بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
God of War هم بازی کردی؟ :) چجوریه اون؟

با توضیحاتی که آرمان در مورد فریم گاو داد, خوشبختانه نخریدمش:d
همون کالکشن جک برای هفت پشتم کافی بود:|
--------------------------------------------------------
کاش اینا به جای این پرتا و کالکشن های تکراری و داغون
چند تا بازی اختصاصی رو به جای PS3 , برای ویتا منتشر میکردن .

-مثلا GOW:A اگر برای ویتا بود, فروش ویتا رو خیلی میبرد بالا( احتمالا;;) )
برای پول در آوردن بیشتر هم اینا توی نسل 7 که یاد گرفتن انواع کالکشن HD تولید کنن, برای نسل 8 هم یه کالکشن میدادن برای 4 و
GOW:A رو هم میزدن تنگش.( اینطوری امتیاز بازی هم شاید بیشتر میشد یا حداقل یه توجیهی برای امتیاز کمتر نسبت به نسخه های دیگه گاو داشت).

- یا سبک پلتفرمر که اصلا بهش بها نمیدن, مثلا میشد Puppeteer برای ویتا اختصاصی بشه, یا IP هایی مثل پاتاپون و لوکوروکو یه نسخه ازشون برای ویتا بدن

ولی افسوس که باید همچنان شاهد این کالکشن ها و پرت ها بی کیفیت باشیم.8-|

با توضیحاتی که آرمان در مورد فریم گاو داد, خوشبختانه نخریدمش:d
همون کالکشن جک برای هفت پشتم کافی بود:|
--------------------------------------------------------
کاش اینا به جای این پرتا و کالکشن های تکراری و داغون
چند تا بازی اختصاصی رو به جای PS3 , برای ویتا منتشر میکردن .

-مثلا GOW:A اگر برای ویتا بود, فروش ویتا رو خیلی میبرد بالا( احتمالا;;) )
برای پول در آوردن بیشتر هم اینا توی نسل 7 که یاد گرفتن انواع کالکشن HD تولید کنن, برای نسل 8 هم یه کالکشن میدادن برای 4 و
GOW:A رو هم میزدن تنگش.( اینطوری امتیاز بازی هم شاید بیشتر میشد یا حداقل یه توجیهی برای امتیاز کمتر نسبت به نسخه های دیگه گاو داشت).

- یا سبک پلتفرمر که اصلا بهش بها نمیدن, مثلا میشد Puppeteer برای ویتا اختصاصی بشه, یا IP هایی مثل پاتاپون و لوکوروکو یه نسخه ازشون برای ویتا بدن

ولی افسوس که باید همچنان شاهد این کالکشن ها و پرت ها بی کیفیت باشیم.8-|

آره امیدوارم چند تا بازیه مخصوص خود ویتا بدن یه حالی ببریم. :|

ظاهرا Sly Collection خوب از اب در اومده و IGN هم بهش 8.1 داده / یه مقدار به افت فریم گیر داده اما اشاره کرده اصلا در حدی نیست که به بازی صدمه ای بزنه ( خداروشکر ) کلا اینکه از پرتش راضی بودن D: . دوستانی که بازی قبلی Sly رو دوست داشتن و منتظره این بودن با خیاله راحت بخرن. کاشکی پرته GOW هم همینطوری بود !

در حال حاضر بازی هایی که برای این ماه اکانت های امریکا ویتا اومده کدومشون ارزش خرید دیجیتالی رو داره ؟؟
بستگی داره چه جور بازی ای بخوای D:

اولیش که به نسبت قابل توجه هست BorDerlands 2 هست که به همراه 6 DLC عرضه شه و طبیعتا بازیش خیلی طولانی هست. بازی در سبکه FPS با مایه های RPG گونه و Semi Open World هست و کلا بازیه عالی هست . اما از نظر کیفیت گرافیک متوسط( چون بازیه خیلی بزرگی هست ! ) و یک مقداری هم مشکلات فریم rate داره که من حدوده 1 ساعت ماله دوستم رو بازی کردم خیلی روی اعصابم نبود. بیشتر تو جاهایی زیادی میشه که صحنه شلوغ میشه مگرنه بازیه خیلی خیلی خوبی هست ...

دومیش Soul Sacrifice Delta هست که اگر بازیهای Arena دوست داری به دردت میخوره. بازی معتاد کننده هست. البته Toukidon هم به نسب خیلی خیلی خوب هست مخصوصا اینکه تنوعش بیشتر بود اما مثل اینکه SS Delta تنوع کلی رو بیشتر کرده .

God Of War Collection هست که زیاد توصیه نمیشه اگر به نسخه 3 و 2 دسترسی نداری . متاسفانه پرته بازی خوب از اب در نیومده ..

Sly Collection خیلی خوب هست !

اگر دنباله بازیهای کلاسیک JRPG هست عنوانه قابل توجه این ماه Demon Gaze بود. در کنارش حالت VN هم اومده مثل Mind=0
Walking Dead S2 و Dynasty Warriors هم هستن که باز بستگی به سلیقت داره .

در مورده indie ها هم اکثریت خوب بودن ! بیشتر باید به سلیقت نگاه کنی. قابل توجه من تا الان FEZ بوده.

آرمان من Sly هم تو استور دیدم حجمش 6 گیگ و خورده ای بود. یعنی فیزیکیشم همین قدره دیگه؟؟؟ پس یعنی کارتریجای بالای 4 گیگم اومد؟؟؟ :d

آرمان من Sly هم تو استور دیدم حجمش 6 گیگ و خورده ای بود. یعنی فیزیکیشم همین قدره دیگه؟؟؟ پس یعنی کارتریجای بالای 4 گیگم اومد؟؟؟ :d
احتمالا اینم دوباره اشتباه زدن مثل GOW . توی استوره من زده 28.4 گیگ D: .
نمیدونم حجمش چه قدره . نباید بیشتر از 4 باشه در کل ....

Lone Survivor رو به هیچ وجه از دست ندید عالیه این بازی! گرافیک پیکسلیش رو نگاه نکنید اتمسفر داره در حد خدا!! بازیشو اجرا کردم همون اول یاد سایلنت هیل افتادم:d

واقعا بعضی ایندی ها دارن معجزه میکنند تو صنعت گیم

آخرین ویرایش:
Lone Survivor رو به هیچ وجه از دست ندید عالیه این بازی! گرافیک پیکسلیش رو نگاه نکنید اتمسفر داره در حد خدا!! بازیشو اجرا کردم همون اول یاد سایلنت هیل افتادم:d

واقعا بعضی ایندی ها دارن معجزه میکنند تو صنعت گیم

یادمه اون زمان که بازیش روی ویتا عرضه شده بود تاپیک براش زدم گفتم بخرید خیلی خوبه D: لول. حالا که free شد اما انصافا ارزشه خرید هم داشت. من توی pc رفته بودم کلا به AAA ایندی بودنش پی برده بودم. بازی اتمسفر خیلی سنگینی داره. gameplay هم خیلی سرگرم کنندس و داستانش خیلی جالب میشه D:

NIS هم اعلام کرد بازی Dandganronpa 2 هم امسال 2 september عرضه میشه !

فعلا دوتا بازی ایندی EarthNight و One Day Trip هم announce شدن کف One Day برای 4و ویتا مشترک عرضه میشه

بازی Gunship X که به سبک مراحل هواپیما COD هست که از دید جت باید دشمنان رو نابود کنیم برای ویتا معرفی شده ایده اش جالبه ولی خیلی چیز خاصی فکر نکنم در بیاد.

به هر حال ویتا شده خانه امید ایندی سازان و این هم یکی از همون ایندی هاست:d

تو E3 هم قابل بازی هست اینم یه عکس از گیم پلی:

14351008365_537df31da1_o.jpg

سلام به همگی...
FIFA 14 رو چجوری میشه آنلاین بازی کرد؟؟؟
دقیقا یادم نیست عزیز
اما یک قسمت multi داره که join میشی و اکانت origin هم باید لینک کنی.

Don't Starve: Giant Edition که 2 ما پیش برای PS4 و پلاس عرضه شد قرار شده روی VIta هم عرضه بشه
همچنین Atlus امروز بازی Rollers Of The Realm رو برای PC-PS4-PS VITA تایید کرد.

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or