بازی و نرم افزار برای Android

psp

سلام

من چنتا برنامه روی گوشی اندرویدی خودم نصب کردم وقتی گوشی روشن میکنم سرعتش خیلی پایین میاد وقتی میرم تو برنامه ها در حال اجرا استوپشون میکنم سرعت مثل روز اول میشه و نمیخوام بعضی چیزا خود اندروید مثل گوگل مپ اجرا شن

برنامه ای هست بتونم جلو اجرا این برنامه زمان روش شن شدن گوشی بگیرم مثل msconfig خود ویندوز و یا چیزا دیگه?

سلام

من چنتا برنامه روی گوشی اندرویدی خودم نصب کردم وقتی گوشی روشن میکنم سرعتش خیلی پایین میاد وقتی میرم تو برنامه ها در حال اجرا استوپشون میکنم سرعت مثل روز اول میشه و نمیخوام بعضی چیزا خود اندروید مثل گوگل مپ اجرا شن

برنامه ای هست بتونم جلو اجرا این برنامه زمان روش شن شدن گوشی بگیرم مثل msconfig خود ویندوز و یا چیزا دیگه?
از برنامه Clean Master استفاده کن

سلام دوستان اگه ممکنه یه دو سه تا بازی خوب استراتژی تو مایه های وارکرافت یا استارکرافت از نظر سبک باشه معرفی کنید فقط آفلاین باشه ممنون

سلام.
دوستان یه بازی میخوام واسه اندروید که در حد مرگ گرافیک داشته باشه.:دی خودم فکر میکنم horn خوبه ولی بازهم نظرات شما رو میشنوم ببینم چی بهتره.
ممنون.

Sent from my SM-N900 using Tapatalk

سلام.
دوستان یه بازی میخوام واسه اندروید که در حد مرگ گرافیک داشته باشه.:دی خودم فکر میکنم horn خوبه ولی بازهم نظرات شما رو میشنوم ببینم چی بهتره.
ممنون.

Dead Trigger
Gta san andreas(گرافیکش نه ولی وسطعش زیاده)
Call Of Duty
Wild Blood
Asphalt 8
Real Racing 3
BladeSlinger
Moder Combat 4
Nova 3
RavenSword
Dead Effect

سلام.
ممنون.

اینارو هم اضافه کن:دی
Dungeon Hunter 4
Max Payne
The Lawless
Joe Dever's Lone Wolf
World War Z
Avengers Initiative
The Conduit HD

درود
آقا کسی Sybria رو بازی کرده؟! :-/
چجوریاس؟! :دی
سلام گلم.;;)
من شماره 1 رو 2 بار تموم کردم و شماره 2 رو 5 بار رو PC تموم کردم :bighug:
البته شماره اول رو 4 بار تا اواخرش رفتم که تو معمای پیانوش گیر کردم :دی
نسخه اندروید رو هنوز نگرفتم. امشب میزارم واسه دانلود

بهتون توصیه می کنم حتما Dungeon Hunter 4 رو بازی کنید. :bighug:
لامصب یه RPG خفن به سبک دیابلو هست. عجب چیزیه :bighug:
حجمش هم حدود 1.1 گیگ هست.
اینم چند تا عسک از بازی:
6_dungeon_hunter_4.jpg

screen568x568.jpeg

17_dungeon_hunter_4.jpg

نکته: حتما ورژن 1.3.0 رو دانلود کنید. چون بقیه ورژنها برای خرید و فروش نیاز به اتصال به سرور گیم لافت دارن و باید پول واقعی بپردازید

آخرین ویرایش:
بهتون توصیه می کنم حتما Dungeon Hunter 4 رو بازی کنید. :bighug:
لامصب یه RPG خفن به سبک دیابلو هست. عجب چیزیه :bighug:
حجمش هم حدود 1.1 گیگ هست.
اینم چند تا عسک از بازی:
6_dungeon_hunter_4.jpg

screen568x568.jpeg

17_dungeon_hunter_4.jpg

نکته: حتما ورژن 1.3.0 رو دانلود کنید. چون بقیه ورژنها برای خرید و فروش نیاز به اتصال به سرور گیم لافت دارن و باید پول واقعی بپردازید

عسکاش خیلی باحالن :p ولی بدون گیم پد بلوتوث که فایده نداره که, آدم کلی عذاب میکشه. وحید, تو خودت گیم پد داری که وصلش کنی به موبایلت؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or