بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ببخشید دوست عزیز من اصلا با ابن بازی آشنایی ندارم ...
سبک بازی چجوری هست ؟ این بازی آنلاین هم داره ؟؟ یه توضیح کامل در موردش بفرمائید ممنون میشم ...

خیلی خلاصه بگم و مفید :

شبیه ساز زندگی یک کشاورز تازه کار هست که در یک روستا کارش رو شروع میکنه اما مثل بقیه بازی ها فقط کشاورزی نیست و ابعادش اندازه یک زندگی هست مخصوصا شماره اولش Harvest Monn Back To Nature که من چند سال باهاش زندگی کردم
اگر دنبال گرافیک و هیجانی نگیر
اگر دنبال عشق و صفا :d و بازی مشتی هستی بدون 6 دلار می ارزه

دوستان عزیز من تمام نوشته ها و نظرات امروز رو خوندم واقعا استفاده کردم ! واقعا دوستان اطلاعاتشون بالاست ...
حالا من مبتدی یه سوال داشتم : تو نوشته ها دیدم که گفتین بازی Harvest Moon بازی خوبیه !! میشه بگین الان تو استور سونی US چند دلار هستش؟؟ با پلاس رایگان نیست ؟؟

حرف نداره این بازی. با این حال که برای PS1 هست ولی تا ابد میشه بازیش کرد و اصلا قدیمی نمیشه. یه نکته ای هم که هست باید بگم،اینه که این بازی فقط و فقط تو استور US هستش. :x همون طور که آقای امیر حسینم گفت 5.99 دلاره که واقعا ارزش بیشتر از اینا رو داره. نسخه ی Boy & Girl هم که هست،همین Back to Nature به اضافه ی For Girl هست که تو یه بازی گنجوندن و برای PSP داده بودن به صورت UMD. ولی از من میشنوی همین نسخه ی PS1 رو بخر. بقیه ی Harvest Moon ها رو هم که بیخیال بشو. عالیه این بازی عالی. فقط اینم بگم که این بازی واقعا مثل یه زنگی واقعی ، تا 1 سال اولش، پوستتو میکنه ولی اگه درست از زمانت استفاده کنی و مدیریت داشته باشی میتونی بعدش به راحتی برسی. در کل این بازی به نظرم از آدم یه مدیر واقعی میسازه. :)
سبک بازی چجوری هست ؟ این بازی آنلاین هم داره ؟؟ یه توضیح کامل در موردش بفرمائید ممنون میشم ...
:d آنلاین چیه پسر؟؟ این برای PS1بوده . اون موقع اصلا اینترنت کشف نشده بوده.:d(شوخی)
سبکش Strategy - Role playing نوشته توی سایتای مختلف. توضیح خیلی سادش هم که امیرحسین گفت.

- - -ویرایش - - -

آخ آخ یادته ؟ مجله لوحه خانه !!! یادش بخیر
من خوردم همه صفحاتشو
اما توش یک چیزا و رمز و راز هایی بود که هرچی گشتم پیدا نگردم ، این بازی جوریه که خود سازنده هاشم باید اعتراف کنند چیزایی توش هست که ممکنه اصن خودشو نساخته باشن :d
آره. من این بازیو اتفاقی از اون مجله پیدا کردم. یه خورده خوندم هی رفتم جلو دیدم عجب چیز وسیع و جالبیه. اون قدر که من صفحات اونو خوندم اگه رو درسا میزاشتم تا الان دکترا میگرفتم.:d=))
آره یه سری جاهای متناش مرموز بود و بعضی جاها تناقض هم میشد پیدا کرد که فکر کنم از همون ذهنای مریض تراوش کرده بود و ما رو رویاپرداز کرد. :) ولی راست میگی به نظرم خود سازنده ها هم یه چیزایی رو یهو تو بازی دیدن که شاید خودشون نساختن. :d

[/QUOTE]آره. من این بازیو اتفاقی از اون مجله پیدا کردم. یه خورده خوندم هی رفتم جلو دیدم عجب چیز وسیع و جالبیه. اون قدر که من صفحات اونو خوندم اگه رو درسا میزاشتم تا الان دکترا میگرفتم.:d=))
آره یه سری جاهای متناش مرموز بود و بعضی جاها تناقض هم میشد پیدا کرد که فکر کنم از همون ذهنای مریض تراوش کرده بود و ما رو رویاپرداز کرد. :) ولی راست میگی به نظرم خود سازنده ها هم یه چیزایی رو یهو تو بازی دیدن که شاید خودشون نساختن. :d[/QUOTE]

اوه اوه اتفاقا پدرم همیشه مبیگه اگه ونقدر وقت که صرف خوندن مجله بازی میکردی الان فضانورد بودی :d البته الانم دارم میشم :d

نکنه اون اضافه ها رویاپردازی نبوده و به صورت دی ال سی بعدا رو Ps One عرضه شده ؟ :p:d

آقا نظرتون چیه تو Game Commiunity یک تاپیک بزنیم برای HArvest Moon ؟

من پایه ام. به نظرم تو همین قسمت بازی های PS Vita هم بزنیم خیلی خوبه. چون همه ویتا دارا هم تشویق به خریدش میشن و میتونن این شاهکار PS1 رو تجربه کنن. من که هستم. :x

من پایه ام. به نظرم تو همین قسمت بازی های PS Vita هم بزنیم خیلی خوبه. چون همه ویتا دارا هم تشویق به خریدش میشن و میتونن این شاهکار PS1 رو تجربه کنن. من که هستم. :x

اونجا رسمی تر هست ها

راستی

یک کلوب تشکیل میدم اون هم خصوصی
اون ها که خواستند عضو بشن باید اول امتحان کشاورزی:d پس بدن بعد عضو شن

اونجا رسمی تر هست ها

راستی

یک کلوب تشکیل میدم اون هم خصوصی
اون ها که خواستند عضو بشن باید اول امتحان کشاورزی:d پس بدن بعد عضو شن

هر جا به نظرت بهتره بزار. من حیف سرم شلوغه وگرنه خودم تاحالا میزدمش تاپیکو. :) کلوب هم بزنی خیلی خوبه. استقبال میشه. :)

هر جا به نظرت بهتره بزار. من حیف سرم شلوغه وگرنه خودم تاحالا میزدمش تاپیکو. :) کلوب هم بزنی خیلی خوبه. استقبال میشه. :)

من میزنم اما فعالیت یادت نره

توی کلوب هم مطلب بزار با عکس

اینم کلوب : http://forum.bazicenter.com/groups/664/

هرکس که طرفدار واقعی این بازی هست بگه تا دعوت نامه بدم بهشون

من از 2 تیر چنان اون جا رو مطلب بارون و عکس بارون کنم حال کنی. :) تازه دور هم جمع میشیم و سوالاتی که احیانا برامون پیش اومده رو مطرح میکنیم و امیدوارم بتونیم حلشون کنیم. :)

من از 2 تیر چنان اون جا رو مطلب بارون و عکس بارون کنم حال کنی. :) تازه دور هم جمع میشیم و سوالاتی که احیانا برامون پیش اومده رو مطرح میکنیم و امیدوارم بتونیم حلشون کنیم. :)

انشاالله
اما من هروقت نبودم از یاد نبریم .. من هر 2 ماه 10-15 روز هستم احتمالا

دوست عزیز منم از صحبت هاتون متوجه شدم بازی خیلی جالبی باید باشه ! منو دعوت کن ممنون میشم ...

دوست عزیز منم از صحبت هاتون متوجه شدم بازی خیلی جالبی باید باشه ! منو دعوت کن ممنون میشم ...

کلوب رو دوستمون ساخت و خودش باید دعوت کنه که متاسفانه نمیدونم چرا بن شده. ولی فعلا یه مقدار صبر کن اگه زود آن بن شد که خوبه اگه نشد خودم یه کلوب به اسم Harvest Moon : Back to Nature میزنم دعوتت میکنم. ولی فعلا اگه سوالی داری بیا تو پروفایلم بپرس. :)

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or