بازی و شایعه

خبر جديدتر از capcom:(همين الان بدستم رسيد):eek:
capcom اعلام كرد كه ما حال نداريم رزیدنت اویل 5 را ساخته و بيرون دهيم.به همين دليل امتياز اين بازي به ubisoft داده شد و ubi اعلام كرده اين بازي رو با گرافيك خيلي بالا و با قابليت بازي با موس و خيلي قابليت هاي ديگه(البته ubi اعلام كرده كه خودمون هم نميدونيم اين قابليتها چيه) در سال 2016 (حالا 10 15 سال جلو يا عقب) عرضه خواهد كرد.:laughing:
===============================================
ای بابا حالا بازی اکشن مخفی کاری چی داریم؟

اسنیک که مرد mgs4 نمیاد و SC5 هم که چون سم رو گرفتند 2010 میاد هیتمن هم که این روزها هی خونه نشسته و به لاراکرافت زنگ می زنه و تقاضای ازدواج می کنه

چه کنیم ما؟ بازیه اکشن مخفی کاری نداریم

بشتابید ===============================================بشتابید

جدید ترین اخبار xbox 360 :
ماکروسافت اعلام کرد قرار هست یک رجیون مخصوص کشور ایران AHHMM که طی این خبر کلیه خبر گزاری ها گیج شدن که AHHMMیعنی چه به هر حال ماکروسافت همه را در کف گزاشته و گفته هرکس که رمز آن را کشف کند یک 360 از نو (360اسلامی)هدیه میشود

جدید ترین خبر PS3:

طی آخرین خبر از خبرگزاری گیج SONY اعلام کرده که mGS فقط برای XBOX360 با رجیون AHHMM و PS3 میاد و آمکان 90 درصد برای PS3 نمیاد و همچنین ذکر شده طبق برنامه که کلا سونی در نظر دارد تمامی شخصیت های زن را مهجبه کند زیرا امکان توقیف توسط برادران هست
همچنین اسنیک با ریش ظاهر میشود و در یکی از معموریت ها ریش خود را از دست داده و از غصه از دست دادن ریشش موهاش سفید میشه و بازی در همین جا شروع میشه تا شما تمام باند ریش زن را از بین ببرین و منهل کنید و گفته شده که دمو های قبلی سر کاری بوده و 100 همین که من گفتم میشه

خبر داغ

و اما شرکت پرشیا گیم سازنده رانندگی در تهران 1 شماره 2 این بازیو تایید کرده وقراره بسازه!

این بازی قراره در استدیوی پرشیا گیم قزوین ساخته!! بشه!!! جزئیات زیادی فاش نشده!!! ولی شایعه هایی مبنی بر انحصاری بودن این بازی برای pc به گوش میرسه!!!
همچنین سانزندگان اعلام کردند ساخت این بازی بر اساس دایرکت ایکس 11 خواهد بود!!!
در همین بین شرکت ati که سری جدید 2000 خود را وارد بازار کرده گفته برای اجرای عالیه این بازی به دوتا گرافیک 2800xtx که دایرکت ایکس 11 را ساپورت میکند نیاز دارید!!! (واقعا شرکتا چه تبلیغاتی میکنند!!)

در ضمن مستر چیف در اثر اصابت شهاب سنگ در دنیای halo3 کشته شد!!!! تسلیت میگم!!!
برای همین مایکروسافت گفته در halo4 به جای مستر چیف خدا بیامرز اسپایدر من سیاه بازی میکنه!!! (چه شود)

هیتمن هم که این روزها هی خونه نشسته و به لاراکرافت زنگ می زنه و تقاضای ازدواج می کنه

طی تماسی که سایت معتبر gamespot با لارا کرافت گرفت لارا کرافت گفت که ولم کنین بابا کم خالی ببندین من فقط عاشق سم فیشرم,سم فیشرم طی عملیات نمادین لارا به عقد خود در اورد:biggrin1:

پ.ن:میدونم خیلی مسخره بود ولی یه موردی هست که شما ها نمیدونین:laughing:

طی تماسی که سایت معتبر gamespot با لارا کرافت گرفت لارا کرافت گفت که ولم کنین بابا کم خالی ببندین من فقط عاشق سم فیشرم,سم فیشرم طی عملیات نمادین لارا به عقد خود در اورد:biggrin1:

:laughing:

با انتشار این خبر در حالی که کوجیما قرمز شده بود با اسنیک تماس گرفت و گفت :
خاک بر سرت کنم فیشر هم ازدواج کرد حالا تو هی راه بیفت متال گیر بترکون !
اسنیک هم در جواب گفت :
تخصیر خودته اگه اخر mgs1 یه کاری میکردی من و مریل با هم ازدواج میکردیم اینطوری نمیشد .
با این حرف اسنیک کوجیما در فکر فرو رفت ...
در اکثر سایت های خبری شایعه شده در MGS4 شاهد ازدواج اسنیک با مریل خواهیم بود
این در حالیست که اسنیک به دلیل ویروسی که در بدنش قرار گرفته هر روز داره پیرتر میشه
ایا مریل حاضر میشه با یک پیرمرد ازدواج کنه !!!

Sony در مجله Games for Windows اعلام کرد که:
به دلیل سخت بودن کار با CELL و همچنین عدم وجود Vibra در SIXAXIX بازی GoW3 رو واسه Wii منتشر میکنه.
مگه ندیدی سم فیشر با اون سنش رفت لارا رو گرفت اونم میتونه با مریل ازدواج کنه:biggrin1:
امین اصلا مگه تو می دونی که مریل کیه (مگه تا حالا MGS بازی کردی؟)
موفق باشید

آخرین ویرایش:
دیروز طی اعلام خبری اعلام شد که مسترچیف و اسنیک از مایکر مستر جیف و اسنیک به نمایندگی از سونی دعوا کنن هرکی برد فقط اون اجازه ی فروش کنسول داره ماریو هم داور مسابقه هست

طی خبری از مجله خانواده سبز لارا کرافت میخواد از سم فیشر جدا بشه!!! دلیلشم ظاهرا به خاطر فراری بودن سم است!!! البته بعیده به خاطر این باشه!!! حتما پشت پرده خبر هایی هست!!!

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or