با امکانات FIFA 11 بیشتر آشنا شویم

کدام بازی بهترین فوتبال این نسل از کنسول ها بوده است؟

• مجموع رای دهنده‌ها
    278

Fëanor

Spirit of Fire
کاربر سایت

بعد از چند ماه از معرفی این نسخه از سری محبوب FIFA بار دیگر شاهد به نمایش درآمدن اطلاعات جدیدی از این شماره بوده ایم که در نمایش Gamescom 2010، توسط یک تریلر به تصویر کشیده شد. حال ما با استفاده از این تریلر و اطلاعاتی که در سطح اینترنت منتشر شده است پیش نمایشی دیگر برای شما قرار داده ایم که در صفحه اصلی سایت قابل مشاهده است. برای مطالعه آن می توانید بر روی عکس بالا کلیک کنید و یا در صفحه اصلی با استفاده از لینک موضوعات داغ به صفحه مورد نظر هدایت شوید.

در این تاپیک یک هدف دیگر را نیز دنبال خواهیم کرد. از تمامی شما که به این تاپیک سر می زنید و علاقه مند به فوتبال هستید می خواهیم یک نظرسنجی به عمل آوریم و به فوتبالی که در این نسل به آن علاقمند بوده اید و هستید رای بدهید. گزینه ها کاملا مشخص است و یکی از آن ها مربوط به سری PES و دیگری مربوط به سری FIFA است.

در پایان هم از تمامی دوستان خواهش می کنم که در داخل این تاپیک هیچگونه بحث مقایسه ای انجام نشود و تنها اگر نظری در مورد FIFA دارید بیان کنید زیرا اگر پست های بی ربطی دیده شود با شخص مورد نظر برخورد خواهد شد و در صورت استمرار این کار توسط بقیه کاربران همه پست ها پاک خواهد شد و تاپیک قفل می شود. پس تنها رای خود را بدهید. این مژده را به تمامی دوستاران PES نیز میدهم که به زودی پیش نمایش بازی محبوب آن ها را نیز قرار خواهم داد.

با تشکر از احترامی که به خود و دیگران میگذارید

دوستان نمی دونم این آخرین تریلر که مربوط به نحوه دفاع تو بازی هست رو دیدن یا نه ولی من چیزی به عنوان یار کمکی که میومد سراغ بازیکن حریف(به همراه اونی که در اختیار شما بود) رو ندیدم. اگر این قابلیت حذف شده باشه هم خوب هست و هم بد:d

دوستان نمی دونم این آخرین تریلر که مربوط به نحوه دفاع تو بازی هست رو دیدن یا نه ولی من چیزی به عنوان یار کمکی که میومد سراغ بازیکن حریف(به همراه اونی که در اختیار شما بود) رو ندیدم. اگر این قابلیت حذف شده باشه هم خوب هست و هم بد:d
چرا ؟ :-/.........

خیلی هم بده!!فکر نکنم بردارن

============

بیا دیگه فقط مونده این نیمای باگ بیاد بگه رئال ضعیف بود!99% رئال باگ بودن.اون بنزما که از هر جا میزد گل بود.کاکا و رونالدو هم که بماند.
بعد بارسا و چلسی که خیلی قوی بودن رئال شاخ ترین تیمش بود مخصوصا تو حمله که رو دست نداشت.

بچه ها درباره ی لایو حرفی نزدن ؟ اینکه هرکسی تا یه گل میخوره میاد بیرون هیچی امتیازی هم به ما نمیخوره ؟
این واقعا زور داره
تریلر بازی آرسنال با رئال هم قشنگ بود پیشرف های خوبی نسبت به نسخه قبل داشته

خیلی هم بده!!فکر نکنم بردارن

============

بیا دیگه فقط مونده این نیمای باگ بیاد بگه رئال ضعیف بود!99% رئال باگ بودن.اون بنزما که از هر جا میزد گل بود.کاکا و رونالدو هم که بماند.
بعد بارسا و چلسی که خیلی قوی بودن رئال شاخ ترین تیمش بود مخصوصا تو حمله که رو دست نداشت.

اخه looooooooooool من باگ ميزنم؟؟
اصلا من اون موقع شوت زياد نميزدم اونم از شانسه تو بود همون يكي دو تا يكيش ميرفت.

من اخرين باري كه با تو بازي كردم اصلا يادم نيست فكر كنم بر ميگرده به 6 ماه پيش بعد
تو ميري يه تيم درپيت(قهرمان اروپا:d ) ور ميداري يه طرف انقدر هم من ادم به بدشانسيه تو نديده بودم يه طرف
يعني دقيقه 90 بدون استثنا يا گل به خودي ميزدي يا خودش ميرفت تو گل.:d

بله من بازم تاكيد ميكنم رئال تو 10 افتضاحي بيش نبود

بعد كاسياس كجاش اين طوري بود!!؟
كاكا هم فرقايي داشت.
و اين ها رو من از نظر خودم ميگم
شاي قبول نكنين.
تو هرچي حمله داشته باشي اون دفاع هاي ضايعش هيچ كاري نميشه كرد.
بنزما هم يه حالت مفت خوري داشت تا مثله رونالدو باشه.
=))

ولي برهان يه امكان هم وحود داره اينه كه شايد خوده يارو نميخواسته با 2 نفر بره دنباله حريف.
خوب اگر تيم هاي پارسال بذارن دقيقا همون تيم هاي 10 ميشه

يه ايرادي كه داشت اين تيم منتخب هاشو تو unrank هم نداشت
داشت بهتر بود با اينكه همه به جايه بارسا ميرفتن اينارو ور ميداشتن

الان اين تاخير قبل از پنالتي ممنوع شده بعد تو 11 رونالدو ديگه نداره؟:d

آخرین ویرایش:
اخه looooooooooool من باگ ميزنم؟؟
اصلا من اون موقع شوت زياد نميزدم اونم از شانسه تو بود همون يكي دو تا يكيش ميرفت.

من اخرين باري كه با تو بازي كردم اصلا يادم نيست فكر كنم بر ميگرده به 6 ماه پيش بعد
تو ميري يه تيم درپيت(قهرمان اروپا:d ) ور ميداري يه طرف انقدر هم من ادم به بدشانسيه تو نديده بودم يه طرف
يعني دقيقه 90 بدون استثنا يا گل به خودي ميزدي يا خودش ميرفت تو گل.:d

بله من بازم تاكيد ميكنم رئال تو 10 افتضاحي بيش نبود

بعد كاسياس كجاش اين طوري بود!!؟
كاكا هم فرقايي داشت.
و اين ها رو من از نظر خودم ميگم
شاي قبول نكنين.
تو هرچي حمله داشته باشي اون دفاع هاي ضايعش هيچ كاري نميشه كرد.
بنزما هم يه حالت مفت خوري داشت تا مثله رونالدو باشه.
=))

ولي برهان يه امكان هم وحود داره اينه كه شايد خوده يارو نميخواسته با 2 نفر بره دنباله حريف.
خوب اگر تيم هاي پارسال بذارن دقيقا همون تيم هاي 10 ميشه

يه ايرادي كه داشت اين تيم منتخب هاشو تو unrank هم نداشت
داشت بهتر بود با اينكه همه به جايه بارسا ميرفتن اينارو ور ميداشتن

الان اين تاخير قبل از پنالتي ممنوع شده بعد تو 11 رونالدو ديگه نداره؟:d

خوب پسر خوب دفاع رئال تو واقعیت هم پخی نیست نکنه انتظار داری بیان پپه رو با پویول یکی بسازن و نمیدونم آربلوا هم بهتر از مایکون بسازن و...؟برو به مدیر رئال بگو نه سازنده های فیفا.تو اینکه رئال سومین تیم بازی بود شکی نیست.به اندازه کافی بازیکن باگ هم داشت دیگه.اگر قرار بود اینتر و بایرن و اینجور تیمها رو برداری چیکار میکردی؟اصلا یووه و میلان رو چی میگی؟من که کلا دو سه بازی بیشتر حریفام این دو تا تیم رو برنداشتن تو کل دوره ای که 10 بازی کردم!اینها که واسه دل ما تیمها رو نمیسازن که بگیم فلان جاش رو قوی کنن و اگر نکردن بگیم وای چقدر این تیم ضعیفه و اینها یاد ندارن تیم بسازن.
هر چند رئال و بارسا رو همیشه قوی تر هم میسازن.مثلا هانری رو با اتوئو یکجور ساختن فصل پیش(تقریبا).شما کافیه آمار این دو تا رو تو دو فصل پیش تو بارسا با هم مقایسه کنین!همین اتوئو تا تو بارسا بود جز بهترین ها بود ولی تو اینتر 86 شد و بعد هم 84.تو رئال هم کاکا و بنزما و فندرفارت و پپه و چندتای دیگه کلی قوی تر از واقعیت بودن.
من هنوز تو کف اینم که چطور روت شده و اومدی و میگی رئال رو ضعیف ساختن!!هنوز در کفم.:d

آره من افسرده شدم 6 ماه پیش فیفا رو فروختم.الان یکم شانسم بهتر شده.تو لایو بازی میکنم دیگه:|

دمو روز 15 سپتامبر میاد

این یه لینک اسپانیایی بود من با Google Translate یه چیزیش کردم :دی
Fundamentos de defensa FIFA 11 [HD]
این دیگه Youtube نست که بشه باهاش دید ! حتما قلفشکن میخواد ;)

FIFA 11 video game play [HD]

Strength and fatigue in FIFA 11 [HD]

این چند تا رو هم یا دیدید یا ندیدید :دی
اگه ندیدید :دی ببینید ...

ویرایش : اصله کاری یادم رفت :دی

FIFA11 TUTORIAL CREATION CENTRE [HQ]

دمو روز 15 سپتامبر میاد
تو باز شروع کردی شایعه بخش کردن:d برای plus فقط تو اون روز میاد.

چرا روحیه واسه بازیکن ها قرار نمیدن ؟ مثل pes ؟

یکی نیست جواب درست درمون بده ؟ برهان جان شما حرفه ای هستی جواب بده
اون روحیه ای که مثل PES مدنظر شما هست تو بازی وجود نداره. یعنی مثلا بازیکن آبی(فلش رو به پایین) یا قرمز(فلش رو به بالا) و این جور چیزی نیست تو بازی. ولی یک روحیه تیمی تو بازی وجود داره که من بارها خودم شاهدش بودم. مثلا من یک بار توی PSN داشتم بازی می کردم و 3-1 از یک خارجی عقب افتاده بودم. گل چهارم رو که خوردم تیمم رسما از هم پاشید به طوری که بعضی از پاس های معمولی هم نمیرسید به هم بازی ها و این اتفاق توی kick-off هم بارها برام افتاده.

• Like
Reactions: Darkside Fury

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or