Hunter lord
کاربر سایت
Don't Starve بازی به شدت بدی هستش! خیلی تکراری هستش خیلی حیف 15 دلاری که بابتش دادم اصلا سمتش نرید.
البته اسمش Don't Starveبازی های سایلنت هیل psp قراره به صورت hd واسه ویتا بیاد
این بازی donts tarverog که قبلا واسه ps4 و pc اومده بود داره به زودی روی استور واسه ویتا قرار میگیره
این بازی هم داره واسه ویتا ps4 و ps3 میاد که به صورت ماشینی هست
همین بالا گفتم میشا !پس چرا sh: origins توی استور من نیست اصلن
ظاهرا قبلا SH ها توی استورهای اروپایی برای psp اصلا عرضه نشده بودن و فقط به صورت فیزیکی موجود بودناون دو بازی SH هم ظاهرا برای PSP توی PSN عرضه شدن توی یه سری از کشورها اما مثل اینکه با Ps vita اینا compatible نیستن . نمیدونم یادم نمیاد اما خبرش رو خونده بودم که konami به اشتباه گفته بود "Are coming to PS VITA" منظورش PSN و برای PSP بوده اما ظاهرا برای Vita هم باید قابل بازی باشن اگر روی 3 دانلود شن و بعد به ویتا منتقل بشن چون پیشتر تایید کرده بودن که Origins رو روی ویتا اجرا کردن
اره oriigns جواب میده . یکی از دوستام که اکانته us داشت از طریقه ps3 ریخت تو دستگاه .من اون موقع که دستگاهم هک psp بود سایلنت هیل هارو تست نکردم ولی تقریبا مطمئن هستم که جواب میده...از لحاظ فنی ایمولاتور psp که توی ویتا هست باید بتونه هر بازی psp رو اجرا کنه
از طرفی من هیچ جا نشنیدم افرادی که هک psp کردن ویتاشون رو بگن سایلنت هیل اجرا نمیشه...پس گمان نکنم مشکل فنی باشه....
مگر اینکه از کیفیت بازی راضی نباشن سازنده ها....
اون طور که یاد دارم وقتی sh origins روی psp اومد و گرافیک واقعا خوبی رو به نمایش گذاشت و سایه های دایانامیک داشت هنوز قفل cpu پی اس پی باز نشده بود یعنی هنوز psp نمیتونست تا فرکانس 333mhz از cpu استفاده کنه ولی ساینلت هیل رو اجرا میکرد...
بعد ها تو بازی های gow بود که وقتی وارد بازی میشدی پردازنده میرفت روی 333 بنابراین باید دید دلیل این کار konami چی هست وگرنه ازلحاظ مسائل فنی محیط های تاریک Sh روی مشکی های عمیق oled ویتا باید خیلی بهتر از psp به نظر بیان
در پایان به افرادی که سایلنت هیل 1 رو روی ps1 تموم کردن حتما توصیه میکنم نسخه خاطرات خرد شده سایلنت هیل که مخصوص psp و ps2 هست رو حتما تجربه کنن...
بچه ها یه خبر خوب. شاید قبلن خودتون بدونیدا ولی Dragon's Crown برا پلاس free شده :d خوشحالم :d
خب آخه من یه مدتی نبودم :d خبر نداشتم. تازه رفتم تو استور که وقتی دیدم کلی خوشحال شدم. گفتم به شما هم بگم خوشحال بشید که انگار زودتر خوشحال شدید :d....
ما الان منظر معرفی بازی ها جولای هستیم تو تازه از DC خوش حالی؟:d
راستی بازیای جولای 4 شنبه هفته بعد رو استور میان. معرفیشون هم احتمالا تو همین هفته هست
به قله مرتضی پلاس دارا از هفته ها قبل در کمین هستن تا بازی سریع همون ثانیه عرضه شد دکمه purchase رو بزنن !خب آخه من یه مدتی نبودم :d خبر نداشتم. تازه رفتم تو استور که وقتی دیدم کلی خوشحال شدم. گفتم به شما هم بگم خوشحال بشید که انگار زودتر خوشحال شدید :d
به قله مرتضی پلاس دارا از هفته ها قبل در کمین هستن تا بازی سریع همون ثانیه عرضه شد دکمه purchase رو بزنن !
مثل خودم لوووووووووول
کلی خوشحال شدم این که فری نشده شما استور uk رو میگید یا us؟
تو us که فری نشده....
خب ندارم که حالم اینه.ازاینور Steam Sales هم که خالی کرده مارو.اگه پول خریدشون رو نداشته باشی دیگه تو هیچ موقعیتی قرار نمیگیری...کاملا آسوده
نمیدونم چه کرمیِ که من دارم، اصلا دلم نمیاد هیچ بازیو بفروشم.البته همیشه وایمیسم ارزون بشه یا OFF بخوره.واقعا چطوری تو این شرایط بازی دیجیتال میخرید که دیگه نمیشه فروخت؟؟؟
یه چیزهائی لیک شده از Sony Asia:بازی های پلاس ماه دیگه استور امریکا چیه؟
TGS:18-21 Sepتاریخ توکیو گیم شو و گیمز کام چه موقع هست؟
اگه پول خریدشون رو نداشته باشی دیگه تو هیچ موقعیتی قرار نمیگیری...کاملا آسودهداریم به ریلیز Disgaea, Hyperdimention & Danganronpa نزدیک میشیم
تو یکی 2 هفته نسبت به هم همشون با هم ریلیز میشن.
آدم میمونه کدومشو بگیره.آخه چرا آدمو تو این موقعیت قرار میدن؟:drooling::wallbash:
احتمالا تو هفته اینده و یا چند روز اینده اعلام میشهاگه پول خریدشون رو نداشته باشی دیگه تو هیچ موقعیتی قرار نمیگیری...کاملا آسوده
واقعا چطوری تو این شرایط بازی دیجیتال میخرید که دیگه نمیشه فروخت؟؟؟
من و دوستم یه پلاس سه ماهه شریکی خریدیم برای تابستان ولی در کل با دوستاتون شریک بشید خیلی از لحاظ اقتصادی به صرفه میشه....البته از شانس من بازی های پلاس تا حالا pixel junk و sly cooper و یه سری بازی نه چندان جالب دیگه بوده....دارم gravity rush بازی میکنم باز(البته به همراه zero) و البته اگه کیل زون انلاین نبود که دیگه هیچی..........
بازی های پلاس ماه دیگه استور امریکا چیه؟
تاریخ توکیو گیم شو و گیمز کام چه موقع هست؟
آرمااااان
داریم به ریلیز Disgaea, Hyperdimention & Danganronpa نزدیک میشیم
تو یکی 2 هفته نسبت به هم همشون با هم ریلیز میشن.
آدم میمونه کدومشو بگیره.آخه چرا آدمو تو این موقعیت قرار میدن؟:drooling::wallbash: