بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
خب رمسا میشه گفت ویتا به نوعی تعطیل هست D:

اما خوشحالترین خبری که امسال به گوشم رسید عرضه GRIM FANDANGO بود ! خدا میدونه چقدر رویایی HD شدن این بازی رو توی ذهنم داشتم . هنوز بعد از شاید 20 سال نسخه بازی رو نگه داشتم. بازیش خارق القعاده هست D:

- - -ویرایش - - -

حداقل نکردن یه نمایش از بازی معرفی شده GR2 بذارند:| بجای اینکه این جانشین ترتون 20 دقیقه فک بزنه یه نمایش از ویتا میذاشتن:|
دقیقا . امسال فقط مختص 4 بود و بس . D:
فکر کنم دیگه همین باشه . ویتا میشه محل cross buy و پرت و indie و JAPANESE GAMES .
لول

به نظر من شما هم مثل من اینکارو کنید،یه 50 دلار بدین اکانت یکساله پلاس و تا یسال ماهی چندتا بازی رایگان بگیرین حالشو ببرین,به بازی جدید هم فکر نکنید،چون امسال دیگه تیر خلاصو سونی به ویتا زد انگار،،.

آخرین ویرایش:
دقیقا . امسال فقط مختص 4 بود و بس . D:
فکر کنم دیگه همین باشه . ویتا میشه محل cross buy و پرت و indie و JAPANESE GAMES .
لول

امسال که محض 4 بود بیشتر !

پارسال هم e3 خیلی برنامه ی خاصی برای vita نداشتند !

پس کی ؟

آیا کنسول رها شده از سمت سونی هست ویتا ؟

باور کن اگه بازیهای مهم و یا پرطرفدار براش منتشر کنه سونی و یا بسازه بهتر میشه فروشش اما ...

اتفاقا من خوشحال شدم جسته گریخته ...در 2-3 دقیقه چیزی از ویتا نگفتن .... اگه سونی چیز خاصی برای 4 داشت همین e3 نمایش میداد ... گیمز کام متعلق به ویتا و 3 و مورفیس و ps now هست ... کلی نمایش کامل و دهن پرکن حتی فقط از بازی های معرفی شده از چند ثانیه تو e3 خیلی بهتره ... حالا چه برسه بازی جدید معرفی کنن

اتفاقا من خوشحال شدم جسته گریخته ...در 2-3 دقیقه چیزی از ویتا نگفتن .... اگه سونی چیز خاصی برای 4 داشت همین e3 نمایش میداد ... گیمز کام متعلق به ویتا و 3 و مورفیس و ps now هست ... کلی نمایش کامل و دهن پرکن حتی فقط از بازی های معرفی شده از چند ثانیه تو e3 خیلی بهتره ... حالا چه برسه بازی جدید معرفی کنن

اینکه در gamescom بخواند بازی های پر طرفدار برای ویتا معرفی بکنند رو شک دارم ؟

پارسال هم فکر نکنم چندان بازی های گرطفداری برای ویتا معرفی کرده باشند !

آخرین ویرایش:
اینکه در gamescom بخواند بازی های پر طرفدار برای ویتا معرفی بکنند رو شک دارم ؟

پارسال هم فکر نکنم چندان بازی های گرطفداری برای ویتا معرفی کرده باشند !

خوب امسال چند تا بازی رسما معرفی شده برای ویتا مثل گراویتی راش و فریدوم وارز دارن شایعات دسیدیا 4 هم هست ... کلا به نظر من که تو گیمزکام چیزای خوبی برای ویتا میبینیم ... فن بوی دریم هم نیست ... یه چیزی قطعیه ... سال پیش هم توی گیمزکام سونی خیلی بیشتر به ویتا پرداخت

خوب امسال چند تا بازی رسما معرفی شده برای ویتا مثل گراویتی راش و فریدوم وارز دارن شایعات دسیدیا 4 هم هست ... کلا به نظر من که تو گیمزکام چیزای خوبی برای ویتا میبینیم ... فن بوی دریم هم نیست ... یه چیزی قطعیه ... سال پیش هم توی گیمزکام سونی خیلی بیشتر به ویتا پرداخت

ببخشید پس به نظر شما عملکرد ویتا خوبه در کل ؟

دقت کردید حتی یکسری از اشخاصی که ویتا دارند در همین انجمن از عملکرد سونی برای ویتا تقریبا راضی نیستند

سونی به ویتا دیگه تقریبا اهمیت نمیده به نظر من (حداقا خیلی کمتر از 4 بهش اهمیت میده)

منم فکر میکنم باید منتظر games com و tokyo game show باشیم قبلا هم توی اینها بیشتر به ویتا میپرداختن...ولی در کل ساپورت سونی از ویتا افتضاح بوده...در واقع اصلا ساپورتی نکرده که بخواد خوب یا بد باشه...تقریبا دیگه هیچ بازی برای ویتا نساختن:|

ببخشید پس به نظر شما عملکرد ویتا خوبه در کل ؟

دقت کردید حتی یکسری از اشخاصی که ویتا دارند در همین انجمن از عملکرد سونی برای ویتا تقریبا راضی نیستند

سونی به ویتا دیگه تقریبا اهمیت نمیده به نظر من (حداقا خیلی کمتر از 4 بهش اهمیت میده)

شما از ویتا چه توقعی دار؟ TLOU براش بدن؟

همون PSP که فروشش عالی بود غیر بازیای ژاپنی دیگه چی براش اومد؟

کسی که دنبال کنسول دستی سونی میره مطمعنن عاشق بازیای ژاپنی اگه اینطور نیست سخت تو خرید کنسولش اشتباه کرده

من که تابستون خریدم تا الانم کلی باهاش بازی کردم و عالیه انقدر بازی داره که دیگه پولم نمیرسه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or