hazhirmahmodi
کاربر سایت
بله این بازی فقط آنلاینه و البته مجانیه.یکی راهنمایی کنن این بازی Clash Of Clans چجوریه؟؟؟؟
فقط انلاینه؟؟؟؟
بی زحمت لینک دانلودشو میدی؟امروز gta:san andress رو گرفتم خاطراتمو زنده کرد حتما دانلود کنید فوق العادس
درود
اول از همه Silent Age رو بگیر ببین خوشت میاد یا نه (جزو بهترین بازی های اندرویدی چه داستانی چه گیم پلی از نظر من) تا بتونیم بهت تو سبک ها مختلف معرفی کنیم.
Episode دوم هنوز نیومده!این سایلنت ایج که معرفی کردید فوقالعاده بود، البته من فقط اپیزود یکش رو پیدا کردم، همونطور که گفتم داستان برای از همه چیز مهمتر هست، دوستان اگر عنوان دیگهای سراغ دارند ممنون میشم معرفی کنند.
سایبریا رو اون قدیما هم شماره یکش و هم نسخه دومش رو بازی کردم، به غیر از این سبک کلیک و اشاره، عنوان دیگهای که داستان قوی داشته باشه سراغ ندارید؟Episode دوم هنوز نیومده!
شما Syberia رو هم دانلود کن؛ خودم دارم ولی زیاد بازی نکردم که ببینم از لحاظ داستانی چجوری ـه اما گیم پلی جالبی داشت.
این gta رو z1 جواب میده؟؟؟؟؟؟
- - -ویرایش - - -
بی زحمت لینک دانلودشو میدی؟
Shiver رو حتما بازی کن.سایبریا رو اون قدیما هم شماره یکش و هم نسخه دومش رو بازی کردم، به غیر از این سبک کلیک و اشاره، عنوان دیگهای که داستان قوی داشته باشه سراغ ندارید؟
امروز n.o.v.a 3 رو دانلود کردم با کلی بدبختی اجرا هم شد ولی وقتی start game رو میزنم تو لودینگ گیر میکنه و force close میده. خدا لعنتشو کنه این سایتارو که بدون تست میزارن کسی مشکل نداره با این بازی؟گوشیمم note 3 n-900 ه.2گیگ الکی رفت
این بازی کلا مشکله!!بیخیال شو.من تز گوگل پلی گرفتم پولم دادم اجرا نشد!!
Sent from my HTC One using Tapatalk 4 Beta