بازی و نرم افزار برای Android

وقتي پيغام براي دانلود مياد يعني اينكه بازي به دنبال ديتا بازي ميگرده پس يا شما ديتاي درست رو كپي نكردين يا جاي درست كپي نكردين
اگه همه اين كار ها رو درست انجام بدين مشكلي نداره
دیگه چه کاری باید انجام بدم؟ :(
APK نصب هست. Data رو داخل پوشه ی OBB که اونم داخل پوشه ی Android هست میریزم! دیتا روهم از سایت اندرویکده گرفتم که حتما درسته دیگه!! هم با Wi-Fi خاموش هم با Airplane Mode هم انجام دادم بازم نمیاد! :|

آخرین ویرایش:
  • Like
Reactions: che-jaleb
APK نصب هست. Data رو داخل پوشه ی OBB که اونم داخل پوشه ی Android هست میریزم! دیتا روهم از سایت اندرویکده گرفتم که حتما درسته دیگه!! هم با Wi-Fi خاموش هم با Airplane Mode هم انجام دادم بازم نمیاد! :|

- - -ویرایش - - -

APK نصب هست. Data رو داخل پوشه ی OBB که اونم داخل پوشه ی Android هست میریزم! دیتا روهم از سایت اندرویکده گرفتم که حتما درسته دیگه!! هم با Wi-Fi خاموش هم با Airplane Mode هم انجام دادم بازم نمیاد! :|:|

فايل apk رو از يه سايت ديگه دانلود كن يا اگه همون سايت نسخه مود شده داره اون رو دانلود كن

دوستان کسی لینک دانلود بازی real drifting ، البته full versionش رو نداره ؟ راستش من دنلودش کردم اما فقط یک ماشین بازه و برای بقیه گفته که باید full version رو داشته باشیم . دنبال Patch و اینجور چیزا هم گشتم اما به جایی نرسید . اگه کمک کنین ممنون میشم .

• Like
Reactions: che-jaleb
دوستان کسی لینک دانلود بازی real drifting ، البته full versionش رو نداره ؟ راستش من دنلودش کردم اما فقط یک ماشین بازه و برای بقیه گفته که باید full version رو داشته باشیم . دنبال Patch و اینجور چیزا هم گشتم اما به جایی نرسید . اگه کمک کنین ممنون میشم .

http://dl.apktops.ir/games/2014/01/Real-Drift_Free-1.1_apktops.ir.apk
اینم لینک دانلود مستقیم برای شما دوست خوبم

دوستان من یه مشکلی دارم ! بعد از اینکه APK بازی رو نصب می کنم دوباره تبلت رو وصل می کنم که Data رو بتونم بریزم ! همین که میرم تو فایل Obb و دیتا رو کپی می کنم ارور میده و میگه یا skip کنید یا stop کنید و نمی تونم دیتا رو بریزم رو تبلتم ! کسی می دونه چرا این مشکل پیش میاد ؟!
مدل تبلت من P601 Galaxy Note 10.1 2014 Edition هستش ! پیشاپیش تشکر !

دوستان من یه مشکلی دارم ! بعد از اینکه APK بازی رو نصب می کنم دوباره تبلت رو وصل می کنم که Data رو بتونم بریزم ! همین که میرم تو فایل Obb و دیتا رو کپی می کنم ارور میده و میگه یا skip کنید یا stop کنید و نمی تونم دیتا رو بریزم رو تبلتم ! کسی می دونه چرا این مشکل پیش میاد ؟!

فایل رو بصورت فشرده وارد حافظه گوشی کنید اونجا اکسترکت کنید و مستقیم به دایرکتوری obb منتقل کنید
امکان داره جای کافی نداشته باشید اون رو هم چک کن

فایل رو بصورت فشرده وارد حافظه گوشی کنید اونجا اکسترکت کنید و مستقیم به دایرکتوری obb منتقل کنید
امکان داره جای کافی نداشته باشید اون رو هم چک کن
نه حاجی جا که زیاد داره ارورش واسه جا نیست ! یعنی به صورت زیپ بریزم تو OBB بعدش از اونجا اکسترکت کنم ؟!

نه حاجی جا که زیاد داره ارورش واسه جا نیست ! یعنی به صورت زیپ بریزم تو OBB بعدش از اونجا اکسترکت کنم ؟!
نه به صورت فشرده به یه جا به غیر از obb منتقل کن بعد از حالت فشرده در بیار اون وقت اون پوشه که میخوای رو منتقل کن

فایل ها رو نباید مستقیم کپی کنید تو obb
اول کپی کنید تو یه فولدر مثل دانلود بعد انتقال بدید با گوشی

آخرین ویرایش:
مرسی از دوستان مشکلم حل شد ! حالا یه مشکل دیگه هم دارم ! من چند تا بازی مثل Plants Vs Zombies 2 و Tank Battle رو می ریزم ولی زبانش ژاپنی میشه ! :-|
کسی می دونه مشکل از چیه ؟! هم رو گوشی امتحان کردم هم رو تبلت رو جفتش زبانش ژاپنی میشد !

آقا از اندرویدکده چیزی DL نکنین! من دیتا Max Payne رو هم ازش گرفتم خرابه! این سومین بازی هست که ازش میگیرم کار نمیکنه! :| به جاش از اندرویدیها بگیرین!

مرسی از دوستان مشکلم حل شد ! حالا یه مشکل دیگه هم دارم ! من چند تا بازی مثل Plants Vs Zombies 2 و Tank Battle رو می ریزم ولی زبانش ژاپنی میشه ! :-|
کسی می دونه مشکل از چیه ؟! هم رو گوشی امتحان کردم هم رو تبلت رو جفتش زبانش ژاپنی میشد !
شاید زبان پیشفرضش این بوده ! تو اینترنت بگرد یا همون سایتی که دانلود کردی ... حتما توضیح داده با کدوم گزینه میتونی زبان رو عوض کنی اگه داشته باشه ! خیلی از بازیها اینجوریه ...
موفق باشی.

دوست عزیز اکثر بازی هایی که نو سایت ها برای دانلود میزارن بخاطر از بین بردن لایسنس بازی کرک شدس و اکثر این کرک ها رو دوستان چینی انجام میدن که دستشون هم درد نکنه و برای بار اول که بازی رو اجرا میکنید باید به Setting بازی برید و زبان رو انگلیس انتخاب کنید

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or