بازی و شایعه

الان یه خبر دیگه رسید که این خبر شایعه بوده!!! و سم از مجله خانواده سبز شکایت کرده و درخواست 5 میلیون دلار جریمه کرده!!! وکیلشم ظاهرا امین هست!!!

طی تحقیقاتی که پلیس 110 انجام داد بالاخره مجله خانواده سبز راز این شایعه رو فاش کرد
پشت پرده این شایعه کسی قرار نداشته به جز اسنیک !
اسنیک با دادن مبلغ 5 ملیون دلار به مجله خانواده سبز درخواست چاپ این شایعه
رو کرده که مجله هم با دیدن این مبلغ از خدا خواسته ...
هم اکنون اسنیک توسط اینترپل تحت تعقیب قرار گرفته ( حالا هر دوتاشون فراری شدن )
امین هم از صبح امروز در حال اماده کردن مدارک لازم جهت متحم کردن اسنیک
و گرفتن 5 میلیون هست
تاریخ دادگاه هنوز مشخص نیست
ولی لارا و مریل که برای رسیدگی به پرونده شوهران فراری خودشون به دادگاه
امده بودند در همونجا مراسم گیس کشون رو انجام دادن
منتظر اعلام تاریخ دادگاه محاکمه اسنیک باشید

امین هم طی اعلامیه هایی چند (؟؟؟؟؟) اعلام کرده که 4 میلیون از اون 5 میلبون رو به خاطر حق وکالت بگیره و کامپیوترش رو ارتقا بده و یه 360 بخره تا بتونه SC:C رو بازی کنه.:biggrin1::biggrin1::biggrin1:
امین حالا دادگاه کجاست؟

طی خبری از مجله خانواده سبز لارا کرافت میخواد از سم فیشر جدا بشه!!! دلیلشم ظاهرا به خاطر فراری بودن سم است!!! البته بعیده به خاطر این باشه!!! حتما پشت پرده خبر هایی هست!!!

من از اول میدونستم این سم سرباز فراریه .. کارت پایان خدمت نداشت!!

تاریخ دادگاه مشخص شد : فردا
ولی مکانش رو نمیدونم ! امین کجاست ؟!

امین رفته پارک.
39.gif
تماس گرفتم گفت دنبال کارشم خبر میدم بهتون.البته من فکر کنم خودش یه روابط سری با لارا داره.حالا اگه بیشتر فهمیدم بهتون میگم.

میگم این لارا همچین اش دهن سوزی هم نیست حالا مریل رو بگید یه چیزی
تو Mgs1 این همه تیر زدن تو پروپاچش هنوز زندست !
امین به سم خیانت نکن برو سراغ مریل کیس خوبیه ( بدبخت اسنیک :(( )

سلام
ببخشید یکم دیر شد اخه درگیر کارها بودم!
لارا هم بالاخره به تهران رسید تا فردا(برخلاف شایعاتی که میگفتن امروز دادگاه برگزار میشه) در دادگاه حاضر بشه اینم لارا:

5yb7bkz.jpg

4zkxjja.jpg

این قدر بهش میگن اعصابگه خودت رو خورد نکنه ولی گوش نمیده و همش تفنگش رو گرفته دستتش!:biggrin1:

پ.ن:میگم خیلی لوس نشد:biggrin1:

پ.ن2: عکس ها رو مهسای عزیزم دست کرده
72.gif

آخرین ویرایش:
به خبر جدیدی که هم اکنون به دستم رسید توجه کنید
سم و اسنیک دست گیر شدن و فردا دادگاه محاکمه تشکیل میشه
منتظر اعلام جزییات محاکمه باشید

اين يه سري شايعه از ديدگاه خودم:

1. قيمت ps3 تو اروپا در كريسمس كاهش ميابه.
2. يه نسخه ي جديد از سري بازي Ninja Gaiden براي PS3 خواهد آمد.
3. بازي The Darkness به زودي براي PC هم كانفريم ميشه.
4. از اين پس بازي Bioshock نيز عين HL2 به صورت سريالي و قسمت به قسمت(Episodic) عرضه خواهد شد.
5. سري Sam & Max به زودي روي XBL ...
6. ناتي داگ از فهرست شركتهاي First Party و زيرمجموعه ي سوني خارج شده و هم اكنون به صورت مخفي داره بر روي يك بازي به صورت مولتي پلتفرم براي 360 و PS3 كار ميكنه كه اخبار اين بازي بعد از عرضه ي بازي Uncharted اعلام خواهد شد. اين عنوان سري Jak & Daxter نيست.
7. عنوان جديدي از Crash به صورت انحصاري براي PS3 خواهد آمد.
8. نينتندو بخش بازيهاي Arcadeش رو گسترش خواهد داد و ديگر فقط به فكر بازيهاي عهد بوق ميكرو و جنسيس نيست و به زودي بازيهاي جديد و با گرافيك بالا از نينتدو شاهد خواهيم بود.
9. بازي RE5 براي Wii 3 ماه پس از عرضه روي PS3 و X360 خواهد آمد.
10. نيتندو در حال كار بر روي سري جديدي از NDS ميباشد براي مقابله ي بهتر با PSP Slim .در اين مدل جديد هارد به دستگاه اضافه شده و سرعت لود بازيها نيز بيشتر شده است. صفحه ي نمايشگر آن كمي بزرگتر شده و وزن آن نيز كمتر ميباشد...
11. منتظر كاهش قيمت 40 دلاري كنسول Wii در 2 هفته ي آينده باشيد!

آخرین ویرایش:
به به یه خبر داغ:) اسنیک و سم با هم درگیر شده بودند اولش سم یه کم پرو بازی در اورده بود که big boss سر میرسه می بینه پسر عزیز تر ارز جونش :laughing: گرفتار شده می ره سراغ سم تا می خوره می زندش :) یه paparatzi هم یه عکس از اسنیک انداخته که لباسای سم رو در اورده و پوشیده بعدشم متواری شده :laughing: حتی اون دوربین سه چشمیش هم بر داشته این paparatzi عکسرو 2 میلیون دلار میفروشه هر وقت ازش خریدم اینجا به نمایش می ذارمش

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or