اطلاعات زیادی در مورد این نسخه از سوی سونی منتشر نشده است اما عنوان "DOOM Classic Collection" در اواخر این هفته برای شبکهی اینترنت سونی یعنی PSN عرضه میشود.
به احتمال فراون این نسخهی کالکشن برای تداعی عناوین پیشین است. یا اینکه با عرضه این عنوان به استقبال عنوان جدید این سری می رود. در هرحال DOOM Classic Collection شامل شمارههای ۱ و ۲ و ۳ از بازی DOOM است که در PSN قابل دانلود خواهد بود.
اصلا مقایسه نکن با دوک و بولت استورم
با یه بازی مقایسه کن که به شعور ریج حداقل توهین نشه در مقابل اون دوتا
بله هوش مصنوعی و انیمیشن خودت و دشمنا و کلا موجودات بازی خیلی خوب بود
ولی ببین در یک سبد میوه ی درجه یک کدوم میوه جلب توجه میکنه؟ اونی که لَک داره
و طبع انسان هم دنبال این قضیه میره فقط، ادمیزاد همیشه دنبال کمالِ
هر بازی رو نگاه کنی همینه
همه گفتن هیلو 4 همه چیزش عالیه، تنها ایرادی که گرفتن اینه که دیگه جهش خاصّی نداشته و نواوری خاصّی نکرده (خیلی احمقانه تر از دلایلی که به ریج وارد شده)
در حقیقت ریج هم همینطوریه، نظرات هم همینه
من توی کامنت 63 گفتم که همه برتری هاش قبول، ولی خب ایرادات وارده هم هست
مسئله اینجاست که عده ای طرفدارا اینو قبول نمیکنن که بازی ایراداتی هم داره
توی این انجمن یه عده هستن که واقعا هیچ جوره نمیشه با منطقشون کنار اومد
یه چندتا فن های سونی هستن، چند تا فن های نینتندو و اکثریت فن های id (دور از جونت)
و این بحث ها هم همیشه برای همین بوده
خوب ما هم که ضعف هاش رو قبول کردیم:d حتی همین فرخ هم بنده خدا توی کامنتاش میگه که من با نسخه ی pc کاری ندارم یا به داستانش هم معترضه اونم :d. ولی بعضی ها اصلا بازیرو با یه تیکه آشغال یکی کردن بخدا تو این سایت (نمونشون رو از اولین پست مخالف تو این تاپیک میتونی ببینی) در حالی که بازی کاندید بهترین شوتر و بهترین گرافیک هم شد آخر سال. الان اینجا id فن ها کیا هستن؟ یدونشون منم یکی فرخه یکی سروشه و... ما هم از همون اول گفتیم که بازی این ایراداتو داشته، ولی مجموع بازی واقعا بازی خوبی بود. من یه نظری دارم اونم اینه که بازی هایی مثل Rage یا Halo که از نظر من تا حدود بسیار زیادی Underrate هستن فقط و فقط این میانگین امتیازیشون ناشی از توقعات بالای سایت ها و همینطور چالش های آخر نسل هستش. دیگه بازیسازها شیره ی جون کنسول هارو کشیدن و هرچی نوآوری بوده توی سبک شوتر به اجرا درآوردن. توی تاپیک هیلو هم گفتم ، الان اگه همین Halo 4 یا مثلا همین Rage اول نسل میومدن بخدا الان خیلی اوضاع میانگینشون از اینی که هست بیشتر میشد. البته از نظر شخص من هنوزم این بازی ها واقعا عالی و Proffessional هستن حتی همین Holo 4 رو که ممن بازی نکردم ولی خیلی راحت از روی گیم پلی ها و تریلرها و موسیقی و... میشه اینرو فهمید.
خوب ما هم که ضعف هاش رو قبول کردیم:d حتی همین فرخ هم بنده خدا توی کامنتاش میگه که من با نسخه ی pc کاری ندارم یا به داستانش هم معترضه اونم :d. ولی بعضی ها اصلا بازیرو با یه تیکه آشغال یکی کردن بخدا تو این سایت (نمونشون رو از اولین پست مخالف تو این تاپیک میتونی ببینی) در حالی که بازی کاندید بهترین شوتر و بهترین گرافیک هم شد آخر سال. الان اینجا id فن ها کیا هستن؟ یدونشون منم یکی فرخه یکی سروشه و... ما هم از همون اول گفتیم که بازی این ایراداتو داشته، ولی مجموع بازی واقعا بازی خوبی بود. من یه نظری دارم اونم اینه که بازی هایی مثل Rage یا Halo که از نظر من تا حدود بسیار زیادی Underrate هستن فقط و فقط این میانگین امتیازیشون ناشی از توقعات بالای سایت ها و همینطور چالش های آخر نسل هستش. دیگه بازیسازها شیره ی جون کنسول هارو کشیدن و هرچی نوآوری بوده توی سبک شوتر به اجرا درآوردن. توی تاپیک هیلو هم گفتم ، الان اگه همین Halo 4 یا مثلا همین Rage اول نسل میومدن بخدا الان خیلی اوضاع میانگینشون از اینی که هست بیشتر میشد. البته از نظر شخص من هنوزم این بازی ها واقعا عالی و Proffessional هستن حتی همین Holo 4 رو که ممن بازی نکردم ولی خیلی راحت از روی گیم پلی ها و تریلرها و موسیقی و... میشه اینرو فهمید.
اصل بحث اینه که یکی میاد میگه ریج فلان شد سریع 4 نفر میگن تو شعور داری؟ میدونی کارمک کیه؟ خالق اول شخصه، برنامه نویس خداییه
جوجه ترول، تازه گیمر شده، بی سواد، برو این سایتو ببین، وان نمره رو ببین ...
یارو اصلا معلوم نیست چند سالشه، به من میگه مینی ترولک !
همه اینها درسته، ولی فقط هدف از بیانشون نه تنها قانع کردن طرف نیست، بلکه خفه کردنشه ! :d
بحث اول و اخر نسلی نیست باور کن
منتقد میاد بر اساس اینکه پشت بازی کی بوده و چه کرده یه دودوتا چهار تا میکنه بعد محتوای بازی جدید رو بر اساس ذهنیتش نقد میکنه !
رزیدنت ایول 6 چرا انقدرکم گرفت؟ باور کن اگر بازی جدیدی بود بالاتر میگرفت، به خاطر اسمش کم گرفت
یا هیلو چون پشتش بانجی نبود
یا همین ریج که به خاطر کارمک توقع بازی بهتری میرفت !
وگرنه برو تاپیک واکینگ دد قسمت 5 رو ببین
برو امتیازای فارکرای 3 رو ببین که چی امتیاز میگیره؟
جِرنی حتی !!
هرچند به شخصه به امتیاز اعتقادی ندارم
ولی یه دلیلی داشته که نمره کم گرفته
منم برگترین دلیلشو توقعات بالای همگان از id میدونم، که به جا هم هست، که اگر بر این باور باشی متوجه میشی که خراب کرده ! (با توجه به اسم و رسمی که دارن)
اصلا مقایسه نکن با دوک و بولت استورم
با یه بازی مقایسه کن که به شعور ریج حداقل توهین نشه در مقابل اون دوتا
بله هوش مصنوعی و انیمیشن خودت و دشمنا و کلا موجودات بازی خیلی خوب بود
ولی ببین در یک سبد میوه ی درجه یک کدوم میوه جلب توجه میکنه؟ اونی که لَک داره
و طبع انسان هم دنبال این قضیه میره فقط، ادمیزاد همیشه دنبال کمالِ
هر بازی رو نگاه کنی همینه
همه گفتن هیلو 4 همه چیزش عالیه، تنها ایرادی که گرفتن اینه که دیگه جهش خاصّی نداشته و نواوری خاصّی نکرده (خیلی احمقانه تر از دلایلی که به ریج وارد شده)
در حقیقت ریج هم همینطوریه، نظرات هم همینه
من توی کامنت 63 گفتم که همه برتری هاش قبول، ولی خب ایرادات وارده هم هست
مسئله اینجاست که عده ای طرفدارا اینو قبول نمیکنن که بازی ایراداتی هم داره
توی این انجمن یه عده هستن که واقعا هیچ جوره نمیشه با منطقشون کنار اومد
یه چندتا فن های سونی هستن، چند تا فن های نینتندو و اکثریت فن های id (دور از جونت)
و این بحث ها هم همیشه برای همین بوده
خب تو که بلدی اینطوری منطقی بحث کنی چرا باعث میشی منو اینطوری روانی کنی ؟
من فقط مشکلم اینه که هر تاپیک id هست ما همین بندو بساط را دراریم ! چرا نباید یه تاپیک مختص این بازیساز اروم بگیره ! هرکی میتونه بیاد ایراد بگیره ولی دیگه خدایی خودتون قضاونت کنید الان چیزی که تو تاپیکهای id هست حتی ورای ترول کردن هست !
ما مگه میگیم بازی ایراد نداشت ؟! هر بازی ایراد داره نمونش همین کرایسیس 2 و کیلزون و .... مگه کم هایپ داشتند ؟ بازی ایراد داشت اگه ایراد نداشت میانگین بازی بالای 90 بود من گفتم و بازم میگم rage و بازی های id همیشه کتک کارگردانی داستان را خورده یعنی اینا یه سناریوی پیشرفته تو این زمینه ندارند مثلا خط داستانی را کمی سینمایی کنن یا مثلا چندتا دیالوگ سینمایی تو بازی بزارن که جذابیت بازی بره بالاتر داستان بازی خیلی خشک ماموریت ها طوری میره جلو که احساس تکراری بودن میکنی تاجایی که وقتی بعضی ها میگن بازی کسل کنندست خوب من حق میدم براشون چون الان با مقایسه با بازیهای امروزی با چنین خط داستانی rage براشون کسل کننده میشه .
ولی بازی را از لحاظ گیم پلی حساب کنیم یه بازی چی نیاز داره ؟ rage یه هوش مصنوعی بینظیر تو بازیش پیاده کرده از طرفی شوتینگ اسلحه تو هر کدومش قابل حسه و سلاح ها همشون کاربردی درسته شده با قابلیت بروزرسانی با چندتا تیر مختلف که حقیقتا کاربرد خاص خودشون را دارند و واقعا بدرد بخور از طرفی id اومده یه انیمیشن دشمن بینظیر تو تیر خوردنشون پیاده کرده که حس شوتینگ و لذتش را فوق العاده میبره بالاتر کنار اسلحه کلی مهمات دیگه داری از ربات ها اتوماتیک مثل عنکبوت و تیربار خودکار بگیر که لذت بازی را باز میبره بالاتر بازی هم 60 فریم هست که واقعا بازی را کاملا نرم کرده یعنی اینها را میزاری کنار میبینی واقعا بازی از لحاظ گیم پلی مشکلی نداره .
این مشکلات از زمانی شروع شد که id همیشه میگفت داستان تو بازیها مهم نیست الان دیگه فکر کنم تو کلشون فرو بره که داستان مهمه و منتقدها همیشه سر همین قضیه شرمندشون کردند ولی doom4 به زبان خودشون گفتند دیگه این استباه را نمیکنند داستان نویس doom4 ادم کار درستیه و میشه روش قشنگ حساب باز کرد از طرفی دیگه id زیر مجموع Bethesda هست یعنی کیفیت کار را میتونی تضمین شده بدونی فکر میکنی چرا همین اواخر گفتند doom4 تاخیر خورد حتی شایعه کنسل شدنش اومد ؟! خب حتما Bethesda یه گیرهایی به کارشون داده دیگه
اصل بحث اینه که یکی میاد میگه ریج فلان شد سریع 4 نفر میگن تو شعور داری؟ میدونی کارمک کیه؟ خالق اول شخصه، برنامه نویس خداییه
جوجه ترول، تازه گیمر شده، بی سواد، برو این سایتو ببین، وان نمره رو ببین ...
یارو اصلا معلوم نیست چند سالشه، به من میگه مینی ترولک !
همه اینها درسته، ولی فقط هدف از بیانشون نه تنها قانع کردن طرف نیست، بلکه خفه کردنشه ! :d
بحث اول و اخر نسلی نیست باور کن
منتقد میاد بر اساس اینکه پشت بازی کی بوده و چه کرده یه دودوتا چهار تا میکنه بعد محتوای بازی جدید رو بر اساس ذهنیتش نقد میکنه !
رزیدنت ایول 6 چرا انقدرکم گرفت؟ باور کن اگر بازی جدیدی بود بالاتر میگرفت، به خاطر اسمش کم گرفت
یا هیلو چون پشتش بانجی نبود
یا همین ریج که به خاطر کارمک توقع بازی بهتری میرفت !
وگرنه برو تاپیک واکینگ دد قسمت 5 رو ببین
برو امتیازای فارکرای 3 رو ببین که چی امتیاز میگیره؟
جِرنی حتی !!
هرچند به شخصه به امتیاز اعتقادی ندارم
ولی یه دلیلی داشته که نمره کم گرفته
منم برگترین دلیلشو توقعات بالای همگان از id میدونم، که به جا هم هست، که اگر بر این باور باشی متوجه میشی که خراب کرده ! (با توجه به اسم و رسمی که دارن)
خوب من که کلا با بی احترامی کردن به همدیگه مخالفم اونم سر یه چیزی مثل گیم. به نظرم باید اینقدر هر دو طرف بحث شعور داشته باشن که موقع صحبت چرت و پرت هایی که بعضا به هم میگن رو نگن. ولی قبول کن اگر بعضی وقت ها یه همچین برخوردهایی توی تاپیک های کارمک دیده میشه در جواب بعضیا هست که دیگه واقعا از حد میگذرونن و توی تمام تاپیک های کارمک یا بعضا HL سریعا بعد از پست دوم یا سوم تاپیک پیداشون میشه. حالا من شخصا میتونم دید این افراد رو هم تحمل کنم ولی خیلیا مثل من فکر نمیکنن و من بهشون حق میدم که برخورد کنن. انتقاد هم کانال خاصه خودش رو داره و در ضمن باید طوری باشه که به شعور و فهم اون کسی که طرفدار یه عنوانی هست هم توهین نشه. الان توی همین تاپیک بینی و بین ال.. کدوم طرف اول شروع کرد.؟ برو تا پست دوم سوم رو نگاه کن. یه نفر میاد جرقه ی آتیش رو میزنه ماهام باید تو جهنمش بسوزیم. وگرنه تاپیک که داشت راه خودش رو میرفت.
راجع به امتیازها هم دقیقا به خاطر همین دلایل هست که من اصلا روی امتیاز بازی ها هیچ حسابی نمیکنم. اصلا رویکرد سایت ها از نظر شخص من نسبت به عناوین کاملا ضد و نقیضه، مثلا همین Rage رو بیشتر سایت ها قبل انتشارش اومدن گفتن FPS رو دگرگون خواهد کردو.... سایت هایی مثل 1UP و CVG و... بعد از اومدن بازی ولی دیدین چجوری امتیاز دادن بهش یا همین قبله ی عالم گیم اسپات که اگه نقدشو بخونید اومده توی نکات منفی بازی نداشتن چک پوینت های سریع رو بهانه کرده توی نکات منفی اونم برای بازی ای که خودش واست سیو دستی گذاشته. اگه نقدشو بخونی اولا میبینی که چه ایرادای مضحکی گرفته به بازی که واقعا خنده دارهو البته تعریف و تمجید های فوق العاده ای هم از بازی کرده و نهایتا هم 3 مدال گرافیکی رو به بازی داده اونوقت نمره ی نهایی:8؟!!!!!!
بعد آخر سال میان جزو کاندیدهای بهترین شوتر و گرافیکش میکنن، در حالی که مثلا Crysis 2 که میانگینش بالاتر بود نیست توی لیستشون. برای همین به نظر من این سایتا اصلا معلوم نیست با خودشون چند چندن اصلا. روی همین حسابه که من میگم بریزین دور سایت و نمره و... از نظر خود من بهترین بخش سینگل توی شوترهای پارسال همین Rage بود و تا قیامت هم روی حرفم هستم و دلیلش رو هم میارمو البته هیچ وقت منکر ضعف ها و کاستی هاش هم نمیشم.
Gartall
منم از اول که همینو گفتم
تو انقدر آتیشت تنده که همه رو میخوای بسوزونی با هم ! :d
یکی از مشکلاتی هم که به بخش game play میشه گرفت بازم این بود که با بالا رفتن کلاس دشمن ها درجه هوش و تواناییشون بالا نمیرفت، بلکه فقط جونشون زیاد میشد، موجودات اول بازی 2 تا تیر میخوردن بمیرن، اونا باید 10 تا تیر میخوردن !
حالا بگذریم از این حرفا
ولی یه سری نکات ریز خیلی تاثیر دار روی نظر ادم
که شاید از دید شما مثلا اصلا اهمیت نداشته باشه
---
در مورد دووم 4 هم که ما از خدامونه
همه از خداشونه
در مورد همه بازیا
کی بدش میاد بازی ها همه پرفکت و عالی باشن؟
============================================ uriel
خب بحث هست، مگه میشه نباشه؟
بدتر از ایناش هم توی تابیکای دیوید کیج و هیلو 4 و غیره هم هست، به خصوص نینتندو :d
میشه همه نظرات مخالفم بررسی کرد، هرچی که باشن
ولی مقابل به مثل کردن بدتر تحریک میکنه هم مخالفا رو هم موافقارو
این تیکه را خوب اومدی مخصوصا این CVG تو اخرین پیشنمایش که فقط 15 روز مونده بود بازی بیاد گفته بود RAGE پادشاه اول شخص را میگیره ! با ستایش های بینظیر و ..... یا همین 1UP که مثال زدی دیگه من مطمئن شدم متای بازی راحت بالای 9 هست !
بعد که بازی اومد همین CVG بهش داد 8 ! میگم تو که به حرفت پایبند نیستی غلط میکنی تو پیشنمایشت از بازی یه همچین تعریفی میکنی حداقل یکم رنگ کلماتت را کمتر میکردی !
کلا نمیگم اینها تقصیر دارند چون بازی واقعا خودش را اینطوری نشون میداد این سایتهای معتبر هم نفوذشون بیشتره و میتونن بازی را چند مرحله امتحان کنند ولی در کل نقد بازیها با پیشنمایش هاش معکوس بود ! یه همچین بلایی هم سر همین AW اومد .
خوبه ,نمیدونستیم که کارمک بنیانگذار اول شخصه که دونستیم!
نمیدونستیم که کارمک داستان بازی مینویسه که دونستیم! "از برکات وجود مینی ترولک ها در گفتگو,بخش 14,فایده 2"
ظاهرا هنوز doom IV نیومده بعضیا بازی کردند و فهمیدند که ده نسل عقبه
اين صفحه ي تاييك بنظرم بايد الگويي برا بقيه باشه!! بعد 5 صفحه 3تا از بچه ها يه ديلوگ خوب و محترمانه و متمدنانه رد وبدل كردن(منظورم كوروش و علي و فرخ هستش)
يكي از مواردي كه ID توش مشكل داشت تامين منابع مالي بود،اينا والو نبودن كه به منبع لايزال steam متصل باشن! برا همين رو پروژه هاشون كمترين ريسك رو ميكردن،به نظر من اگر از اولين روز شروع پروژه bethesda شريك كار ميبود وضعيت RAGE خيلي فرق ميكرد
همونطور هم كه فرخ گفت خيالتون از جانب داستان DOOM4 راحت باشه كه گراهام جويس از ٢٠٠٩ به عنوان نويسنده براش انتخاب شده(خدا رو شكر از شر متيو كاستلو راحت شديم!!!!)>:d<
حتي اون كچل(تيم ويليتس) هم تو rage نشون داد كه در ضمينه ي گيم پلي خيلي پيشرفت كرده