ضربه ایستگاهی آرسنال رو که من دیدم رسما خشکم زد این قدر شبیه واقعیت بود. توصیه می کنم یک بار دیگه اون صحنه رو ببینید.
عزیز 7 Sep میاد ...
16 سپتامبر میاد

چه جوری هست یعنی؟ به نظرم خیلی عالی شده بود. اون ضربه ایستگاهی آرسنال رو که من دیدم رسما خشکم زد این قدر شبیه واقعیت بود. توصیه می کنم یک بار دیگه اون صحنه رو ببینید.
والا اگه حرف بزنم میشه مقایسه ...
ولی به نظرم یه خورده آهسته تر از حالت طبیعیش حرکت میکنه ...
وقتی سانتری کشیده میشه ، یا وقتی پاس داده میشه ...

سلام... arsenal vs real رو دیدم دهنم آب افتاد.. :d فوق العاده بود ... پاسکاری ها تو حالت ها و موقعیت های متفاوت خیلی طبیعه ... خدایی کف کردم...
راستی بیخیال مورد های جزیی .. پیشرفت ها رو ببینین>:d<:d

والا اگه حرف بزنم میشه مقایسه ...
ولی به نظرم یه خورده آهسته تر از حالت طبیعیش حرکت میکنه ...
وقتی سانتری کشیده میشه ، یا وقتی پاس داده میشه ...
والا من همچین حسی ندارم ولی هر کی یک نظری داره و نظر شما هم محترم هست.

سلام... arsenal vs real رو دیدم دهنم آب افتاد.. :d فوق العاده بود ... پاسکاری ها تو حالت ها و موقعیت های متفاوت خیلی طبیعه ... خدایی کف کردم...
راستی بیخیال مورد های جزیی .. پیشرفت ها رو ببینین>:d<:d
کاملا موافق هستم:d کلا بی صبرانه منتظر دموی بازی هستم.

منم این تریلر Arsenal vs Real رو دیدم! خیلی خوب بود!:x
فقط این رئال الکی برد!:d
فکر کنم فقط همون یک حمله رو داشت:d
این نکات هم باحال بود که بین بازی میگفت کی بهتر از همه پاس داده یا درصد در اختیار داشتن توپ و پاسکاری صحیح و ... همه و همه عالی بود

دهن منم اب افتاد با این تعریفاتون :( منم میخوام ببینم :( من فیفا میخوام . برهان 12 دقیقشو مو به مو تعریف کن :دی یه جوونمرد که نا محدود هستش تریلر رو واسه اونا که نیتونن ببینن اپلود کنه دمش گرمِ :دی ( البته اگه با این وضع نت بشه اپلود کرد ! ) واقعا دارم حسرت میخورما :دی

حالت دفاعی تیم ها بسیار قابل توجه بود و دیگر مثل گوسفند دنبال توپ نمیرند ( البته بیشتر این مشکل در pes بود) و به موقع اقدام می کنند و دروازه بانها هم کمی بهتر شدند ( فقط در قسمتی کاسیاس جلو آمد که بازیکن حریف ضربه سر چکشی زد ولی با کف دست توپ را به بالای دروازه فرستاد )

راستی من در تریلری که در سایت بازی گذاشته شده بود دیدم که تهیه کننده نسخه pc تایید کرد که با نسخه های کنسولی تفاوتی ندارد ولی هنوز هیچ تریلری از نسخه pc ندیدیم که بر روی حرف او صحه بگذارد .

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or