کارمک پدر بازیهای اول شخصه چون این سبک را خلق کرد چون نمای 3d برای اولین بار با تکنیک های گرافیکی ایجاد شد یعنی باز ربط داره به تخصص اصلیه کارمک که گرافیک هست دیگه مابقیه گیم پلیو .......... که در اینده چطور روندی تو بازهاش داشت را کارمک دخیل نیست . من نمیدونم این قضیه خیلی پیچیده هست که بعضی ها اینهمه مدت نتونستند درکش کنند ؟!
Hmmmmm
اینترستینگ
پس قبول داری که تنها حُسن بازی های id تکنیکی و گرافیکی هست؟
دستش درد نکنه، بزرگترین خدمت رو کرد به دنیای گیم با ایجاد محبوب ترین سبک بازی این اقای کارمک
ولی الان عملا خیلی بازیا هستن که به راحتی برتری خودشون رو نشون دادن به گیمر ها
تقصیر شما طرفدارا و غیر طرفدارا هم نیست
شرکتی با این اسم و رسم که هر 10 سال یکبار بازی میسازه در حد ریج؟؟
بعد هم هی کالکشن 3 تا بازی قبلش که روی هر شبکه هم ارائه داده دوباره و سه باره
ریج روی پی سی یک شکست به تمام معنا بود (پی سی، کامپیوتر های شخصی، تخصص کارمک، تخصص id)
id کی تا حالا روی کنسول کار کرده بود که منِ نویی بخوام طرفدار اثرش روی کنسول بشم؟ چه برسه به شما که عاشق سینه چاکشی
به هر حال ریج واسه من یک اثر مثل سابق بود ( روی پی سی) به اضافه ی چند تا پسرفت
پسرفت گرافیکی (کسی که کارش برنامه نویسیه بازی بسازه با تکسچر در حد تکسچرای موکِت، تازه با سرعت دور میزنی دیر هم لود بشه؟؟ )
پسرفت نورپردازی که هیچ نورپردازی داینامیکی ما ندیدیم توی بازی !! برعکس دووم 3 که کولاک نورپردازی های زنده بود، تازه اون زمان
پسرفت تکرار که بدترین بخش بازی بود، دووم روند مشخصی داشت، ولی ادم رو میکِشید جلو، این اسیر تکرار بود فجیع
داستان هم که هیچ مثل همیشه
یکم منطق چاشنی اعتقادتونم بکنید بابا، راه دوری نمیره
------------------------------------------------------------------
همین الان که من نگاه میکنم هیچ برتری در نسخه ی کنسولش نمیبینم نسبت به همین هیلو4
در خیلی جاها از کیلزون 3 که کلی بازیش قدیمی تره، عقبتره
حتی در خیلی جاها از کرایسیس 2 روی کنسول هم ضعیف تر بود
اره اره میدونم که کاندید گرافیک شد و کلی تحویل گرفته شد و خیلی خفن و کول بود، ولی تکسچراش حال ادمو به هم میزد

کیپ تاکینگ