بازی DOOM به صورت "Classic Collection" در این هفته عرضه می‌شود

• Thread starter Thread starter pxc33
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز

pxc33

کاربر سایت
به نام خدای مهربان و بخشنده ...

اطلاعات زیادی در مورد این نسخه از سوی سونی منتشر نشده است اما عنوان "DOOM Classic Collection" در اواخر این هفته برای شبکه‌ی اینترنت سونی یعنی PSN عرضه می‌شود.

20121120_doom_2.jpeg

به احتمال فراون این نسخه‌ی کالکشن برای تداعی عناوین پیشین است. یا این‌که با عرضه‌ این عنوان به استقبال عنوان جدید این سری می رود. در هرحال DOOM Classic Collection شامل شماره‌های ۱ و ۲ و ۳ از بازی DOOM است که در PSN قابل دانلود خواهد بود.

منبع

Hmmmmm
اینترستینگ
پس قبول داری که تنها حُسن بازی های id تکنیکی و گرافیکی هست؟
شما میتونی بگی دلایلی که چرا بازیهای id گرافیک هست را من باید قبول کنم ؟!
مشکله بازهای id همیشه کارگردانیه قسمت داستانیش بوده الان تو میخوای بگی که بازهای id از لحاظ شوتینگ و سلاح و ...ضعیف هستند دیگه ؟!
همون زمان doom3 هم باز اخر سال تو بخش بهترین اول شخص و بهترین بازیه pc و بهترین گرافیک کاندید بود ! چطوره که بازهای id همیشه کاندید هستند؟! همین rage هم تو بخش شوتر کاندید بوده بین اونهمه بازی شوتر پر ادعا ! چطور ممکنه یکی بیاد بگه بازیهای id گیم پلی نداره ؟!
پس بهتره قبل از اینکه اینجا فکت صادر کنید فکتهای دیگر را هم ببینید ! ما نظرمون را میدم اگر قبول نکنی چاره ای نداری که بری مراجع معتبر تر را هم چک کنی !

یعنی وجدانا خودت را بزار جای من . من چی را باید به تو ثابت کنم ؟! حرف من که حرف نیست ! خب حرفه کی را قبول داری ؟ بهتر نیست تو اینطور مواقع کار را بسپاریم جاهای معتبر تر ؟

3 تا از نقدهای سایتهای معتبر را برات میزارم ببین فقط از چی ایراد گرفتن که باعث شده امتیاز بازی بیا پایین یعنی فقط مشکل بازی را داستان دونستند که متاسفانه id با این همه خوبی که بازیش داره همیشه چوب این قسمت را خورده :

Gametrailers:9
80253772908004953738.jpg

میبینی که قسمت گیم پلی 9.3 ولی داستان 7.9

سایت ign:8.5
82498311072352948581.jpg

باز چوب قسمت داستانیش را خورده گیم پلی 9 گرفته ولی داستانش 7.5

اینم gamespot که امتیاز نهایی 8 داده :
51193476685227740554.jpg

از سلاح ها و اکشن بازی تعریف کرده و تنها نکته منفی بازی را داستان بازی دونسته اونیکی هم قسمت سیوینگ بازیه .

آخرین ویرایش:
شما میتونی بگی دلایلی که چرا بازیهای id گرافیک هست را من باید قبول کنم ؟!
مشکله بازهای id همیشه کارگردانیه قسمت داستانیش بوده الان تو میخوای بگی که بازهای id از لحاظ شوتینگ و سلاح و ...ضعیف هستند دیگه ؟!
همون زمان doom3 هم باز اخر سال تو بخش بهترین اول شخص و بهترین بازیه pc و بهترین گرافیک کاندید بود ! چطوره که بازهای id همیشه کاندید هستند؟! همین rage هم تو بخش شوتر کاندید بوده بین اونهمه بازی شوتر پر ادعا ! چطور ممکنه یکی بیاد بگه بازیهای id گیم پلی نداره ؟!
پس بهتره قبل از اینکه اینجا فکت صادر کنید فکتهای دیگر را هم ببینید ! ما نظرمون را میدم اگر قبول نکنی چاره ای نداری که بری مراجع معتبر تر را هم چک کنی !
یعنی وجدانا خودت را بزار جای من . من چی را باید به تو ثابت کنم ؟! حرف من که حرف نیست ! خب حرفه کی را قبول داری ؟ بهتر نیست تو اینطور مواقع کار را بسپاریم جاهای معتبر تر ؟
الله اکبر !!! :d استاد لایی رد کردن هستیا
کسی گفت ضعیفه از نظر شوتینگ و سلاح؟ ولی چون ضعیف نیست دلیل بر برتر بودنش هم نیست (منطق شما میگه چون ضعیف نیست، پس قویترینه)
نخیر بهترین نیست از نظر تنوع سلاح و شوتینگ (بطور مثال از نظر سلاح خیلی راحت میشه هیلو رو نام برد، از نظر شوتینگ خیلی راحت کرایسیس 2) که هر دو به راحتی پشت سر میذارن ریج رو

بیا نقض کن
.........................................
چطو ممکنه یکی بیاد بگه بازی های id گیم پلی داره؟؟ (تاکتیک خودت)
باز اینجا هم بگم که کسی نمیگه گیم
پلی نداره به خودیه خود، ولی در مقابل رقیب ها چیزی نداره
ما توی دوم چی میدیدیم؟ از این اتاق به اون اتاق، مراقب امبوش زامبی ها توی تاریکی باش، کلید رو پیدا کن، برس به باس، بوم
ریج چی داشت؟ ماموریت رو بگیر، سوار وسیله شو، توی راه ماشینا رو بترکون، برس به مقصد، پاکسازی کن، سوار ماشین شو، توی راه برگشت همون ماشینا که دوباره respawn شدن رو بترکون، برس به مقصد که همون مبدا بوده، اطلاع بده، ریوارد رو دریافت کن، ماموریت بعدی و بلاه بلاه بلاه به همین ترتیب
از نظر گیم پلی و تنوع باز به راحتی هیل و کیلزون رو مثال میزنم که متنوع ترین اف پی اس های موجود هستن از نظر محیط و گیم پلی
بیا نقض کن

......................................
در مورد منابع معتبر بزرگ صنعت گیم هم عرض کنم خدمت شریفت که آی دون گیو اِ شِت اباوت دِم
تا حالا توی عمرم یک امتیاز از هیچ گیمی ندیدم، نمیدونم کی کاندیده چی شده کی کجا اول شده و ...
چیزیو میبینم که جلو چشمام توی مانیتورمه، اتفاقا دیدن این منابع و مراکز باعث جو زدگی و ایجاد هایپ بیخود بین یه سری ادما میشه که نتیجشو اینجا میبینیم
ریج چون کاندید فلان شده خداست
ولی هیلو 4 که همه دارن میبیننش و برتریاش به راحتی قابل مشاهدست نسبت به ریج، اشغالی بیش نیست !! :laughing:
اره عزیز جان
برو امتیازارو ببین بعد تو بیا واسه ما فکت صادر کن
خدا چشم بینا و گوش شنوا رو حرام اعلام کرده واسه شما
---------------------------------
به عنوان حرف اخرم بگم که ما دشمن این بابا نیستیم (کارمک)
اتفاقا ما دوستش هستیم که از روند کارش انتقاد میکنیم
دوستی شما هم باهاش دوستی خاله خرستس که هرچی میده بیرون بیپرستید
و همین باعث شده پیشرفت نکنه
کالکشن دووم های 20 سال پیش رو بده
دقیقا همین بلایی که سره cod اومده
اگر فن ها یک دوره بازی رو نخرن دیگه شاهد همچین گرافیکی واسه cod نبودیم

حال کنید

آخرین ویرایش:
نه بابا ؟!! حتما شما از اسناد شخصی حرف میزنی ؟ مثل اینکه فشار خیلی زیاده که RAGE تو بخش شوتر اخر سال کاندید شده ؟ الان میزان رای خودتی یا من ؟ شما بگو چی را قبول داری ؟ من یا اخر سال یا فقط خودت ؟
یه لیوان خاک شیر بخور، بعد با آرامش بیشتری پست بده. من گفتم حتی Homefront هم بهتر از Rage بود هر کس با ضریب iq ـی نزدیک به معمولی هم میخوند پستم رو می فهمید نظر شخصی هست. حتما من باید بیام بگم: این است نظر شخصی کیوان، نام پدر فلان، صادره از فلان جا، ... ؟! نظر خودم رو دارم می گم دیگه.
در ضمن یه شوتر اول شخص که شما ها قبل از اومدنش خشتک ها دریده بودید که بیاد خار مادر هر چی بازیه رو ===، و وقتی اومد اون سناریوی دراماتیک رو داشت، چه فَشاری می تونه وارد کنه؟!
در رابطه با سوال آخرت هم، من نه تو رو قبول دارم، نه هزار تا سایت دیگه، نه VGA، من هر چی بازی عرضه می شه رو بازی میکنم و فقط"نظر خودم" وحی منزل هست. از باب اعتبار هم در بین سایت ها برای IGN ارزش زیادی قائلم.
... ودیگرهیچ.

Koorosh sr

اگه شما سایتی برات مهم نیست پس خیلی راحت میتونی نظر شخصیت را به عنوان همون نظر شخصیت اعلام کنی 1 پس فکت صادر نکن و مثلا نگو که بازیهای id فقط جنبه گرافیکی دارند ! نظر شخصیه بنده هم برعکس شماست الان باید چیکار کنیم ؟
ولی جواب مابقیه حرفهات را باید عرض کنم خودت را به مظلوم نمایی نزن ما همیشه حضور پر رنگ شما را تو تاپیک های کارمکی دیدیم برای ترول کردنش و قشنگ هم دوستش نیتسی بلکه دشمنشی!
بزار برات من n تا مثال بزنم . مثلا شخص بنده ممکنه با هزار تا بازی دشمن باشم ولی خصیصه خوب من اینه وقتی یه بازی را دوست ندارم اولین کاری که میکنم نه وارد اون تاپیک مربوطه میشم و نه حتی جای دیگه نظر میدم. وقتی هی داری کاری را تکرار میکنی این داره نشون میده داری با یه هدف خاصی وارد بحث میشی چه لزومی داره هی تو هر تاپیک کارمک بیای بگی فلان و بهمان ؟ خب گفتی دیگه تموم همه فهمیدن شما از کارهای کارمک ناراضی هستی ولی وقتی تو n تا تاپیک که دوباره ایجاد میشه حضورت باز با همون حرفهای تکراری دیده میشه این دیگه نظر شخصی نمیشه بلکه دقیقا مطلب ترول کردن شما بیشتر حقانیت داره ! یعی بیا شرط ببند فردا اگه یه ترد دیگه در مورد کارمک تو همین سایت زده نشه شما حضور نخواهی یافت ؟!
خب تو میگی گوش شنوا و چشم بینا ؟! اره دیگه درسته ؟ چشم من هم داره میگه بازی خوبه ؟ خب الان تو چشمه منو قبول داری ؟ یا فقط چشم خودت حجت هست ؟ مثل اینکه متوجه نشودی ! وقتی تو من را قبول نداری دارم از سایت مثال میارم ! افتاد الان ؟! خدا را شکر هیچ کس را قبول نداری و فقط خودت ! خب دیگه انتظار نداشته باش بحث منطقی بین ما باشه .

Lavigne
خب iq من داره میگه وقتی با خصومت خاصی میای تاپیک و نظر صادر میکنی نظر شخصی نیست و بیشتر به فکت قرار دادنت ربط داره ! و شخص شما وقتی میای اسمه ما را تو پستت ربط میدی دیگه بدتر .پس سعی کن حد و حدود خودت را بدونی و اسم ما را تو پستت دیکته نکنی اروم بیا نظرت را بده بعد به ما بتوب .

بقیه حرفهات هم مثل رفیق بالاییت تو و چندتا کاربر دیگه که میتونم لیست کنم براتون همیشه به صورت خودجوش و کاملا قابل پیشبینی شده حضور دارید !
یعنی من فقط موندم یه تاپیکی که میتونه خیلی اروم بره جلو چرا باید تو و امثال تو پیدا بشن و گند بکشن تو تاپیک هرچی مربوط به کارمکه ؟! چرا نمیخواید به شعور بعضی ها که طرفدار بازی هستند احترام بگذارید . الان تو طرفدار یه بازی من بیام ترولش کنم ببین چه حسی حالی داره .

بالاخره ان بهانه ها هم که من با سایت و تو و بقیه کار ندارم خوب چیزیه ! از این به بعد باید منتظر این باشیم نظر شخصی تبدیل به فکت بشه ! پس از این به بعد من این حرفت را بوکمارک میکنم و ببینم شما چطور تو بحث با بقیه اصلا به سایتها و vga و گیم اسپات و ...اهمیت نمیدید ؟! باشه ؟!

همه مخالفا با خصومت شخصی و قصد قبلی میان توی بحث های کارمک
اره من خصومت شخصی دارم
به عمّه ـم فحش داده
دنیای کوچیکی داری شما.
همه مخالف ها کیها ؟! اون همه را میخوای الان لیست کنم برات ؟! شما اگه خصومت خاصی نداری چرا هی سعی داری وارد تاپیک مربوطه بشی و نظرات قبلیت را هی تکرار کنی ؟ خب دفعه قبل گفتی ما فهمیدیم بازم دوباره چرا ! 1 با ر2 بار 3 بار 4 بار 5 بار .... چند بار ؟ الان همین تاپیک میتونست اروم بره جلو یا نه ؟ الان پیدا کن ببین چطور شد همین تاپیک این وضعی شد ؟ بعد ببین خصومت داری یا نداری ؟! از خودت بپرس این چند ساله چرا هر تاپیک کارمکی هست این شکلیه ؟

مورد دیگه یعنی واقعا ادمهای باحالی هستید من الان چطور ثابت کنم که کارمک مساویست با گرافیک ؟! هر منبعی را میگی از مهمترین منابع روز دنیا برات مدرک بیارم ؟ تو یکی واقعا قانع میشی ؟! یعنی دارید دیگه تو سیم اخر ادم راه میرید خودتون را بدجوری زدید به کوچه علی چپ واقعا خجالت داره !

آخرین ویرایش:
همه مخالفا با خصومت شخصی و قصد قبلی میان توی بحث های کارمک
اره من خصومت شخصی دارم
به عمّه ـم فحش داده =))
دنیای کوچیکی داری شما.

همه مخالف ها کیها ؟! اون همه را میخوای الان لیست کنم برات ؟! شما اگه خصومت خاصی نداری چرا هی سعی داری وارد تاپیک مربوطه بشی و نظرات قبلیت را هی تکرار کنی ؟ خب دفعه قبل گفتی ما فهمیدیم بازم دوباره چرا ! 1 با ر2 بار 3 بار 4 بار 5 بار .... چند بار ؟ الان همین تاپیک میتونست اروم بره جلو یا نه ؟ الان پیدا کن ببین چطور شد همین تاپیک این وضعی شد ؟ بعد ببین خصومت داری یا نداری ؟! از خودت بپرس این چند ساله چرا هر تاپیک کارمکی هست این شکلیه ؟
ما علاقمون رو با اعتراض به درجا زدنش ابراز میکنم
شما با طرفداری کردن و افتخار به امتیاز های بازی 10 سال قبلش !
دِر ایز دیفرنس !!!
برو ببین کی دوستش داره حالا.

آخرین ویرایش:
به عنوان حرف اخرم بگم که ما دشمن این بابا نیستیم (کارمک)
اتفاقا ما دوستش هستیم که از روند کارش انتقاد میکنیم
حالا صدبار بگوداستان و روایت(ضعف بازی) بازی چه ربطی به کارمک داره دوباره میاد حرف خودشو میزنه8-|
الان منطق مبارک برای بهتر بودن کیلزون و هیلو از ریج چیه؟

دیگه نمیخواستم پستی توی این تاپیک بدم چون همه چیز خیلی روشنه. یه تعداد کاربر هستن که ما باید هر وقت تاپیکی راجع به کارمک یا HL زده شد پیشبینی حضورشون و تکرار مکررات حرفاشون رو ببینیم و بشنویم. من شخصا بازی هایی که واسم اهمیتی نداشته باشند اصلا پام رو تو تاپیکشون نمیزارم، الان 2 سال و اندی هستش که اینجا عضوم اگه پست هام رو دنبال کنید میبینید که توی تاپیک کدوم بازی ها پست دادم و به کدوم عناوین علاقه دارم. به شما هم همین پیشنهاد رو میکنم، به جای اینکه اعصاب خودتون و یه عده دیگه رو بریزید به هم خیلی راحت میتونید از کنارشون رد بشید.

حالا جدا از این بحث ها شاید Hl 3 رو هم نمایش دادن :d دیشب یکی از بچه ها بهم گفت که جف کیلی توی بازدیدی که از valve داشته چند وقت بعدش اون توییت رو نوشته:d. یعنی هر لحظه این VGA داره واسم هیجانی تر میشه. امیدوارم به یک VGA به یاد موندنی تبدیل بشه برای گیم دوستان :d.

الان والو چه ربطی به کارمک داره که در موردش بحث میکیند؟ هاف لایف اصولا یه شوتر معمولی نیست که بخواد با بازی های این سبک مقایسه بشه بیشتر ادونچر اول شخصه!
این جناب کارمک هم همیشه ادعای زیادی میکنه! قبل از عرضه دووم3 بقدری هایپ و تبلیغات در موردش انجام دادن که هم فکر میکردن قراره بهترین گیم کل تاریخ بشر عرضه بشه ولی بازی اومد و نمرش شد 86/100 که خوب هست ولی اصلا در سطح اون هایپ عظیم نیست.در همون زمینه گرافیک هم فارکرای1 زد تو پوز بازیش!
دووم4 هم احتمالا گرافیک خیلی قوی داره ولی بازیش در همون حد ریج و دووم3 میشه چون توان اینا در همون حده.
با این حرفا فقط موجب =))=))=)) دوستان می شی.

Koorosh sh :
کوروش جان من الان یکی از اون افرادی هستم که وقتی Rage منتشر شد با اون فحش و فضیحتی که یه عده به بازی میدادن گفتم شاید اینبار id واقعا گل کاشته که یه عده اینجوری میکوبنش. خدایی دیدم و نگرشم مثل چند ماه قبل از انتشارش نبود، ولی خودم که بازی کردم دیدم ناجور یه عده غرض و خصومت های شخصی رو دخیل کردن توی نظرشمون راجع به بازی یا مثلا نظر سایت ها خیلی بیشتر دخیل بوده توی تجربه ی شخصیشون از بازی. نمیگم بازی ایراد نداشت، روی pc اونچیزی نبود که خودم انتظار داشتم. ولی انصافا اینقدر توجه به جزییاتش بالا بود و گیم پلیش خوب بود که از نظرم بهترین شوتر سال پیش حداقل توی بخش سینگل همین Rage بود. باید اینو قبول کرد id هیچ وقت توی بخش داستانی پر قدرت نبوده، ولی انصافا سبک کاریش و گیم پلی ای که تحویل مخاطب میده اگه نگیم بهترین ولی یکی از Fresh ترین ها توی سبک FPS هستش. id باید مشکل داستانیش رو حل کنه که توش ضعف داره. وگرنه از دید من id و valve بهترین هستن توی ساخت FPS .

یه چیزه دیگه راستی کوروش، درست خوندم در جا زدن؟:d واقعا از نظرت در جا زده؟ الان منظورت از در جا زدن چیه آخه؟:d همین Tech 5 کم دستاوردی نبود واسه ی خودش. بابا pc رو کاری نداریم ولی خدایی رو کنسول کدوم 60 فریمی با حالت ow یه همچین گرافیکی داره. خدایی این بازی واسه ی این نسل زیاد بود حالا بزار نسل بعد و Doom 4 اگه بازم انتظاراتت رو برآورده نکرد اونوقت بیا من خودم نوکرتم هستم:d. فقط کمی صبر میباید رفیق.

آخرین ویرایش:
باشد تا با چند ضلعی های دووم 1و 2 و هاف لایف 2 و توهمات نوستراداموسی خود رستگار شوید!... و بازی های آنچارتد،گاو،هوی رین،هیلو و متال گیر رو آشغال خطاب کنید!=;
شما خودتو ناراحت نکن : هالف لایف هم بازی نکن : لطفا!!!
بذار ما با همین هاف لایفمون خوش باشیم..
کسی به متال گیر نمیگه آشغال!
به هالف لایف هم نمیگه آشغال اگه واقعا بازی کرده باشه...
چیزی که هست خیلی ها همون متال گیر که از نظر من جزو بهترین بازی های تاریخ هست نمیپسنده چون باید 50 درصد بازی رو به دیالوگ شنیدن بگذرونه ولی من که دوست دارم از شنیدن دیالوگ هاش لذت میبرم
چه اونی که متالگیر رو میکوبه چه اونی که دوسش داره نظرش محترمه
همین طور در مورد هالف لایف!!
همه چیز که واقع گرایی نیست تو گرافیک بازی
موتور کرای انجین رو خیلی خیلی خیلی قبول دارم ولی بازم میگم این موتور فقط واقع گرایانه است من هنری تو گرافیک کرایسیس ندیدم در حالی که مثلا الان ویک غوغا بود!!!

شما خودتو ناراحت نکن : هالف لایف هم بازی نکن : لطفا!!!
اقای فَن دو آتیشه !
هَف لایف، این فَکت !!!
Koorosh sh :
کوروش جان من الان یکی از اون افرادی هستم که وقتی Rage منتشر شد با اون فحش و فضیحتی که یه عده به بازی میدادن گفتم شاید اینبار id واقعا گل کاشته که یه عده اینجوری میکوبنش. خدایی دیدم و نگرشم مثل چند ماه قبل از انتشارش نبود، ولی خودم که بازی کردم دیدم ناجور یه عده غرض و خصومت های شخصی رو دخیل کردن توی نظرشمون راجع به بازی یا مثلا نظر سایت ها خیلی بیشتر دخیل بوده توی تجربه ی شخصیشون از بازی. نمیگم بازی ایراد نداشت، روی pc اونچیزی نبود که خودم انتظار داشتم. ولی انصافا اینقدر توجه به جزییاتش بالا بود و گیم پلیش خوب بود که از نظرم بهترین شوتر سال پیش حداقل توی بخش سینگل همین Rage بود. باید اینو قبول کرد id هیچ وقت توی بخش داستانی پر قدرت نبوده، ولی انصافا سبک کاریش و گیم پلی ای که تحویل مخاطب میده اگه نگیم بهترین ولی یکی از Fresh ترین ها توی سبک FPS هستش. id باید مشکل داستانیش رو حل کنه که توش ضعف داره. وگرنه از دید من id و valve بهترین هستن توی ساخت FPS .
نظر شما متین !
مشکل ما هم حقیقتا بیس بازی های id نیست (مشکل من حداقل)
مشکل من این آدم های موجود در این سایت هستند
ببینید، توقعی که من از کارمک دارم واسه ساخت بازی دقیقا توقعیه که از کوجیما دارم در ساخت متالگیر
توقعی که از ناتی داگ دارم واسه ساخت انچارتد
از اینفینیتی وارد واسه ساخت کاد !!
متوجهی؟
مشکل من اینه که چرا کوجیما دوره به دوره متالگیر میده بیرون که گیمر رو واقعا منقلب میکنه در هر زمینه که فکرشو بکنی !
کارمک که صاحب سبکه و بنیانگذار سبک اول شخص هست و برنامه نویس محشری هست و موشک هوا کرده و تخصص های این چنینی داره چرا باید جای جلو بردن ساخته ی خودش هی کالکشن 20 سال قبلو بده؟
یا چیزی بسازه مثل ریج؟
ریج در حد id بود مثلا؟ (خوب و بدشو کار نداریم)
و وقتی این اعتراضمو بیان میکنم یه عده ادم کوتَه فکر هستن که فقط بلند امتیاز دووم رو ردیف کنن و رتبه ی سایت واسه من بذارن !
وگرنه من درصدی به این عکسا و لینکا اهمیتی نمیدم که چه سایتی چه عنوانی داده بهش !
من دارم میگم زمانی که کارمک بود نه بانجی وجود داشت، نه ناتی داگی وجود داشت نه ....
الان یک بچه 12 ساله بیاد بگه انچارتد عالیه، ریج اشغال بود !!
فکر نکنم کسی حق داشته باشه این بچه رو بکوبه
این باید به id بر بخوره که چقدر کمرنگ شده که یکی میاد میگه انچارتد بهتره !!!!
متوجهی؟
این که یکی 5 ساله گیمر شده و کارمک و کاراشو نمیشناسه تقصیر کارمکه و id
نه اونی که 5 ساله گیمر شده
وقتی اولین تجربه ی بازی کردن بازی های id برای یکی میشه ریج مطمئنا فکر میکنه با یک شرکت درجه 3 طرفه !
کالکشن بازی 20 سال قبل
اضافه کردن 4 تا ابشن جدید به دووم3 و دوباره بیرون دادن !
روی xbl روی psn واسه pc ...
اینا نشانه ی کم کاریه عزیز

آخرین ویرایش:
كلا يه ايرادي كه بازيهاي id دارن اينه كه خيلي مطابق زمان پيش نميرن جلو.....مخصوصا از لحاظ داستان و ....يعني منتقدا مطمينا با ديدن سينگل پليرهاي با داستان و فضاي غني مثه هاف لايف و بايوشاك و پر از ست پيس و سينمايي مثه كال او ديوتي خيلي انتظاراتشون از سينگل پلير شوترا بالا رفته و يه سينگل پلير صرفا شوتر ديگه قديمي شده و بايد يه داستان و روند غني داشته باشه.....

اميدوارم اين موضوع رو درك كنن و دووم ٤ رو هم به سرنوشت ريج و دووم ٣ و كويك ٤ تبديل نكنن......

+

در مورد id هم بايد قبول كرد كه پس رفت كرده و اين پس رفتش از همون زمان عرضه دووم ٣ شروع شده تا حالا....كلا تحول ميخواد نگرششون....بين اين كمپانيهاي قديمي شوتر ساز فقط همين ولو با اقتدار ميره جلو(كه البته اونم بعد id تاسيس شده)بقيه ديگه همشون جاشونو دادن به قدرتهاي بزرگ جديد اول شخص و سوم شخص ساز.....

آخرین ویرایش:
اقای فَن دو آتیشه !
هَف لایف، این فَکت !!!

نظر شما متین !
مشکل ما هم حقیقتا بیس بازی های id نیست (مشکل من حداقل)
مشکل من این آدم های موجود در این سایت هستند
ببینید، توقعی که من از کارمک دارم واسه ساخت بازی دقیقا توقعیه که از کوجیما دارم در ساخت متالگیر
توقعی که از ناتی داگ دارم واسه ساخت انچارتد
از اینفینیتی وارد واسه ساخت کاد !!
متوجهی؟
مشکل من اینه که چرا کوجیما دوره به دوره متالگیر میده بیرون که گیمر رو واقعا منقلب میکنه در هر زمینه که فکرشو بکنی !
کارمک که صاحب سبکه و بنیانگذار سبک اول شخص هست و برنامه نویس محشری هست و موشک هوا کرده و تخصص های این چنینی داره چرا باید جای جلو بردن ساخته ی خودش هی کالکشن 20 سال قبلو بده؟
یا چیزی بسازه مثل ریج؟
ریج در حد id بود مثلا؟ (خوب و بدشو کار نداریم)
و وقتی این اعتراضمو بیان میکنم یه عده ادم کوتَه فکر هستن که فقط بلند امتیاز دووم رو ردیف کنن و رتبه ی سایت واسه من بذارن !
وگرنه من درصدی به این عکسا و لینکا اهمیتی نمیدم که چه سایتی چه عنوانی داده بهش !
من دارم میگم زمانی که کارمک بود نه بانجی وجود داشت، نه ناتی داگی وجود داشت نه ....
الان یک بچه 12 ساله بیاد بگه انچارتد عالیه، ریج اشغال بود !!
فکر نکنم کسی حق داشته باشه این بچه رو بکوبه
این باید به id بر بخوره که چقدر کمرنگ شده که یکی میاد میگه انچارتد بهتره !!!!
متوجهی؟
این که یکی 5 ساله گیمر شده و کارمک و کاراشو نمیشناسه تقصیر کارمکه و id
نه اونی که 5 ساله گیمر شده
وقتی اولین تجربه ی بازی کردن بازی های id برای یکی میشه ریج مطمئنا فکر میکنه با یک شرکت درجه 3 طرفه !
کالکشن بازی 20 سال قبل
اضافه کردن 4 تا ابشن جدید به دووم3 و دوباره بیرون دادن !
روی xbl روی psn واسه pc ...
اینا نشانه ی کم کاریه عزیز
ببین کوروش من تنها ایرادی که از Rage میتونم بگیرم یکی ضعف پردازش داستانیش هست( در حقیقت کارگردانی و خط دریافت ماموریت ها چون داستان بیشتر شوترها ی پارسال حتی آبکی تر از Rage هم بود حالا id بنده خدا این وسط شد کتک خور محل وگرنه مثلا Crysis 2 و bulletstorm و Duke و... هم اگه نگیم بدتر ولی در حد همین Rage بودن. ) یکی هم گرافیکش فقط روی pc . یعنی من شخصا انتظار داشتم id روی پلتفرم سنتیش که pc باشه خیلی فرق داشته باشه از لحاظ گرافیکی. در باقیه موارد حتی Rage به نظرم از Doom 3 هم جلوتر بود. ببین کوروش بیا سایت هارو اصلا بریزیم دور. تو نگاه کن Rage از لحاظ هوش مصنوعی و انیمیشن یه کلاس جدید محسوب میشه حتی توی شوتر های امسال. Driving بازی عالی بود گرافیکش روی کنسول در 60 فریم و حالت ow فوق العاده بود. کدوم ow الان یه همچین چیزی بوده تا حالا رو کنسول؟ تنوع دشمن، تنوع محیط اسلحه و Arsenal بازی یعنی واقعا Professional بود قبول نداری؟ مگه اونی که میره سمت یه شوتر دیگه چه توقعی میتونه از یه FPS داشته باشه که مثلا RAGE اونو نداشته؟ بازم میگم Rage قربانی این نسل شد. واقعا منتظرم نسخه ی بعدیش ببینم نسل بعد چیکار میکنه. فقط یکم صبر باید کرد.
در ضمن کوروش مشکل یه عده ای اینجا دقیقا اسم id هستش، منظورم تو نیستی چون کم و بیش میشناسمت و نگرشت رو میدونم ولی یه عده ای هستن که دقیقا مشکلشون کارمک و id یا valve و HL هستش. دیگه از سبک نظر دادن طرف میشه فهمید از روی چه قصدی میاد تو تاپیک نظر میده، نظر مخالف هم یه بار دو بار نه N بار. گفتم اگه واقعا کسی از یه عنوانی خوشش نیاد یا واسش اهمیتی نداشته باشه اصلا توی تاپیکشم نمیاد مثل خودم مثلا من Geow و UC و.... اصلا برام اهمیتی ندارن، نمیگم بد هستن یا خوب ، من دنبال نمیکنمشون پس توی تاپیکشون هم نمیام تا اعصاب یه عده ای رو بریزم به هم و تاپیک رو کلی از سمت هدفش منحرف کنم.

آخرین ویرایش:
ببین کوروش من تنها ایرادی که از Rage میتونم بگیرم یکی ضعف پردازش داستانیش هست( در حقیقت کارگردانی و خط دریافت ماموریت ها چون داستان بیشتر شوترها ی پارسال حتی آبکی تر از Rage هم بود حالا id بنده خدا این وسط شد کتک خور محل وگرنه مثلا Crysis 2 و bulletstorm و Duke و... هم اگه نگیم بدتر ولی در حد همین Rage بودن. ) یکی هم گرافیکش فقط روی pc . یعنی من شخصا انتظار داشتم id روی پلتفرم سنتیش که pc باشه خیلی فرق داشته باشه از لحاظ گرافیکی. در باقیه موارد حتی Rage به نظرم از Doom 3 هم جلوتر بود. ببین کوروش بیا سایت هارو اصلا بریزیم دور. تو نگاه کن Rage از لحاظ هوش مصنوعی و انیمیشن یه کلاس جدید محسوب میشه حتی توی شوتر های امسال. Driving بازی عالی بود گرافیکش روی کنسول در 60 فریم و حالت ow فوق العاده بود. کدوم ow الان یه همچین چیزی بوده تا حالا رو کنسول؟ تنوع دشمن، تنوع محیط اسلحه و Arsenal بازی یعنی واقعا Professional بود قبول نداری؟ مگه اونی که میره سمت یه شوتر دیگه چه توقعی میتونه از یه FPS داشته باشه که مثلا RAGE اونو نداشته؟ بازم میگم Rage قربانی این نسل شد. واقعا منتظرم نسخه ی بعدیش ببینم نسل بعد چیکار میکنه. فقط یکم صبر باید کرد.
در ضمن کوروش مشکل یه عده ای اینجا دقیقا اسم id هستش، منظورم تو نیستی چون کم و بیش میشناسمت و نگرشت رو میدونم ولی یه عده ای هستن که دقیقا مشکلشون کارمک و id یا valve و HL هستش. دیگه از سبک نظر دادن طرف میشه فهمید از روی چه قصدی میاد تو تاپیک نظر میده، نظر مخالف هم یه بار دو بار نه N بار. گفتم اگه واقعا کسی از یه عنوانی خوشش نیاد یا واسش اهمیتی نداشته باشه اصلا توی تاپیکشم نمیاد مثل خودم مثلا من Geow و UC و.... اصلا برام اهمیتی ندارن، نمیگم بد هستن یا خوب ، من دنبال نمیکنمشون پس توی تاپیکشون هم نمیام تا اعصاب یه عده ای رو بریزم به هم و تاپیک رو کلی از سمت هدفش منحرف کنم.
اصلا مقایسه نکن با دوک و بولت استورم
با یه بازی مقایسه کن که به شعور ریج حداقل توهین نشه در مقابل اون دوتا :p
بله هوش مصنوعی و انیمیشن خودت و دشمنا و کلا موجودات بازی خیلی خوب بود
ولی ببین در یک سبد میوه ی درجه یک کدوم میوه جلب توجه میکنه؟ اونی که لَک داره
و طبع انسان هم دنبال این قضیه میره فقط، ادمیزاد همیشه دنبال کمالِ
هر بازی رو نگاه کنی همینه
همه گفتن هیلو 4 همه چیزش عالیه، تنها ایرادی که گرفتن اینه که دیگه جهش خاصّی نداشته و نواوری خاصّی نکرده (خیلی احمقانه تر از دلایلی که به ریج وارد شده)
در حقیقت ریج هم همینطوریه، نظرات هم همینه
من توی کامنت 63 گفتم که همه برتری هاش قبول، ولی خب ایرادات وارده هم هست
مسئله اینجاست که عده ای طرفدارا اینو قبول نمیکنن که بازی ایراداتی هم داره

توی این انجمن یه عده هستن که واقعا هیچ جوره نمیشه با منطقشون کنار اومد
یه چندتا فن های سونی هستن، چند تا فن های نینتندو و اکثریت فن های id (دور از جونت)
و این بحث ها هم همیشه برای همین بوده

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or