بازی DOOM به صورت "Classic Collection" در این هفته عرضه می‌شود

• Thread starter Thread starter pxc33
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

pxc33

کاربر سایت
به نام خدای مهربان و بخشنده ...

اطلاعات زیادی در مورد این نسخه از سوی سونی منتشر نشده است اما عنوان "DOOM Classic Collection" در اواخر این هفته برای شبکه‌ی اینترنت سونی یعنی PSN عرضه می‌شود.

20121120_doom_2.jpeg

به احتمال فراون این نسخه‌ی کالکشن برای تداعی عناوین پیشین است. یا این‌که با عرضه‌ این عنوان به استقبال عنوان جدید این سری می رود. در هرحال DOOM Classic Collection شامل شماره‌های ۱ و ۲ و ۳ از بازی DOOM است که در PSN قابل دانلود خواهد بود.

منبع

دو سه نفر هستن كه هر جا اسم هاف لايف مياد سريع ميان بازي و گرافيكش و شركت سازندش رو مسخره مي كنن...بعدش ماها مي اييم افتخارات بازي و حتي جوايز گرافيكي بازي در اون سال عرضه بازي و همينطور محصولاي ديگه شركت رو مي نويسيم ديگه جوابي ازشون در نمياد تا تاپيك بعدي ديگه اي كه بشه هاف لايف و ولو رو ترول كرد:| و باز ماها بهشون همه چي رو ليست مي كنيم و اونا باز جواب نميدن تا تاپيكي ديگر و اين روند تا بي نهايت ميره...:|

اينا كه هيچ اينارو نميشه كاريشون كرد ولي تعجب برانگيز چرا بعضي دوستان جوابشونو ميدن.....ولشون كنيد با تخيل خودشون خوش باشن ديگه.....چرا به ترول كردن اونا كمك مي كنيد؟(چون اگه قصد مسخره كردن بازي نبود با وجود ديدن جواب منطقي جواب ميدان يا ديگه كاري نداشتن)....(ايضا در مورد جان كارمك و دووم هم اين كارا انجام ميشه)

.

حالا خوبه یه بازی مثل killzone نسل گذشته با اون امتیازات فاجعه بارش و کیلر بازیش ! الان این نسل تبدیل شده به شاهکار و........... ! و خیلی از بازیها که نمیخوام نام ببرم همشون زیر 90 میانگین داشتند ولی تبدیل به بازیه عالی به قول بعضی ها شاهکار شدند و متحول کننده سبک خودشون لول ! ولی rage یه بازی که فقط چوب کارگردانیه قسمت داستانیش را خورد میشه با میانگین 83 و همچنین تعریف شدید بعضی از سایتهای مهم را داشته و توبخش شوتینگ و گرافیک اسلحه و ... تعریف بسیاری از سایتها متعدد دیده میشه اسمش زباله دونی ؟؟!! جالبه که بخشی که مربوط به کارمک بوده هم اونم در شرایط 60 فریم که دیگه بهتر از این را نمیشد یه بازی با 60 فریم ساخت! اخر سال هم که نامزد شدنش همون بخش شد میشه اسمش فاجعه بنام کارمک ! وای بر من ! یعنی اخر سال rage کاندید بخش شوتر و گرافیک شده پیدا کنید برای من یه همچین بازیه زباله دونی که تو این دوتا بخش کاندید بشه ؟؟!!
کاری به بحث کلی ندارم اما:
باز Killzone حداقل یه نسخه با متای بالای 90 داره. زمانی هم که نسخه ی دومش اومد تا مدت ها جزو بهترین گرافیک ها بود و هنوزم جزو 4 تا گرافیک برتر FPS کنسولی این نسل هست.
میانگین Rage هم 81 هست. یعنی اگر یه Homefront رو از شوتر های پارسال فاکتور بگیریم Rage میشه ضعیف ترین شوتر پارسال. پایین تر از همون Resistance 3 و Killzone 3 که همه مسخرشون میکردن.
کارمک هم همچین بی نقص کار نکرده بود. بازی رو هر پلتفرمی یه جاش میلنگید. اون از دنگ و فنگ های نسخه ی PC، اون از زباله ای که به جای نسخه ی PS3 گذاشته بودن تو جعبه ی بازی، رو همون 360 هم گرافیکش بی نقص نبود و تازه اگه رو هارد نصبش میکردی قابل تحمل میشد.

یعنی اگر یه Homefront رو از شوتر های پارسال فاکتور بگیریم Rage میشه ضعیف ترین شوتر پارسال.
حتی "هومفرانت" هم بهتر از Rage بود...:دی
کاری به کاندید شدن ندارم. ولی چه طور یه بازی با متای 81 میشه شاهکار ولی کیلزون3 و رسیستنس 3 که متای به مراتب بالاتری دارن میشن آشغال؟
میزان، رای فرّخ است...

آخرین ویرایش:
ما اخر نفهمیدیم
طرفدارا وقتی حرف اول شخص میشه میگن کارمک بابای اول شخص شوتره !
بعد بحث gameplay و محتوای بازی های id میشه میگن که به کارمک چه!
اون فقط مسئول بخش فنی و گرافیکی بازیه !!
ادم دُمبِ خروس رو باور کنه یا قسم حضرت عابّاس رو؟ :laughing:

حالا خوبه یه بازی مثل killzone نسل گذشته با اون امتیازات فاجعه بارش و کیلر بازیش ! الان این نسل تبدیل شده به شاهکار و........... ! و خیلی از بازیها که نمیخوام نام ببرم همشون زیر 90 میانگین داشتند ولی تبدیل به بازیه عالی به قول بعضی ها شاهکار شدند و متحول کننده سبک خودشون لول ! ولی rage یه بازی که فقط چوب کارگردانیه قسمت داستانیش را خورد میشه با میانگین 83 و همچنین تعریف شدید بعضی از سایتهای مهم را داشته و توبخش شوتینگ و گرافیک اسلحه و ... تعریف بسیاری از سایتها متعدد دیده میشه اسمش زباله دونی ؟؟!! جالبه که بخشی که مربوط به کارمک بوده هم اونم در شرایط 60 فریم که دیگه بهتر از این را نمیشد یه بازی با 60 فریم ساخت! اخر سال هم که نامزد شدنش همون بخش شد میشه اسمش فاجعه بنام کارمک ! وای بر من ! یعنی اخر سال rage کاندید بخش شوتر و گرافیک شده پیدا کنید برای من یه همچین بازیه زباله دونی که تو این دوتا بخش کاندید بشه ؟؟!!

کاری به کاندید شدن ندارم. ولی چه طور یه بازی با متای 81 میشه شاهکار ولی کیلزون3 و رسیستنس 3 که متای به مراتب بالاتری دارن میشن آشغال؟

نه ؟؟ طبق کدوم اسناد ؟! طبق اسناد شخصی ایا ؟!

اسناد میخواد ایا؟!!!
مثل اینکه شما استاد فرافکنی هستی. دیگه فارکرای 1 تو زمان خودش از لحاظ گرافیکی یه نمونه مثال زدنی هستش .
doom از لحاظ نورپردازی و سایه زنی خیلی خوب عمل کرده بود ولی دیگه گرافیکش عنوانی به عظمت فارکرای رو نمی تونه پشت سر بذاره . ( امیدوارم از اون بحث های 60 فریمی نشه !!)

ما اخر نفهمیدیم

عزيزم سبك FPS حاصل خلاقيت يه تيم بود كه يه رأسش كارمك بود كه تونست اون انجينو طراحي كنه
John romero,Tom Hall,sandy petersen و shawn green همگي جزو نوابغي بودن كه باعث پيدايش "FPS" شدن و doom رو ساختن ولي ٢ نفر تو ليست بالا نقش پررنگتري دارن! John carmack و john romero !:x
رومرو ادم خيلي خلاقي بود ولي حيف كه يه نمه سر و گوشش ميجنبيد و دنبال عياشي بود:d

کاری به بحث کلی ندارم اما:
باز Killzone حداقل یه نسخه با متای بالای 90 داره. زمانی هم که نسخه ی دومش اومد تا مدت ها جزو بهترین گرافیک ها بود و هنوزم جزو 4 تا گرافیک برتر FPS کنسولی این نسل هست.
میانگین Rage هم 81 هست. یعنی اگر یه Homefront رو از شوتر های پارسال فاکتور بگیریم Rage میشه ضعیف ترین شوتر پارسال. پایین تر از همون Resistance 3 و Killzone 3 که همه مسخرشون میکردن.
کارمک هم همچین بی نقص کار نکرده بود. بازی رو هر پلتفرمی یه جاش میلنگید. اون از دنگ و فنگ های نسخه ی PC، اون از زباله ای که به جای نسخه ی PS3 گذاشته بودن تو جعبه ی بازی، رو همون 360 هم گرافیکش بی نقص نبود و تازه اگه رو هارد نصبش میکردی قابل تحمل میشد.
اهان الان دیگه VGA مهم نیست ؟! مگه KZ3 یا کرایسیس 2 سالی که RAGE اومد عرضه نشدند ؟ پس چرا اخر سال RAGE تو بخش شوتر کاندید شد ؟ پس چرا تو بخش گرافیک همین 2 تا کاندید نشدند ؟ بعد بازیه kz2 با سابقه ای که داشته منظورم شماره 1 بازی با اون نمراتش با چه امیدی شماره دومش اونقدر هایپ شد ؟! و مطمئن بودید با اون سابقه درخشانش !
من کاری با هزار تا مشکل ندارم ؟ چیزی که سایتها گفتند و اخر سال هم تو این دوتا بخش مربوطه کاندید شده ! دیگه چی را بخوام ثابت کنم ?
حتی "هومفرانت" هم بهتر از Rage بود...

میزان، رای فرّخ است...

نه بابا ؟!! حتما شما از اسناد شخصی حرف میزنی ؟ مثل اینکه فشار خیلی زیاده که RAGE تو بخش شوتر اخر سال کاندید شده ؟ الان میزان رای خودتی یا من ؟ شما بگو چی را قبول داری ؟ من یا اخر سال یا فقط خودت ؟

سندش چشای خودم و کارت گرافیکی 128 مگابایتیم هستش که در زمان خودش سلطانی بود!(همون تابستون83)
اون لیست هم فارکرای اوش نیست چون زمان عرضه انحصاری pc بود.
اهان سند چشمای تو هست ولی چشمای بقیه به جهنم ؟! چشمهای 100 تا سایت معتبر دیگه هم به درک ! فقط حرف چندتا از شما ها درسته ؟ OK !

حالا کی گفت که من گفتم KZ3 یا کرایسیس 2 اشغال بود ؟! من میگم اگه RAGE بنابه دلایله شما اشغاله پس به اون دوتا بازیب هم صدق میکنه با اون شرایط ! حرف بدی میزنم !؟ متا بالاست درسته ولی اخر سر کدوم اخر سال بیشتر افتخار افرید ؟!

اسناد میخواد ایا؟!!!
مثل اینکه شما استاد فرافکنی هستی. دیگه فارکرای 1 تو زمان خودش از لحاظ گرافیکی یه نمونه مثال زدنی هستش .
doom از لحاظ نورپردازی و سایه زنی خیلی خوب عمل کرده بود ولی دیگه گرافیکش عنوانی به عظمت فارکرای رو نمی تونه پشت سر بذاره . ( امیدوارم از اون بحث های 60 فریمی نشه !!)

دیگه کی ها ؟! شما با کدوم مدرک میگی که بهتر بود یه چیز معتبر میخوام ؟! حالا میبینی که به راحتی پشت سر گذاشته ! اون زمان واقعا کدوم بازی بود که سرو صدایی در حد DOOM3 بلند کنه ؟ طبق فرومل بالا من یا خودت یا سایتها و .......... ! کدوم یکی ؟

آخرین ویرایش:
ا
هان الان دیگه VGA مهم نیست ؟! مگه KZ3 یا IL,K کرایسیس 2 سالی که RAGE اومد عرضه نشدند ؟ پس چرا اخر سال RAGE کاندید شد ؟ پس چرا تو بخش گرافیک همین 2 تا کاندید نشدند ؟
من کاری با هزار تا مشکل ندارم ؟ چیزی که سایتها گفتند و اخر سال هم تو این دوتا بخش مربوطه کاندید شده ! دیگه چی را بخوام ثابت کنم >

همین 360 فن های عزیز نبودند که تو تاپیک امتیازات کرایسیس 1000 جمله میاوردن از سایت های مختلف که این بازی بهترین گرافیک کنسولی هست و کیلزون 3 رو میخوره و ... . الان چون کاندید نشد به حساب نمیاد؟ vga هم که این چند سال قاطی کرده...اون از سال 2010 که halo reach رو با متای 91 حتی کاندید هم نکرد و عوضش اومد black ops رو با متای 81 بهترین شوتر کرد. این از امسال که 2 تا بازی آرکید رو کاندید goty کرده. شخصا نمیتونم این جور انتخاب ها رو قبول داشته باشم حالا هر چه قدر هم که می خواد معتبر باشه.

ا

همین 360 فن های عزیز نبودند که تو تاپیک امتیازات کرایسیس 1000 جمله میاوردن از سایت های مختلف که این بازی بهترین گرافیک کنسولی هست و کیلزون 3 رو میخوره و ... . الان چون کاندید نشد به حساب نمیاد؟ vga هم که این چند سال قاطی کرده...اون از سال 2010 که halo reach رو با متای 91 حتی کاندید هم نکرد و عوضش اومد black ops رو با متای 81 بهترین شوتر کرد. این از امسال که 2 تا بازی آرکید رو کاندید goty کرده. شخصا نمیتونم این جور انتخاب ها رو قبول داشته باشم حالا هر چه قدر هم که می خواد معتبر باشه.

محض اطلاع هیلو ریچ اخر سال یکی از نامزدهای GOTY بود . دومین مورد الان باید ما با چی برقصیم از هر دری میایم تو قبول نیست ؟ خودم که هیچی سایتها ها که هیچی اخر سال هم که قبول ندارید ! بعد ادعای بحث و منطق دارید ؟! در اینکه کرایسیس 2 گرافیک فوق العاده ای داشت شکی نبود کرایسیس 2 قبل RAGE اومد اگر هم بهترین بود قبل RAGE بود وقتی RAGE اومد همون سایتها دوباره دست به تعریف RAGE زدند میتونی بری نقل قول هایی که در مورد گرافیک بازی بوده مطالعه کنی اگر قبول نداری پس این مشکل خودتونه که باید بین خودتون حل کنید وگرنه با هیچ مردکی نمیشه شما را قانع کرد چون نمیخواید واقعیت ها را ببینید .

جناب Gartall ، همونطور که فکر میکردم شما کلا دنبال چیز دیگه ای تو بحث هستید و کلا منطق خاص خودتون دارید . کشف جرم که نیست فقط دنبال مدرکی .
شما مهمترین مدرک قدرتت تشخیص بصری و چشماتون هست که فکر کنم کلا اعتقادی بهشون نداری . کافی اون دو عنوان رو خودت بذاری کنار هم و نگاه کنی .
در کل من میخواستم منظورم رو برسونم که رسوندم ، اونایی هم که اهل فن هستند و صرفا دنبال حرف و امتیاز و این بچه بازی ها نیستند میدونند من چی میگم. پس زیاد سخت نگیر شما درست میگه

جناب Gartall ، همونطور که فکر میکردم شما کلا دنبال چیز دیگه ای تو بحث هستید و کلا منطق خاص خودتون دارید . کشف جرم که نیست فقط دنبال مدرکی .
شما مهمترین مدرک قدرتت تشخیص بصری و چشماتون هست که فکر کنم کلا اعتقادی بهشون نداری . کافی اون دو عنوان رو خودت بذاری کنار هم و نگاه کنی .
در کل من میخواستم منظورم رو برسونم که رسوندم ، اونایی هم که اهل فن هستند و صرفا دنبال حرف و امتیاز و این بچه بازی ها نیستند میدونند من چی میگم. پس زیاد سخت نگیر شما درست میگه
وای وای وای ! یعنی الان منظورت اینه من چشمهای خودم را ول کردم فقط به حرف سایتها استناد کردم ! لول ! شما پس بهتره اول از همه بدونی جناب شخص خودم وقتی rage اومد بالاترین گرافیکی بود که روی کنسول تجربه داشتم ! خب الان این را قبول داری یا نه ؟ وقتی قبول نداری برات چندتا منبع معتبر میزارم جلوت شاید اونها را هم قبول کنی که متاسفانه اونها هم یه مشت نفهمن ! خب این شما و من ! میگید چیکار کنیم ؟
دیگه تابلو شده چندتا کاربر شناسایی شده که فقط به خاطر هدف خاصی تو هر تاپیکی که اسمش doom باشه و کارمک باشه حضور فعال در ترول سازی دارند بهتره در اون نظرات کودکانتون به سر ببرید .

ما اخر نفهمیدیم
ادم دُمبِ خروس رو باور کنه یا قسم حضرت عابّاس رو؟

کارمک پدر بازیهای اول شخصه چون این سبک را خلق کرد چون نمای 3d برای اولین بار با تکنیک های گرافیکی ایجاد شد یعنی باز ربط داره به تخصص اصلیه کارمک که گرافیک هست دیگه مابقیه گیم پلیو .......... که در اینده چطور روندی تو بازهاش داشت را کارمک دخیل نیست . من نمیدونم این قضیه خیلی پیچیده هست که بعضی ها اینهمه مدت نتونستند درکش کنند ؟!

آخرین ویرایش:
ما اخر نفهمیدیم
نگاه کن مینی ترولک رو!:))
rage بخاطر داستان و روایت ضعیفش نمره کم اورد که هیچ ربطی به جان نداره ولی گیم پلی و گرافیک عالیه
اون موقعی که کارمک توی بازی منبع نور و لول دیزاین و عمق رو اورد مینی ترولک ها داشتن قاقالیلی میخوردن:))
وای وای وای ! یعنی الان منظورت اینه من چشمهای خودم را ول کردم فقط به حرف سایتها استناد کردم ! لول ! شما پس بهتره اول از همه بدونی جناب شخص خودم وقتی rage اومد بالاترین گرافیکی بود که روی کنسول تجربه داشتم ! خب الان این را قبول داری یا نه ؟ وقتی قبول نداری برات چندتا منبع معتبر میزارم جلوت شاید اونها را هم قبول کنی که متاسفانه اونها هم یه مشت نفهمن ! خب این شما و من ! میگید چیکار کنیم ؟
دیگه تابلو شده چندتا کاربر شناسایی شده که فقط به خاطر هدف خاصی تو هر تاپیکی که اسمش doom باشه و کارمک باشه حضور فعال در ترول سازی دارند بهتره در اون نظرات کودکانتون به سر ببرید .
داره میگه به چشم خودش مرجعه دوباره حرف خودتو میزنی؟:|قبول کن دیگه چشم اون مرجعه!

کارمک پدر بازیهای اول شخصه چون این سبک را خلق کرد چون نمای 3d برای اولین بار با تکنیک های گرافیکی ایجاد شد یعنی باز ربط داره به تخصص اصلیه کارمک که گرافیک هست دیگه مابقیه گیم پلیو .......... که در اینده چطور روندی تو بازهاش داشت را کارمک دخیل نیست . من نمیدونم این قضیه خیلی پیچیده هست که بعضی ها اینهمه مدت نتونستند درکش کنند ؟!
Hmmmmm
اینترستینگ
پس قبول داری که تنها حُسن بازی های id تکنیکی و گرافیکی هست؟
دستش درد نکنه، بزرگترین خدمت رو کرد به دنیای گیم با ایجاد محبوب ترین سبک بازی این اقای کارمک
ولی الان عملا خیلی بازیا هستن که به راحتی برتری خودشون رو نشون دادن به گیمر ها
تقصیر شما طرفدارا و غیر طرفدارا هم نیست
شرکتی با این اسم و رسم که هر 10 سال یکبار بازی میسازه در حد ریج؟؟
بعد هم هی کالکشن 3 تا بازی قبلش که روی هر شبکه هم ارائه داده دوباره و سه باره
ریج روی پی سی یک شکست به تمام معنا بود (پی سی، کامپیوتر های شخصی، تخصص کارمک، تخصص id)
id کی تا حالا روی کنسول کار کرده بود که منِ نویی بخوام طرفدار اثرش روی کنسول بشم؟ چه برسه به شما که عاشق سینه چاکشی
به هر حال ریج واسه من یک اثر مثل سابق بود ( روی پی سی) به اضافه ی چند تا پسرفت
پسرفت گرافیکی (کسی که کارش برنامه نویسیه بازی بسازه با تکسچر در حد تکسچرای موکِت، تازه با سرعت دور میزنی دیر هم لود بشه؟؟ )
پسرفت نورپردازی که هیچ نورپردازی داینامیکی ما ندیدیم توی بازی !! برعکس دووم 3 که کولاک نورپردازی های زنده بود، تازه اون زمان
پسرفت تکرار که بدترین بخش بازی بود، دووم روند مشخصی داشت، ولی ادم رو میکِشید جلو، این اسیر تکرار بود فجیع
داستان هم که هیچ مثل همیشه
یکم منطق چاشنی اعتقادتونم بکنید بابا، راه دوری نمیره
------------------------------------------------------------------
همین الان که من نگاه میکنم هیچ برتری در نسخه ی کنسولش نمیبینم نسبت به همین هیلو4
در خیلی جاها از کیلزون 3 که کلی بازیش قدیمی تره، عقبتره
حتی در خیلی جاها از کرایسیس 2 روی کنسول هم ضعیف تر بود
اره اره میدونم که کاندید گرافیک شد و کلی تحویل گرفته شد و خیلی خفن و کول بود، ولی تکسچراش حال ادمو به هم میزد :)
کیپ تاکینگ

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or