بازی و شایعه

طبق آخرین خبرهای رسیده مبنی بر حضور نداشتن شخصیت محبوب سری بازی های mgs در نسخه چهارم این بازی ، اعتراضاتی در سراسر سایت های اینترنتی پخش شده است . خبرنگار ما میگوید : " زمانی که من به نزدیک پنجره خانه سالید شده بودم ، همه جا ساکت بود ... فقط یک صدا به گوش میرسید ( هوببببببببببببببببببببب ، هینننننننننننننننننننننننن ! پوووووووووببب) در این لحظه eva اسنیک را صدا زد و با لحنی تند گفت " مگه مجبور بودی کل دیگ لوبیا رو سر بکشی که چی ؟ صرف جویی بشه ؟ ) بله ... درست حدس زدید ، اسنیک به دلیل نفغ شدید نمیتواند در mgs4 حضور پیدا کند و شایعاتی مبنی بر تغییر نام این بازی از guns of the patriots به snake need a toilet و نسخه psp این بازی با نام toilet mare به گوش میرسد !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! "

ما هم کم کم تا به جمع شهدا نپیوستیم باید یواش یواش .... فرار :D

نوشته شده توسط Death Knight:
هدف شما از این پست چیست؟! میخواین اعضا رو بترسونین یا میخواین جو سازی کنین در سایت یا از علاقه های خودتون دفاع کنید ؟
دوست عزیز بهتره که اول به مضمون تاپیک توجه کنیم، بعدشم یه ذره جنبه ی خودمون رو ببریم بالا. در این تاپیک هر چیزی که نوشته میشه فقط جنبه ی شوخی داره.
**** اخطار****
بابا راست میگه
دنیای مجازیه چرا اینقدر تعصبی برخورد میکنید ؟ ! (مثلا اسنیک بود یه چیزی :D )
مثلا این دوستمون گیمر 220 در مورد اسنیک چیزی گفته من که چیزی بهش نگفتم ! گفتم ؟ ( گیمر زنگ آخر وایسا درستت کنم :cheesygri )
من اصلا تعصبی برخورد نمیکنم از من یکم یاد بگیرید . مثلا کسی به اسنیک چیزی گفت فقط خفش میکنم همین :D بده مگه ؟

خبر خبر خبر :
طی خبری که هم اکنون به دست ما رسید اسنیک پس از استفاده از امپولی که در یکی از نسخه های دمو هم ملاحظه کردید ایدز گرفته و الان در حالت کما در سی سی یو یا همچین چیزیایی به سر میبرد
البته خبر هایی نیز مبنی بر اینکه اسنیک بعد از زدن اون سرباز بیچاره مجبور شده 30 میلیون دلار دیه بده همچنین باز دیسک کمرش عد کرده و الان بازم در بیمارستان به سر میبرد و حال او نیز وخیم گزارش شده و دکتر ها دعا میکنند زودتر شرش کم بشه از سر ما
البته گفتنی هست اسنیک چند روز پیش به ورزشگاه ازادی رفته و پشت درب های بسته با تیم ملی ایران یک بازی کرده البته لازم به ذکر هست سم هم با ایشون بوده
این نشون دهنده این هست که این دو چه قدر مردمی هستن
بعد از اهانت های بزرگ به این دو فرد اسنیک و سم این دو با نامه ای به سازمان للم که جدیدا اختراع شده شکایت خود را مبنی بر اینکه دماغ اسنیک و چشم های سم را رو بد تو کاریکاتور کشیدن شکایت کرده هستن
بعد از مشکلات یکی از اهالی محل که اسنیک رو میشناخت موتوری رو روشن کرد که اسنیک کارش اینه چون پول تریاکش رو نداشته خودش رو به ماشین های مردم میزده تا پول سیگار و...... رو بدست بیاره اسنیک در حالی که موتور سوار در حال رفتن بود این جملات رو بیان میکرد:
اخه لا مشب حداقل یک ده شیه ای میدادی چی میسد
این بود خبر هایی از اون ور خیابان

snake vs sam fisher

دیروز در مراسم افتتاحیه بیستمین نمایشگاه سالانه گیم در تهران اسنیک و سم فیشر با یکدیگر روبرو شدن که این امر باعث تجمع بیش از حده خبرنگاران و طرفداران این دو شخصیت شد. این دو با اینکه در ابتدا همدیگر را بسیار دوستانه در آغوش گرفتند اما پس از لحظاتی شروع به کتک کاری و گیس کشی کردند که با حضور به موقع خلیل(پلیس110) هر دو به کلانتری منتقل شدند. سم اظهار داشته که چون اسنیک به عروسک او گفته زشت با اسنیک گلاویز شده . اسنیک هم گفت: وقتی سم نقاشی من رو پاره میکنه باید یه همچین چیزی میشنید. حقش بید.
لازم به ذکر است که هر دو نفر با قرار وثیقه آزاد شدند اما شنیده ها هاکی از آن است که سم فیشر، اسنیک را به یک دوئل خروس جنگی( دست به سینه یک پا بالا) دعوت کرده که اسنیک هم گفته : نامرداش نمیان!
شما برای دیدن این مبارزه زیبا میتواند در روز 31 آپریل به تهران- پاسگاه نعمت آباد- جنبه دست دوم فروشها- زمین خاکی مراجعه نمایید
خبر گزاره واحده تهران و حومه- ریو هازوکی

بدون شرح

97a891684b.jpg
http://www.pichub.com/image.php?i=97a891684b.jpg

آخرین ویرایش:
hello

سازندگان بازی پویا و خپل تصمیم به ساخت قسمت دوم این بازی دارند که روی کنسول پلی استیشن3 قراره بیاد
البته pc بازها نگران نباشند چون قراره نسخه ای هم برای اونها عرضه بشه که روی 2 تا فلاپی و 3 تا dvd به بازار عرضه میشه......:eek: :cheesygri

شما چرا به دو بدبخت به اسم اسنیک و فیشر(یوشکا رو نمیگم!!!) گیر دادید؟
------------------------------------------------------------------------------------
سونی اعلام کرد برای فروش هر چه بیشتر کنسول نصل بعدی خود یعنی پلی استیشن 3 به هر خریدار یک عدد آبنبات چوبی میدهد

شرکت کونامی سازنده ی سری معروف فوتبال های حرفه ای یا همونpes اعلام کرد با همکاری ea میخواهند بازی دو بعدی برای کنسول 360 و ps3 بسازند این بازی تا سال 2010 ساخته خواهد شد دلیل طولانی بودن پروژه گرافیک بسیار بالای بازی اعلام شد

بازی برای مهر 86

اخبار حاصله از خفنترین نمایشگاه بازی در دنیا یعنی نمایشگاه بیا بازی تهران هاکی از آن است که شرکت کونامی بخش ایران که سالهاست در حال کار بروی پروژ عظیم خود یعنی ده شلمرود است اعلام کرده . این بازی بزرگ بعد از مدتها انتظار در هفته اول مهر ماه ریلیز میشود . گفتنیست که نقش اول این بازی تغییر کرده و به جای حسنی قرار است . شد .گشت که کاراکتر حسن در تبلیغات شرکت گاز ایفای نقش کند . بازک گفتنیست که این بازی بر روی x 360 به بازار خواهد آمد که خشم دارندگان ps3 را در سراسر دنیا بر انگیخت

خبر گذاری شبکه بازیها .ایران . تهران . سمت چپ . نمایشگاه بزرگ تهران

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or