بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
شما از ویتا چه توقعی دار؟ TLOU براش بدن؟

همون PSP که فروشش عالی بود غیر بازیای ژاپنی دیگه چی براش اومد؟

کسی که دنبال کنسول دستی سونی میره مطمعنن عاشق بازیای ژاپنی اگه اینطور نیست سخت تو خرید کنسولش اشتباه کرده

من که تابستون خریدم تا الانم کلی باهاش بازی کردم و عالیه انقدر بازی داره که دیگه پولم نمیرسه

ویتا که فروشش خوب نیست تقریبا

در ضمن خود سونی به نظرم خیلی خوب حمایتش نکرده (اینو قبول ندارید ؟)

جدای از بازیهای jrpg ویتا عملکردش زیاد خوب نیست به نظرم

ممنون

شما از ویتا چه توقعی دار؟ TLOU براش بدن؟

کسی که دنبال کنسول دستی سونی میره مطمعنن عاشق بازیای ژاپنی اگه اینطور نیست سخت تو خرید کنسولش اشتباه کرده

من که تابستون خریدم تا الانم کلی باهاش بازی کردم و عالیه انقدر بازی داره که دیگه پولم نمیرسه

ولی رو PSP حداقل اونایی که من بازی کردم اینا بود :
Resistance: Retribution که از 1 و 2 رو PS3 بهم بیشتر چسبید و فکر کنم از نسخه ی ویتا خیلی سرتره.البته خودم هنوز نسخه ی ویتا رو بازی نکردم.
God of War : Ghost of Sparta که میتونم بگم بگم بهترین GOW ای بود که تو کل سری تجربه کردم در کنار 2.
God of War : chains of Olympus هم که عالی بود.
Gran Turismo که با این حال که خیلی ضعیف بود از نظر من از خیلی از جهات ولی واقعا شروع خوب و عالی ای بود.
Killzone:Liberation
Silent Hill : Origins
Silent Hill : Shattered Memories
........
بقیش هم فعلا یادم نیست. :)

امیدوارم اوضاع بهتر بشه. همینو میتنونم بگم. :x

LocoRoco ,Patapon,GOW:CoO,GOW:GoS,MGS:PW,GTA و...
اتفاقا PSP بازیهای انحصاری و خوب کم نداشت. بعضی هاش هم بعدا برای سایر کنسول ها پورت شد/:)

-----------------------------------------------------

در کل سونی قافیه رو توی کنسول همراه به نینتندو باخته و باید بیخیال این بازار بشه. مقصر هم خودشه اول یک کنسول با سخت افزار بالا معرفی میکنه
با یک عالمه وعده برای ساخت انواع بازی ها و بعد با پشتیبانی افتضاح و سیاست ها غلط کنسول رو به جای میکشونه که عملا به کنترلر دوم PS4 تبدیل میشه :|

آخرین ویرایش:
LocoRoco ,Patapon,GOW:CoO,GOW:GoS,MGS:PW,GTA و...
اتفاقا PSP بازیهای انحصاری و خوب کم نداشت. بعضی هاش هم بعدا برای سایر کنسول ها پورت شد/:)

-----------------------------------------------------

در کل سونی قافیه رو توی کنسول همراه به نینتندو باخته و باید بیخیال این بازار بشه. مقصر هم خودشه اول یک کنسول با سخت افزار بالا معرفی میکنه
با یک عالمه وعده برای ساخت انواع بازی ها و بعد با پشتیبانی افتضاح و سیاست ها غلط کنسول رو به جای میکشونه که عملا به کنترلر دوم PS4 تبدیل میشه :|

آره واقعا Loco Roco و Patapon ها هم خوب بودن. میگم یادم نبود اینا. :) منم زیاد با پرت موافق نیستم که متاسفانه جدیدا شیردوشیه خوبی شده. نصف این بازیای آخر نسل 7 هم که برا نسل 8 دارن میدن. :|
ولی تا آخر 2014 امیدوارم که سونی یه تکونی به ویتا هم بده وگرنه که شخصا بیخیالش میشم و برای اولین بار پشیمون از خرید کنسولای سونی. :| (که البته همیشه PS خریدم و باز هم خواهم خرید ;;))

ویتا نابود داره میشه این چه وضعشه یه گالاکسی نوت بگیری خیلی بیشتر بهت فاز میده بازی های اندروید تا این

حالا دو نفر یه چیزی میگن شما گندش نکن دیگه :| بازی های ویتا کجا بازیهای اسمارت فون کجا؟ شما داری بازی های استودیو ی حرفه ایو با بازی های آبکی استودیو های آبکی موبایل مقایسه میکنی؟ الله اکبر

ببخشید پس به نظر شما عملکرد ویتا خوبه در کل ؟

دقت کردید حتی یکسری از اشخاصی که ویتا دارند در همین انجمن از عملکرد سونی برای ویتا تقریبا راضی نیستند

سونی به ویتا دیگه تقریبا اهمیت نمیده به نظر من (حداقا خیلی کمتر از 4 بهش اهمیت میده)

به نظرت کسی که ویتا رو برای دو بازی گراویتی راش و فریدوم وارز خریده میتونه ناراضی باشه؟؟

من از ساپورت ویتا راضیم انصافا ... البته این نکته فراموش نشه که من یه jrpg فن و کلان جاپانیز فن هستم ... خوب برای اینجور افراد خواهی نخواهی ویتا خوب بوده ...

قبول دارم ساپورت ویتا اونطور که باید و شاید نبوده و 2 تا دلیل عمده داره ... حمایت نکردن 3rd party ... مشکلات مالی سونی ...

اون موقع که psp وضعش اونقدر خوب بود ... اسکوار فاینال فانتزی انحصاری برای سونی میزد ... کونامی انحصاری میزد .... الان برای کنسول های خونگی سونی هم تره خورد نمیکنن ... کلا سونی دیگه اون سونی دهه 90 و نیمه اول دهه پیش پیش نیست .

از طرفی کم شدن اقبال عمومی برای این دستگاه ها به خاطر اسمارت فون ها هم هست ... یه مشکل دیگه ویتا ... یعنی حق خور ویتا ...ps4 هست که باعث شد تمام استودیو های سونی سرشون رو به اون ور بچرخونن ...

فقط من نمیدونم سال پیش که سونی اون همه بازی و انحصاری داشت چرا همه اون بازی ها رو انحصاری روانه ps3 کرد ... نمیگم انحصار ویتا میکرد ولی یه پرت ازشون میتونست بزنه برای ویتا ... مثل پاپیتر ... و ni no kuni و راچت و کلنک و رین ... اصلا این موضوع رو که دیدم خیلی متعجب شدم ... یه کنسول داره که تشنه بازی های همه پسنده ولی این همه بازی میره برای کنسول لب بوم ...

ویتا به نظرم به اینها نیاز داره الان و سونی باید

یکی دو تا بازی تو سبک اوپن ورلد ...
یکی دو تا فرانچایز تو سبگ ادونچر ...مثل ادامه انچارتد ... و یه مدل فانتزی تر مثل زلدا

یه بازی فایتینگ خوب مثل تیکن مخصوص ویتا نه پورت... (این استریت فایتر x تیکن اصلا خوب در نیومده بود به خصوص که 90 درصد فن هاش کششی بود و اصلا تنوع کمبو خوبی نداشت به هیچ وجه ... هر کارکتر به نهایتش 20 تا فن خلاصه شده بود)

یه فرانچایز ریسینگ ... یه بازی مثل موست وانتد واقعا تب کمبود این سبک تو ویتا رو رفع میکنه ولی خوب نیاز به بازی جدید از این دست هست من که به شدن از موست وانتد رو ویتا لذت بردم

حداقل 2 تا کیلزون دیگه با صحنه های سینمایی فویتر و داستان بهتر .... البته از اونجایی که بقیه استودیو های 3rd prty شوتر اول شخص برای ویتا نمیدن و کمبود شدید داره ... مثل cod .. bf و بایوشاک ... خود سونی باید یه استینی بالا بزنه و یه یار کمکی کنار کیلزون بزاره ...

تو سبگ محفی کاری و سوروایور هم هیچ بازی نداره ویتا که امیدواریم این ژاپنی ها هوای هموطنشون رو داشته باشن ...نمیدونم چرا از نسل قبل به سونی پشت کردن ...

تو سبک jrpg هم هنوز اسامی کله گنده این سبک روی ویتا نشنیدیم ... فقط ff 10 بود که اونم پرت بود ... باید یکی دو تا شماره جدید بیاد ...

سونی برای نجات ویتا به این حداقل ها نیاز داره که فکر کنم یه 100- 200 میلیونی براش اب میخوره ...

کلا نمیدونم این کارهای سونی عجیبه ... برای حفظ ابروش به هر نحوی شده میخواد این tlg رو به سرانجام برسونه .... 100 میلیون روی پروژه کنسل شده استیگ هزینه میکنه ... تا اخر یه بازی خود ازش دربیاد ... که اخرم در نیومد با همون 100 میلیون میتونیست سرنوشت ویتا رو زیر و رو کنه ....

حالا که اعتبارش به کل سر یه کنسول در خظره هیچ کاری نمیکنه ... نمیدونم چرا ؟؟؟

سونی هیچ وقت کنسول شکست خورده با ساپورت نا مناسب نداشته چه برسه به حدی که مخاطب ها و خریدار هاش هم در این حد ناراضی باشن ازش ... این ضربه سنگینیه برای سونی ... مطمئنم اینطور نمیمونه...

آخرین ویرایش:
ببینید الان ویتا واسه منی که ps3 و ps4 دارم جذابیت کمی داره! چون بیشتر بازیهای مشترک رو رو همون دوتا کنسول بازی میکنم و نسخه ویتا اصلن کشش نداره برام.
واسه همین رفتم سراغ 3ds.
واقعن سیاست های سونی در قبال ویتا با کم کاری در تولید بازی aaa انحصاری همراه بوده و این روند کم کردن کیفیت ساخت lcd و ... هم از جذابیتش بیشتر کم کرده.

تنها مشکلی که ویتا الان داره این هست که ونی خلاقیتش رو فقط روی pS4 گذاشته و سعی نمیکنه برای ویتا خلاق باشه
tRARaWAY میشه گفت آخرین خلاقیت سونی هست و پورت کردن بازی های قدیمی روی ویتا هم خوبه اما اینقدر زیاد نه!

آره واقعا Loco Roco و Patapon ها هم خوب بودن. میگم یادم نبود اینا. :) منم زیاد با پرت موافق نیستم که متاسفانه جدیدا شیردوشیه خوبی شده. نصف این بازیای آخر نسل 7 هم که برا نسل 8 دارن میدن. :|
ولی تا آخر 2014 امیدوارم که سونی یه تکونی به ویتا هم بده وگرنه که شخصا بیخیالش میشم و برای اولین بار پشیمون از خرید کنسولای سونی. :| (که البته همیشه PS خریدم و باز هم خواهم خرید ;;))

میشه اینطوری هم نگاه کرد به قضیه که شاید تا انتهای 2014 خبری بشه ولی امید زیادی نمیشه داشت.
اگر تا انتهای 2014 خبر خاصی نشه پست آرمان تو صفحه قبل بیشتر به واقعیت نزدیک میشه که ویتا محل cross buy و پرت و indie و JAPANESE GAMES میشه.8-|
البته اگر کراش رو برای PS4 و ویتا به صورت cross buy یا حتی انحصارا برای ویتا معرفی کنند شاید فرجی بشه.(اومدن کراش هم که یه آرزوی دور از دسترس هست :-s)

تنها مشکلی که ویتا الان داره این هست که ونی خلاقیتش رو فقط روی pS4 گذاشته و سعی نمیکنه برای ویتا خلاق باشه
tRARaWAY میشه گفت آخرین خلاقیت سونی هست و پورت کردن بازی های قدیمی روی ویتا هم خوبه اما اینقدر زیاد نه!

اتفاقا بازیای خلاقانه ویتا از ps4 بیشتره یا بهتره بگم ps4 بازی خلاقانه نداره، بازیایی مثل Gravity Rush , Tearaway , Muramasa Rebirth , Murasaki Baby , Freedom Wars , Soul Sacrifice , Persona 4 و و و و... برای ویتا اومدن و‌همشون به نوعی بازی خاص و نو‌آورانه ان، تازه بازی های JRPG و Indie هم حساب نکردم براتون.
در کل به نظر من ویتا ارزششو داره، بازیاش کمه ولی خوبه و بیشتر به درد کسی میخوره گه در کنار PS4 داشته باشتش، ولی هیچوقت نمیتونه به موفقیت PSP برسه چون اون زمان کلا بازار موبایلو کنسول ها با الان فرق میکرد.

اتفاقا بازیای خلاقانه ویتا از ps4 بیشتره یا بهتره بگم ps4 بازی خلاقانه نداره، بازیایی مثل Gravity Rush , Tearaway , Muramasa Rebirth , Murasaki Baby , Freedom Wars , Soul Sacrifice , Persona 4 و و و و... برای ویتا اومدن و‌همشون به نوعی بازی خاص و نو‌آورانه ان، تازه بازی های JRPG و Indie هم حساب نکردم براتون.
در کل به نظر من ویتا ارزششو داره، بازیاش کمه ولی خوبه و بیشتر به درد کسی میخوره گه در کنار PS4 داشته باشتش، ولی هیچوقت نمیتونه به موفقیت PSP برسه چون اون زمان کلا بازار موبایلو کنسول ها با الان فرق میکرد.

بیشتر هست اما قبلا بود !!!

الان خیلی وقت هست که خبری نیست و حتی بازی ای معرفی نشده
Soul Sacrifice هم بازی همه پسندی نبود و به غیر از خود من افراد خیلی کمی بازیش کردند.

بیشتر هست اما قبلا بود !!!

الان خیلی وقت هست که خبری نیست و حتی بازی ای معرفی نشده
Soul Sacrifice هم بازی همه پسندی نبود و به غیر از خود من افراد خیلی کمی بازیش کردند.

بازی سلول ساکروفایس بازی قشنگی بود هم گرافیک داشت هم گیم پلی هم جذاب بود ولی تنها مشگلش نبود یه داستان خوب بود ولی با این حال ارزش چند ساعت بازی رو داشت تازه مولتی پلیرش که حرف نداشت چهار نفره میرختین سر یه غول اینقدر میزدینش تا :d
بعضی از بازی های ویتا هم خیلی خوب عمل کردن مثل کیلزون که از نسخه ی ps4 خیلی جذاب تر بود:>

حالا اونقدرها هم که فکر میکنید E3 خالی نبود D:

اولش که PS TV برای عرضه تایید شد با قیمت 99 دلار فکر کنم D:

اینا همه توی قرفه سونی بودن برای ویتا... کلی بود برای ویتا :
Akiba’s Trip Undead & Undressed – PS Vita
Big Fest – PS Vita
The Binding of Issac: Rebirth
CounterSpy
Danganronpa 2
Disgaea 4
EarthNight
Freedom Wars
Gravity Crash Ultra
Gunship X
Hotline Miami 2: Wrong Number
Hyper Light Drifter
Legend of Raven
MechRunner
Metrico
Murasaki Baby
Oddworld: New ‘n’ Tasty
One Way Trip
Race the Sun
Rogue Legacy
Super Exploding Zoo
Switch Galaxy Ultra
To Leave
Home

اینم به تریلر از بازیهای قابل توجه
https://www.youtube.com/watch?v=hOocekmmdLA

خیلی بازیهای دیگم مثل Persona 4 Dancing ALL night و ... بودن که حضور نداشتن اما تریلرهاشون منتشر شده ...

بازی Lost Dimension هم بود که تایید شد ( سبک JRPG هست لول )

اطلاعات رسمی و SCreenShot و E3 Trailer برای Swrod Art Online
Sword Art Online: Hollow Fragment E3 2014 trailer, screenshots - Gematsu
از بازیهایی بود که خیلی قابل توجه قرار گرفت توی japan.

بازی HatSune Miku Project Diva F 2nd برای ویتا و 3 تایید شد

یه تعداد بازی مشترک بین 4 و ویتا بودن که قابل توجهش Grim Fandango بود .

BigFest و Fat PRincess Piece Of Cake و GunsUp و My Singing Monster و Reaper از بازیهای Free 2 play بود که برای ویتا تایید شد .

Devolver Digital هم بازیهای Titan Souls و HotLine Miam 2 و BeForce و Not Hero رو برای ویتا و 4 به نمایش دراورد.

EntWind برای ویتا هم تایید شد .

Hyperdimension Neptunia Re;Birth 1 هم تایید شد .

SENRAN KAGURA SHINOVI VERSUS از طرفه XsEEd Games تایید شد.

- - -ویرایش - - -

امسال که محض 4 بود بیشتر !

پارسال هم e3 خیلی برنامه ی خاصی برای vita نداشتند !

پس کی ؟

آیا کنسول رها شده از سمت سونی هست ویتا ؟

باور کن اگه بازیهای مهم و یا پرطرفدار براش منتشر کنه سونی و یا بسازه بهتر میشه فروشش اما ...
بایدم برای 4 باشه
کنسول جدیدشون هست ... کلی رقابت بین one و 4 هست ....

منظور اینکه تعطیل بود اینکه توی کنفرانس خبری نبود نه کله e3 . اتفاقا پست رو نگاهی بنداز کلی developer های third party و اینا بازیهای خیلی خوبی معرفی کردن ....
همین بازیا یه دونش هم برای 3Ds نمیان ...
من اصلا با انبوه بازیهای ایندی مشکلی ندارم و روی pc قبلا بازی میکردم و الان ویتا شده کنسول محبوبم براشون .... واقعا کیفیت خیلی خیلی خوبی دارن و تجربه لذت بخش تری هم داره ...
در کنارش بازیهای بزرگه دیگه هم بودن ...

پس کی ؟ همین الان . این همه بازی معرفی شد D: یعنی شما نگاهی به E3 اصلا ننداختی که این حرف رو زدی ... :)

خیر اگر رها شده بود بازیسازها هیچوقت ریسک عرضه بازیهای indie ایشون هم نمیکردن ....

سونی حمایتش رو کرده .اگر نقشه اولش در مورده عملی کردن بازیهای Console Quality حداقل 100% جواب نداده از راه های دیگه امتحان کرده و داره جواب میگیره .
جفت کنسولاهی دستی دو کمپانی فروششون در حده انتظارشون نبوده پس دلیلی نداره به نظرم در حال حاضر دنباله اعلام برتری یکی به یکی دیگه .... دیگه باشیم....

بازیهای مهم یعنی چی ؟
یعنی Order ؟ یعنی God Or War ؟ خب خیلی از اینا روی کنسول قابل پیاده سازی نیست و باید به صورت انحصاری طراحی بشه و سونی توی 2 سال گذاشته تا جایی که توی تنوانش بود بازیهای خوبی داد ... حالا اگر کم کاری کرده اینبار از طرفه دیگه جبران کرده ...

کنسول Ps4 و ps3 هم مهم هست و خوشبختانه Sony وضعش نیست به کنسول به ظاهرا نسل بعد رقیبه ویتا خیلی 100برابر بهتره و البته توی این مورد vita مشکل داره . و داره کارش رو تا جایی که میتونه انجام میده ...
به نظره من و شما کم کاری هست "حرف ساده ای است " پشته همه تصمیمها این شرکت ساعتها فکر و مسعله پول مطرح هست و به این راحتی ها هم که فکر میکنی نیست.

زمانی که سونی برگشت گفت بازیهای AAA روی ویتا به سبکی که فکر کردیم کار نمیکنه حرفه درست و قاطعانه ای زد و حداقل از سمته دیگه داره جبران میکنه. حمایت زیادی از indie سازان کرد و بازارشون رو خیلی راحت جلب کرد... این بده ؟ این کم کاری هست ؟ همین کار رو Nintendo و Microsoft به زور میخوان انجام بدن . اکثره بازیهای درست حسابی همه در انحصاری 4 و ویتا هست ...

همین OddWorld و Grim Fandango خودش بازیهای بسیار بزگری هست که برای همه بازیبازهای قدیمی یه دنیا خاطران ... همه این خاطره ها به خاطره حمایت سونی و قدرت Ps4 و تاثیرش روی ویتا داره برامون زنده میشن
بعد ما بگیم کی و چرا نشد D:

سونی به نظره من داره خوب عمل میکنه ....

ویتا الان قابلیت REmote PLay داره ... قابلیت PS NOW اضافه میشه ... همراهش PS VITA TV هست .... بازیهای ایندی و بقیه بازیها و ....

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or