Sabaton
کاربر سایت
تو E3 خبری از معرفی بازی جدید برای ویتا نشد ؟
Grim Fandango برای ویتا و PS4 معرفی شد و یکسری پورت مثل Minecraft, Child of Light و ...
تو E3 خبری از معرفی بازی جدید برای ویتا نشد ؟
Grim Fandango برای ویتا و PS4 معرفی شد و یکسری پورت مثل Minecraft, Child of Light و ...
جدی Grim Fandango قراره براش بیاد؟؟Grim Fandango برای ویتا و PS4 معرفی شد و یکسری پورت مثل Minecraft, Child of Light و ...
دقیقا . امسال فقط مختص 4 بود و بس . D:حداقل نکردن یه نمایش از بازی معرفی شده GR2 بذارند بجای اینکه این جانشین ترتون 20 دقیقه فک بزنه یه نمایش از ویتا میذاشتن
دقیقا . امسال فقط مختص 4 بود و بس . D:
فکر کنم دیگه همین باشه . ویتا میشه محل cross buy و پرت و indie و JAPANESE GAMES .
لول
اتفاقا من خوشحال شدم جسته گریخته ...در 2-3 دقیقه چیزی از ویتا نگفتن .... اگه سونی چیز خاصی برای 4 داشت همین e3 نمایش میداد ... گیمز کام متعلق به ویتا و 3 و مورفیس و ps now هست ... کلی نمایش کامل و دهن پرکن حتی فقط از بازی های معرفی شده از چند ثانیه تو e3 خیلی بهتره ... حالا چه برسه بازی جدید معرفی کنن
اینکه در gamescom بخواند بازی های پر طرفدار برای ویتا معرفی بکنند رو شک دارم ؟
پارسال هم فکر نکنم چندان بازی های گرطفداری برای ویتا معرفی کرده باشند !
خوب امسال چند تا بازی رسما معرفی شده برای ویتا مثل گراویتی راش و فریدوم وارز دارن شایعات دسیدیا 4 هم هست ... کلا به نظر من که تو گیمزکام چیزای خوبی برای ویتا میبینیم ... فن بوی دریم هم نیست ... یه چیزی قطعیه ... سال پیش هم توی گیمزکام سونی خیلی بیشتر به ویتا پرداخت
ببخشید پس به نظر شما عملکرد ویتا خوبه در کل ؟
دقت کردید حتی یکسری از اشخاصی که ویتا دارند در همین انجمن از عملکرد سونی برای ویتا تقریبا راضی نیستند
سونی به ویتا دیگه تقریبا اهمیت نمیده به نظر من (حداقا خیلی کمتر از 4 بهش اهمیت میده)