بازی و نرم افزار برای Android

دوستان کسی میتونه روش نصب کامل اپلیکیشن iFruit برای GTA V رو قرار بده؟ من نصبش کردم ولی وقتی اپ رو اجرا میکنم اقدام به آپدیت میکنه در حالی که اون فایل 200 مگیش هست داخل تبلتم.

دیتای بازی Most Wanted V1.0.0.47 رو از یه سایتی دانلود کردم ولی بازی رو اجرا کردم تمام مرحله رفته شده بود و همه ماشین ها آزاد بود. چه جوری میشه سیوها ی قبلی رو پاک کرد؟

دیتای بازی Most Wanted V1.0.0.47 رو از یه سایتی دانلود کردم ولی بازی رو اجرا کردم تمام مرحله رفته شده بود و همه ماشین ها آزاد بود. چه جوری میشه سیوها ی قبلی رو پاک کرد؟
اون بازی MOD شدس...یعنی همه چی آزاد شده از قبل
یدونه UnMode بگیر

دوستان من دیتای بازی Z.vs.P رو تو پوشه Obb میریزم از طریق pc تا اخر پر میشه بعد ارور میده که دستگاه اجازه نمیده..
حالا باید چی کار کنم؟

خوب بالاخره پیدا کردم PS All-Stars Island رو ! :bighug:
فقط وحشت نکنیدا! :-" تو سایت که رفتید،کنار آیکون بازی،یه دکمه سبز رنگی هست،اون دانلوده:-" ، حجمش 25-26Mbـه ولی بعد که میرید تو بازی، باید بخش Infamous و Gravity Rush رو هم دانلود کنید! (حجم رو نمیزنه:| )
برای باز کردن بخش LBP K هم باید عکس Sack Boy رو اسکن کنید یا توی یکی از 3 مرحله ی بالا رکورد 600000 بزنید، که کاری بس تخیلی ـست! :-" هنوز امتحان نکردم ببینم از رو صفحه کامپیوتر هم میشه اسکن کرد یا نه:-"

http://android.d.cn/game/34375.html

من که عاشقش شدم! بسی حال میده:bighug:

آخرین ویرایش:
خوب بالاخره پیدا کردم PS All-Stars Island رو ! :bighug:
فقط وحشت نکنیدا! :-" تو سایت که رفتید،کنار آیکون بازی،یه دکمه سبز رنگی هست،اون دانلوده:-" ، حجمش 25-26Mbـه ولی بعد که میرید تو بازی، باید بخش Infamous و Gravity Rush رو هم دانلود کنید! (حجم رو نمیزنه:| )
برای باز کردن بخش LBP K هم باید عکس Sack Boy رو اسکن کنید یا توی یکی از 3 مرحله ی بالا رکورد 600000 بزنید، که کاری بس تخیلی ـست! :-" هنوز امتحان نکردم ببینم از رو صفحه کامپیوتر هم میشه اسکن کرد یا نه:-"

http://android.d.cn/game/34375.html

من که عاشقش شدم! بسی حال میده:bighug:

خیلی ممنون بابت معرفی
منم نصبش کردم اون 3تارم دانلود کردم... LBP هم باز شد چیزی ازم نخاس :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or