بازی Mortal Kombat X رسما معرفی شد

• Thread starter Thread starter Farh@d
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

Farh@d

There is no description of the situation
کاربر فعال

دقایقی پیش آقای Ed Boon رسما بازی Mortal Kombat X را معرفی نمود. اولین تریلری که از بازی منتشر شده است مبارزه زیبای Scorpin و Subzero است که بسیار عالی می‌باشد.

بازی سال 2015 میاد.
به روز رسانی
- بازی برای پلتفرم های PC/PS3/PS4/X360/X1 در حال ساخته و سال 2015 عرضه میشه.
- تریلری که دیدید CGI بود
- از گیم پلی بازی در E3 رونمایی میشه.
- بازی با تمرکز بر روی تکنولوژی های نسل بعدی ساخته شده.
- قراره MKX تحولی توی سری به حساب بیاد و تیم سازنده میخواد با این عنوان کل سبک Fighting رو متحول کنه/به جلو حرکت بده.
- بازی از یک انجین گرافیکی جدید استفاده میکنه.
- New Mode, New Characters
- MKX قراره خشنترین نسخه در سری Mortal Kombat باشه.
- اسکورپین و ساب زیرو در بخش داستانی بازی وجود دارند. همچنین شخصیت های جدیدی (در هر دو جبهه خوب و بد) در بخش داستانی بازی وجود خواهند داشت.

برای دانلود تریلر رسمی بازی کلیک کنید

آخرین ویرایش:
Mortal Kombat اون زمان چی بود و الان چی شد هرچی جلوتر میره بدتر میشه :d
اصلا نمیتونن خاطره 3 سری اول رو زنده کنن /:)
فقط 1 هفته تمرین میکردیم با دسته فینیشر 24 ضرب بزنیم :d

آخرین ویرایش:
“Mortal Kombat is our acclaimed, world-renowned franchise and we are now advancing the fighting genre with Mortal Kombat X
به عنوان یه فن سری MK اعتراف میکنم که این بخش واقعا لول داره :d (مگر اینکه سازنده ها واقعا یه تکونی به خودشون داده باشن که خب با توجه به Cross-Gen بودنش خیلی بعیده)

عالی بود تریلر وای کف کردم:x:d
بی نظیر بود:x
خیلی خوف بود:x
من از الان دیگه تحمل ندارم تا 2015:((
افکتها وای خدا یه انیمالیتی هم اضافه بشه دیگه هیچی نمیخوام>:)
cyrex هم تایید بشه..o:-):bighug:

آخرین ویرایش:
فقط ما نفهمیدیم برا نسل قدیم هم میاد؟اندر کفیم تا 2015 .خدا کنه یه گیم پلی تو E3 بدن :d.باید یه کمپین برای حق subzero بزنند.که حقوقش حفظ بشه:d

این دوستانی که تریلر رو تحسین میکنن فکر کنم بیشتر به خاطر کنک‌کاریهای اسکورپیون باشه، والا به جان خودم چیز خاصی نداشت. انیمیشن که داغون بود کلا :دی
امیدوارم تو شماره بعدی بیش از اونکه اسکورپیون رو نشون بدن فکری به بالانس بودن کاراکترها بکنن که آفت شماره قبلیش بود! یعنی من هر جا رفتم چند نفری Kung Lao برمیداشتن :دی چند تا بچی که دادن بیرون نصفش اصلاحات در مورد این کاراکتر بود. با این اوصاف باز بالانس نبود.

فرهاد کاشکی پست اول رو آپدیت میکردی:

- بازی برای پلتفرم های PC/PS3/PS4/X360/X1 در حال ساخته و سال 2015 عرضه میشه.
- تریلری که دیدید CGI بود
- از گیم پلی بازی در E3 رونمایی میشه.
- بازی با تمرکز بر روی تکنولوژی های نسل بعدی ساخته شده.
- قراره MKX تحولی توی سری به حساب بیاد و تیم سازنده میخواد با این عنوان کل سبک Fighting رو متحول کنه/به جلو حرکت بده.
- بازی از یک انجین گرافیکی جدید استفاده میکنه.
- New Mode, New Characters
- MKX قراره خشنترین نسخه در سری Mortal Kombat باشه.
- اسکورپین و ساب زیرو در بخش داستانی بازی وجود دارند. همچنین شخصیت های جدیدی (در هر دو جبهه خوب و بد) در بخش داستانی بازی وجود خواهند داشت.

تریلر خیلی خوب بود . از نظر طراحی محیط و افکت ها به نظر میاد خیلی روی بازی کار شده . بخش xray هم خیلی خوب طراحی شده .در مورد استفاده از محیط هم

به نظرم ایده ی جالب و موفقی میشه ولی آهنگ تریلر خیلی جوک بود :d انیمیشن ها هم به نظرم خوب بود ولی میتونه خیلی بهتر باشه .

در آخرم اینکه VIVA SCORPION :bighug::d

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or