با امکانات FIFA 11 بیشتر آشنا شویم

کدام بازی بهترین فوتبال این نسل از کنسول ها بوده است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    278

Fëanor

Spirit of Fire
کاربر سایت

بعد از چند ماه از معرفی این نسخه از سری محبوب FIFA بار دیگر شاهد به نمایش درآمدن اطلاعات جدیدی از این شماره بوده ایم که در نمایش Gamescom 2010، توسط یک تریلر به تصویر کشیده شد. حال ما با استفاده از این تریلر و اطلاعاتی که در سطح اینترنت منتشر شده است پیش نمایشی دیگر برای شما قرار داده ایم که در صفحه اصلی سایت قابل مشاهده است. برای مطالعه آن می توانید بر روی عکس بالا کلیک کنید و یا در صفحه اصلی با استفاده از لینک موضوعات داغ به صفحه مورد نظر هدایت شوید.

در این تاپیک یک هدف دیگر را نیز دنبال خواهیم کرد. از تمامی شما که به این تاپیک سر می زنید و علاقه مند به فوتبال هستید می خواهیم یک نظرسنجی به عمل آوریم و به فوتبالی که در این نسل به آن علاقمند بوده اید و هستید رای بدهید. گزینه ها کاملا مشخص است و یکی از آن ها مربوط به سری PES و دیگری مربوط به سری FIFA است.

در پایان هم از تمامی دوستان خواهش می کنم که در داخل این تاپیک هیچگونه بحث مقایسه ای انجام نشود و تنها اگر نظری در مورد FIFA دارید بیان کنید زیرا اگر پست های بی ربطی دیده شود با شخص مورد نظر برخورد خواهد شد و در صورت استمرار این کار توسط بقیه کاربران همه پست ها پاک خواهد شد و تاپیک قفل می شود. پس تنها رای خود را بدهید. این مژده را به تمامی دوستاران PES نیز میدهم که به زودی پیش نمایش بازی محبوب آن ها را نیز قرار خواهم داد.

با تشکر از احترامی که به خود و دیگران میگذارید

من والا فرقی بين اين و 2010 نميبينم :دی

ولی همون دروازه بان شدن به همه چی ميآرزه من 100% ميخرم :دی
معلومه بین کسی که FIFA باز نیست و کسی که FIFA باز هست باید فرقی باشه. شما تا بازی نکنی نمیفهمی که البته گاهی اوقات مثل بعضی بازی های دیگه اگر بازی هم بکنی بازم متوجه نمیشی. خلاصه اگه تغییری ندیدی مشکل خودت و چشمات هست;)

بچه-ها شرمنده میشه لینک دانلود این تریلر ارسنال رئال مادرید رو یبار دیگه بزارید ؟
بیا این هم لینک مستقیمش تا هر کی مثل تو هم مشکل داشت بتونه راحت دانلود کنه.

معلومه بین کسی که FIFA باز نیست و کسی که FIFA باز هست باید فرقی باشه. شما تا بازی نکنی نمیفهمی که البته گاهی اوقات مثل بعضی بازی های دیگه اگر بازی هم بکنی بازم متوجه نمیشی. خلاصه اگه تغییری ندیدی مشکل خودت و چشمات هست;)

چشام هر چی باشه از نظر گرافيک فرقی نميبينم!

ولی از نظر کانتنت خيلی بهتر شده!

چشام هر چی باشه از نظر گرافيک فرقی نميبينم!

پس بازم تو مشکل داری. همون بین دو نیمه و پایان بازی رو نگاه کنی قشنگ مشخص که استایل بازیکنان و چهره اون ها و حتی لباسشون بهتر شده که همه رو تو همین پیش نمایش هم اشاره کرده بودم بهش. دیگه اگه اینا تغییر نیست مشکل من یا بقیه نیست، مشکل کسی هست که احساس نمیکنه

ولی از نظر کانتنت خيلی بهتر شده!
از نظر تغییرات تو خود بازی که عالی شده. اصلا قابل مقایسه با نسخه قبلی نیست. بعد از گل زدن اسم بازیکن و زمانش رو مثل واقعیت در شروع بازی می نویسه، درصد مالیکت و پاسکاری صحیح رو بین بازی نشون میده، بهترین بازیکن ها رو مشخص میکنه، انیمیشن جدید اضافه شده، تعویض ها رو بعد از انجام زیر نتیجه و زمان بازی نشون میده و .....

آخرین ویرایش:
پس بازم چشمات مشکل داره. همون بین دو نیمه و پایان بازی رو نگاه کنی قشنگ مشخص که استایل بازیکنان و چهره اون ها و حتی لباسشون بهتر شده که همه رو تو همین پیش نمایش هم اشاره کرده بودم بهش. دیگه اگه اینا تغییر نیست مشکل من یا بقیه نیست، مشکل کسی هست که احساس نمیکنه
چشمای من سالمه اون تحولی که از 2009 به 2010 بود من نميبينم ميخوای قبول کن يا ميخوای خودتو گول بزن!

تنها نکته ايی منو ديوونه کرده دروازه بان بودنه که هميشه آرزو داشتم بتونم دروازه بان منچستر باشم!

چشمای من سالمه اون تحولی که از 2009 به 2010 بود من نميبينم ميخوای قبول کن يا ميخوای خودتو گول بزن!

تنها نکته ايی منو ديوونه کرده دروازه بان بودنه که هميشه آرزو داشتم بتونم دروازه بان منچستر باشم!
مگه هر سال حتما باید به اندازه سری قبل تحول ایجاد بشه. گرافیک سال پیش عالی بود و امسال رو مشکلات گرافیکی سال پیش کار کردند و قرار نبوده جهشی انجام بشه. نکته جالب اینه که تو پست اولت میگی من تغییری ندیدم و الان میگی من جهشی که سال قبل کرد رو تو امسال نمی بینم.

در مورد دروازبان و دیگر اضافات توضیح دادم. در کل این نسخه از همه جهات نسبت به سال قبل پیشرفت کرده. چون فقط تو هستی میگی در یک سری زمینه های خاص پیشرفت نکرده که البته برای بازی هایی که کاملا با سلیقه تو جور نیستند کاملا طبیعی هست.

مگه هر سال حتما باید به اندازه سری قبل تحول ایجاد بشه. گرافیک سال پیش عالی بود و امسال رو مشکلات گرافیکی سال پیش کار کردند و قرار نبوده جهشی انجام بشه. نکته جالب اینه که تو پست اولت میگی من تغییری ندیدم و الان میگی من جهشی که سال قبل کرد رو تو امسال نمی بینم.
چون من تغيير به اون ميگم وگرنه چجوری شيرجه رفت کاسياس يا چجوری سانتر کردن واسه من يکی فرقی نداره!

آخرین ویرایش:
دوستان دعوا نكنين.Fifa 10 گرافيكه بدي داشت؟هر بازي نسخه جديدش بياد حتما بايد جهش گرافيكيش زياد باشه؟تريلر Arsenal vs Real رو كه ديدم واقعا جهش خوبي داره نسبت به Fifa 10.چهره ها خيلي از Fifa 10 بهتره همچنين استايل و لباسا هم همونطور كه برهان گفت خيلي خوب از كار درومده.كلا گام بزرگي واسه رسيدن به واقعيت برداشته شده توي Fifa 11 چه گرافيك چه كانتنت.اما گيم پلي كه تا خودم بازي نكنم و كنترلر رو دستم نگيرم نميتونم نظر كارشناسانم ( :d ) رو بدم.
اما در مورد دوستاني كه ميگن رئال شانسي برد بايد بگم كه رئال سرورتونِ :d

نمیشه اینم مثل هیلو ریچ لیک شه زود تر بزنیم به بدن ؟! :دی
اما در مورد دوستاني كه ميگن رئال شانسي برد بايد بگم كه رئال سرورتونِ :d
لول ! دوسال پشت سر هم دابل شدین بازم چیزی واسه گفتن دارین ؟!؟!؟!؟
باز بايد نتايج تاريخی 11 تايی،8تآيي و 5 تايی رو ياد آوری کنيم؟
دو سال پشت سر هم دابل رو بچسب ! چیکار داری 50 سال پیش بازی چنچن شده دکتر !

آخرین ویرایش:
لول ! دوسال پشت سر هم دابل شدین بازم چیزی واسه گفتن دارین ؟!؟!؟!؟

برهان لينک دانلود خرابه آخرش Eror ميده!

گذشته ها گذشته ( بازم منکرِ فوق العاده بودن رئال نمیشما ) ولی ایزان هم در سالهای خیلی دور ابر قدرت بوده الان چی ؟! :دی همه چیز 30 اذر ماه معلوم میشه :دی
صدرا از این لینک استفاده کن برهان واسم فرستاد

صدرا از این لینک استفاده کن برهان واسم فرستاد
این دقیقا همون لینک بالایی هستش:d

برهان لينک دانلود خرابه آخرش Eror ميده!

نه سالمه. هم این رو تست کردم و هم بالایی رو و جفتش دانلود میکنه. شایان هم دانلود کرد.

در ضمن دوستان بحث های بی ربط رو تو این تاپیک پیش نکشند. در این صورت پستشون پاک میشه و اخطار دریافت می کنند. با همه بودم. مرسی

وقتي پاس ميدادن بازيكنا يه نقطه سفيد رنگي مياد اونجايي كه قدرت پاس رو ميزنه.اون چيه؟كسي فهميد؟
اونجايي هم كه كنار زمين تبليغات رو ميزارن رو يكيشون نوشته بود Fifa Superstars اين چيه؟:d

وقتي پاس ميدادن بازيكنا يه نقطه سفيد رنگي مياد اونجايي كه قدرت پاس رو ميزنه.اون چيه؟كسي فهميد؟
اونجايي هم كه كنار زمين تبليغات رو ميزارن رو يكيشون نوشته بود Fifa Superstars اين چيه؟:d
اون قسمت پاس اگه اشتباه نکنم این هست که بسته با فاصله ای که دارین پاس میدین اون سفیده قرار میگیره. اگه برای فاصله کم پاس رو زیاد بگیرید سفیده تو نوار پر شده پاس میافته و اگر تو فاصله زیاد پاس رو کم بگیرید تو بخش خالی اون نوار که پر نشده میافته.

اونکی هم نمیدونم چی هستش:d راستی به این دقت کردی سیستم ها رو داشت معرفی می کرد برای آرسنال (2) 3-3-4 و برای رئال (1) 2-4-4 بود. این قضیه پرناتزها فکر کنم به بخش سیستم ها بر میگرده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or