Abadan-Game
کاربر سایت
این gta رو z1 جواب میده؟؟؟؟؟؟
- - -ویرایش - - -
بی زحمت لینک دانلودشو میدی؟
آره من امروز دان کردم و بازی کردم... بدجور جواب میده....
لینکش:
Grand Theft Auto: San Andreas v1.01 + data
این gta رو z1 جواب میده؟؟؟؟؟؟
- - -ویرایش - - -
بی زحمت لینک دانلودشو میدی؟
Oh My GOD
تو خود کنسول که نتونستیم بازی کنیم ولی الان فصل اول The Walking Dead (همونی که GoTY شد) برای اندروید منتشر شده!
دانلود The Walking Dead: The Complete First Season 1.0.0 - بازی راه رفتن مرده: فصل اول اندروید!
Oh My GOD
تو خود کنسول که نتونستیم بازی کنیم ولی الان فصل اول The Walking Dead (همونی که GoTY شد) برای اندروید منتشر شده!
دانلود The Walking Dead: The Complete First Season 1.0.0 - بازی راه رفتن مرده: فصل اول اندروید!
Oh My GOD
قابل اجرا بر روی تبلت کیندل فایر و گوشی هایی با پردازنده گرافیکی Adreno 320 و Adreno 330
یکی از دلایلی که میخوام N9005 بگیرم اینهوات د ...؟ اون لحظه که من گذاشتم دانلود تو فارس روید نذاشته بود فقط واسه آدرنو! الکی دانلود کردم اجرا هم نشد. خدا لعنتش کنه. آخه چرا واسه مالی ندادن
Oh My GOD
گرافیکش که مثل نسخه کنسولی بود ولی به نظرم تکسچر ها خیلی خوب بودن و رزولوشن هم خیلی خوب بود.The Walking Dead قرار نیست برای Tegra بیاد؟
کسایی که بازی کردن نظرشون راجع به گرافیکش چیه؟
دیتا بازی Syberia رو میریزم داخلر OBB بازی نمیاد! میخواد یه چیزی رو DL کنه که اصلا هم پر نمیشه! چیکار کنم؟!