عزیز من اولا که تبلیغات و بازاریابی اینقدر شاخه و کانال داره که نمیشه شمرد، بعد هم هر تولید کننده ای هرطور دلش خواست میتونه عنوان و محصول خودش رو معرفی کنه و به نوعی مارکتینگ محصول کاملا بسته به ذوق و تفکر و نگرش سازنده ی محصول به مارکتینگ و تبلیغات برمیگرده. من شغل خودم تبلیغاته، حسمم راجع به اون کلکشن و معرفی این عنوان بصورت مجدد بر روی استیم و PSN بهم دروغ نمیگه، مطمئنم شماره ی 4 بزودی معرفی میشه. از نظر من بهترین نوع تبلیغ برای یه محصول قدیمی و البته با کیفیت تجدید فاکتورها و قابلیت های اون محصول و به نوعی قسمت های بولد شده و مهمش هست برای نسل جدیدتر. توی این صنعت هم Doom از پایه گذاران این سبک(FPS ) حساب میشه و جریان ساز سبکی هست که الان بزرگترین اینترتینمنت دنیا ( COD ) از دلش دراومده. پس این عنوان یه عنوان خیلی موفق به حساب میاد کافیه برای ارائه ی ورژن جدیدش سازنده یه نقبی بزنه به گذشته ی پرافتخارش و عنوانی که رویکرد جدیدی رو ارائه داده زمان خودش. همین کافیه تا دوباره نگاه ها به سمت محصولش برگرده و برای آینده ی این عنوان و کسب طرفدارای جدید و آگاه کردن طرفدارای قدیمی ، برگ تضمین شده ای به حساب بیاد. از نظر من یکی از بهترین انواع تبلیغاته.