شما خودتو ناراحت نکن : هالف لایف هم بازی نکن : لطفا!!!
اقای فَن دو آتیشه !
هَف لایف، این فَکت !!!
Koorosh sh :
کوروش جان من الان یکی از اون افرادی هستم که وقتی Rage منتشر شد با اون فحش و فضیحتی که یه عده به بازی میدادن گفتم شاید اینبار id واقعا گل کاشته که یه عده اینجوری میکوبنش. خدایی دیدم و نگرشم مثل چند ماه قبل از انتشارش نبود، ولی خودم که بازی کردم دیدم ناجور یه عده غرض و خصومت های شخصی رو دخیل کردن توی نظرشمون راجع به بازی یا مثلا نظر سایت ها خیلی بیشتر دخیل بوده توی تجربه ی شخصیشون از بازی. نمیگم بازی ایراد نداشت، روی pc اونچیزی نبود که خودم انتظار داشتم. ولی انصافا اینقدر توجه به جزییاتش بالا بود و گیم پلیش خوب بود که از نظرم بهترین شوتر سال پیش حداقل توی بخش سینگل همین Rage بود. باید اینو قبول کرد id هیچ وقت توی بخش داستانی پر قدرت نبوده، ولی انصافا سبک کاریش و گیم پلی ای که تحویل مخاطب میده اگه نگیم بهترین ولی یکی از Fresh ترین ها توی سبک FPS هستش. id باید مشکل داستانیش رو حل کنه که توش ضعف داره. وگرنه از دید من id و valve بهترین هستن توی ساخت FPS .
نظر شما متین !
مشکل ما هم حقیقتا بیس بازی های id نیست (مشکل من حداقل)
مشکل من این آدم های موجود در این سایت هستند
ببینید، توقعی که من از کارمک دارم واسه ساخت بازی دقیقا توقعیه که از کوجیما دارم در ساخت متالگیر
توقعی که از ناتی داگ دارم واسه ساخت انچارتد
از اینفینیتی وارد واسه ساخت کاد !!
متوجهی؟
مشکل من اینه که چرا کوجیما دوره به دوره متالگیر میده بیرون که گیمر رو واقعا منقلب میکنه در هر زمینه که فکرشو بکنی !
کارمک که صاحب سبکه و بنیانگذار سبک اول شخص هست و برنامه نویس محشری هست و موشک هوا کرده و تخصص های این چنینی داره چرا باید جای جلو بردن ساخته ی خودش هی کالکشن 20 سال قبلو بده؟
یا چیزی بسازه مثل ریج؟
ریج در حد id بود مثلا؟ (خوب و بدشو کار نداریم)
و وقتی این اعتراضمو بیان میکنم یه عده ادم کوتَه فکر هستن که فقط بلند امتیاز دووم رو ردیف کنن و رتبه ی سایت واسه من بذارن !
وگرنه من درصدی به این عکسا و لینکا اهمیتی نمیدم که چه سایتی چه عنوانی داده بهش !
من دارم میگم زمانی که کارمک بود نه بانجی وجود داشت، نه ناتی داگی وجود داشت نه ....
الان یک بچه 12 ساله بیاد بگه انچارتد عالیه، ریج اشغال بود !!
فکر نکنم کسی حق داشته باشه این بچه رو بکوبه
این باید به id بر بخوره که چقدر کمرنگ شده که یکی میاد میگه انچارتد بهتره !!!!
متوجهی؟
این که یکی 5 ساله گیمر شده و کارمک و کاراشو نمیشناسه تقصیر کارمکه و id
نه اونی که 5 ساله گیمر شده
وقتی اولین تجربه ی بازی کردن بازی های id برای یکی میشه ریج مطمئنا فکر میکنه با یک شرکت درجه 3 طرفه !
کالکشن بازی 20 سال قبل
اضافه کردن 4 تا ابشن جدید به دووم3 و دوباره بیرون دادن !
روی xbl روی psn واسه pc ...
اینا نشانه ی کم کاریه عزیز