بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
ارزش دلار که فقط توو ايران بالائه و به سونى ربطى نداره.
به نظرم پرسونا4 يا Dragons Crown رو بگيرى بهتر از بتمنن, من به بتمن بلک گيت اميدى ندارم, البته نظر شخصيمه ميتونى صبر کنى تا لانچ بازى.
آره قشنگ بود ولى من حاضرم کيلزونو براى بار دوم تمومش کنم يا بشينم آنلاين بزنم تا اينکه اين بازيارو روو موبايلم بازى کنم.

من کی گفتم ارزش دلار همه جا بالاست و سونی باعث و بانیشه؟ :d

منظور من اینه که ویتا با این قیمت بازی هاش تو ایران، برای من بازی هایی که مثلا 130 تومن یا 170 تومن بیارزه نداره.مثلا من فقط حاضرم برای GTA یا MGS ویتا همچین پولایی بدم.

کیلزون همش 9 ساعته ده دور هم بازی کنم خرج 170 تومن درنمیاد.فقط پرسونا می صرفه که 200 ساعته اما فعلا حس نقش آفرینی ندارم.نه بتمن برام مهم نیست چطور باشه،چون بدجوری حسشو دارم و هوسشو رو ویتا کردم.

خداییش یه گران توریسمو یا یه gta واسه ویتا بدن میترکونه!!!
من نزدیک به 2 سال psp داشتم!تو این دو سال هم هیچ وقت gta و gt رو از روش پاکشون نکردم!

آآآآآآآآآآآآآآآآآآآی psp یادش بخیر عجب کنسولی بود خداییش!!!

درسته بازیا ویتا کمه اما این موضوع برا ایرانیا کمتر به چشم میاد .چون ماها به علت گرون بودن بازیا وسواس بیشتری برا بازیا داریم که چه بازیو انتخاب کنیم من خودم هنوز نتونستم killzone ,rayman legend .persona .dragon crown sly cooper بازی کنم پس هر زمان تصمیم بگیرم کدومو بیشتر دوست دارم بازی برام هست و برا ماها ام اگه قیمت بازیا مثله خارجیا اندازه پول تو جیبیمون بود انوقت میگیفتیم بازیا ویتا خیلی خیلی کمه .:d من با همه این شرایط هیچ وقت ویتامو نمیفروشم جون واقعا هیچی برا من جای ویتارو نمیگیره .3 روزه گوشیمو عوض کردم که بتونم بازیا hd بازی کنم روشم چندتا بازی hd ریختم اما اصلا بازی با گوشی مثله ویتا حال نمیده منم فقط رو گوشی دارم p vs z 2 بازی میکنم :d

[h=1]نایب رئیس سونی ژاپن:نحوه ی استریم شدن بازی های Ps3 بر روی Ps Vita به وسیله ی سیستم ابری “بسیار حیرت انگیز می باشد”[/h]
date.png

این سرویس بسیار عالی می باشد.در واقع من نمونه ی آزمایشی را دیده ام و این را به شما بگویم که شما می توانید بازی های Ps3 را به راحتی هرچه تمام تر بر روی Ps Vita اجرا کنید.این سیستم بسیار “حیرت انگیز” می باشد.زمانی که من قابلیت های آن را دیدم بسیار تحت تاثیر قرار گرفتم.

درسته بازیا ویتا کمه اما این موضوع برا ایرانیا کمتر به چشم میاد .چون ماها به علت گرون بودن بازیا وسواس بیشتری برا بازیا داریم که چه بازیو انتخاب کنیم من خودم هنوز نتونستم killzone ,rayman legend .persona .dragon crown sly cooper بازی کنم پس هر زمان تصمیم بگیرم کدومو بیشتر دوست دارم بازی برام هست و برا ماها ام اگه قیمت بازیا مثله خارجیا اندازه پول تو جیبیمون بود انوقت میگیفتیم بازیا ویتا خیلی خیلی کمه .:d من با همه این شرایط هیچ وقت ویتامو نمیفروشم جون واقعا هیچی برا من جای ویتارو نمیگیره .3 روزه گوشیمو عوض کردم که بتونم بازیا hd بازی کنم روشم چندتا بازی hd ریختم اما اصلا بازی با گوشی مثله ویتا حال نمیده منم فقط رو گوشی دارم p vs z 2 بازی میکنم :d

نایب رئیس سونی ژاپن:نحوه ی استریم شدن بازی های Ps3 بر روی Ps Vita به وسیله ی سیستم ابری “بسیار حیرت انگیز می باشد”

date.png

این سرویس بسیار عالی می باشد.در واقع من نمونه ی آزمایشی را دیده ام و این را به شما بگویم که شما می توانید بازی های Ps3 را به راحتی هرچه تمام تر بر روی Ps Vita اجرا کنید.این سیستم بسیار “حیرت انگیز” می باشد.زمانی که من قابلیت های آن را دیدم بسیار تحت تاثیر قرار گرفتم.

چه عجب تو چهارتا تا بازی رو نتونستی بری!!!

منظور منم همین بود، وگرنه خارجیا الان دارن کیلزون و Rayman Legends بازی میکنن هیچ خیالشونم نیست.

این سیستم ابری وقتی هست چرا اومده برای PS4 کابل زده؟ من دوست داشتم مثلا تو تخت لم بدم و بازی های PS4 رو مثلا قبل از خواب یه چند مرحله ای برم، اما با اون کابل حالا باید PS4 رو هم بغل کنم ببرم تو رخت خواب :d

با این ابری الان میشه GTA V رو تو ویتا بازی کرد؟؟؟؟چون من فقط با پروتابل حال میکنم.

منم یه چی بگم این وسط

منم خودم هم android دارم هم ipad 4 .... اصلا هم بازی نمیکنم . چون وقتی یه بازی هست مثل LBP یا PERSONA 4 اینا خودشون به کله خانواده بازیهای mobile برای من می ارزه.
از من میپرسید به نظره من از نظره طیف بازی ویتا مشکلات خیلی خیلی بدی نداره. یک سری third party ها هست که به دلیل فروش پایین ویتا هنوز ساپورت نمیکنن. یک سری هم هست که دارن روی بازیهای ویتا کار میکنن. شما یک نگاهی به فروش ویتا توی japan بندازید و ببنید در نهایت بعد از 1 سال جقدر میزان ساپرت ویتا توی جاپن افزایر یافته ؟ چقدر بازی توی TGS معرفی شد ؟ چقدر بازی برای ویتا توی japan عرضه شد ؟ البته درسته خیلی از این بازیا اصلا پاشون هم به بازار خارج نمیرسه به دلایل مختلف اما همین هم توی غرب میتونه اتفاق بیفته .
الان روی سونی و استودیوهاش هم به اندازه کافی فشار هست. ویتا زمانی عرضه شد که خیلی از استودیوها داشتن خودشون رو برای نسل بعد اماده میکردن. تنها استودیوهای ترد پارتی که برای ویتا بازی ساختن اونهایی بودن که هنوز به نسل بعد در حال کوچ کردن نبودن. یا هنوز زمانش فرا نرسیده بود. الان خیلی از کمپانیا درگیر موضوع نسل بعد هستن و فقط استودیوهای برای ویتا بازی ساختن که فکوسشون روی نسل حاضر هم هست. مثل ubi و ea و ... مگرنه ویتا پتانسیل خیلی کارها رو داره.
به نظره من توی 1 سال اینده خیلی چیزها میتونه دوباره عوض بشه . البته وقتی به این موضوع شخصا نگاه میکنم چندان جالب هم نیست. توی یک سال اینده خیلی ضربه هم میتونه به ویتا بخوره. قیمت پایین ps4 تشویق خریده ps4 توی بازیهای غربی هم هست در الویت تا خریده vita ... سونی indie و cross buy رو اجرا کرد تا به خریداران ارزشه بیشتری بده اما خب این شامل دسته ای میشه که همه کنسولهای سونی رو با هم دارن. پس این باید گفتن به مشتری هست به نوعی . در نهایت منم خودمم شخصیا از همه سیاستهای سونی راضی نیستم اما خب چاره ای ندارم بیچاره ها ! کلی فشار زمانی و کاری و پولی و ... و ... روی کمپانی از نظر ساپورت ps3 و vita و پخش ps4 و ساخت بازی وارد هست. تغییر نسل روی کمپانی بیشترین فشار ممکنه هر چند سال رو داره .....
بازیهای ویتا مگرنه بد نبودن. البته یه چیز هم هست. ویتا همه جور بازی داره اما شاید توی یک genre یک سری بازی زیاد داره توی سبک دیگه نه. مثلا rpg خوب داره .... fighting خوب داره .... اما مثلا shooter هاش خیلی کمم که باعث نا رضایتی هست. اگر پرت borderlands خوب باشه میتونه امتیازه بزرگی برای ویتا باشه مثل Killzone :)
در نهایت یه چیز دیگه هم اینکه به نظر طیف بازیهای ویتا بیشتر برای افراد خاصی هست ... مثلا persona و dragons crown و یا بازیهای مشابه رو شاید همه خوششون نیاد اما در نهایت اکثریت بازیهای ویتا واقعا ارزش چند بار بازی کردن رو دارن ...... خوده Persona حدودا 200 ساعت gameplay داره ...

به کنار ساپورت indie ها هم واقعا خوب بوده :) البته بعضی بازیا واقعا قیمتهای بالایی دارن ... مثلا انصافا من خودم به 2d بودن یا میکرو مانند بودن splunky کاری ندارم . gameplay بازی عالی هست و فوق القعاده سرگرم کننده هست اما خب قیمتش بالاست به نظرم لول ×_×

این سیستم ابری وقتی هست چرا اومده برای PS4 کابل زده؟ من دوست داشتم مثلا تو تخت لم بدم و بازی های PS4 رو مثلا قبل از خواب یه چند مرحله ای برم، اما با اون کابل حالا باید PS4 رو هم بغل کنم ببرم تو رخت خواب :d
کلا دو مدل هست,یکی ریموت پلی هست که به درد فضا خونه می خوره و با WIFI هست که مشکلی نداره.
یک مدل دیگه هم این هستش که ویتا به PS4 که داری وصل می شه و می تونی با ویتا از فاصله خیلی دوری بازی های PS4 رو ویتا انجام بدی.

با این سرویس شما می توانید بازی های Ps3 را بر روی Ps Vita و همچنین بازی های PS3،PS Vita و PS Vita TV را بر روی Ps4 اجرا کنید.

وقتی گفته بازیا ps3 میشه خوب gta v ام میشه wow چه حالی میده gtav بزنی رو ویتا :d اما فکر اینم باش ps3 میخواد با یه بازی اورجینال به علاوه هزینه که بابت این سیستم باید بدی lol کلی خرج داره اما بازم ارزش داره :d

با این سرویس شما می توانید بازی های Ps3 را بر روی Ps Vita و همچنین بازی های PS3،PS Vita و PS Vita TV را بر روی Ps4 اجرا کنید.

وقتی گفته بازیا ps3 میشه خوب gta v ام میشه wow چه حالی میده gtav بزنی رو ویتا :d اما فکر اینم باش ps3 میخواد با یه بازی اورجینال به علاوه هزینه که بابت این سیستم باید بدی lol کلی خرج داره اما بازم ارزش داره :d

کنسولشو که لازم نیست بخرم، داداش کوچیکم داره کنسولارو باهم استفاده میکنیم اما کنسولاش همه کپی خورند؛ یعنی حتما باید اورجینال باشه؟ دلیل اینکه من هرکاری کردم ریموت پلی PS3 تو ویتا اجرا نشد همین کپی بودنش بود؟

این سیستم ابری رو کنسول هست یا قراره بیاد؟ ببخشید من نفهمیدم یعنی واقعا میشه همه بازی های PS4 رو ریموت پلی کرد؟ اگه میشه پس دیگه کی میاد کابل بزنه(احیانا کیفیتش بهتره؟)؟

ببخشید زیاد شد.مرسی.:d

یه دفعه برید PS4 بگیرید Remote Play بازی کنید ! حالا این سرویس رو بگیرید + PS3 تا اجرا کنید به جاش یه راست Remote Play بازی کنید با PS4

دقت کن مهران من سر همین Remote Play اکانت PS Vita ام یکبار بن شد چون PS3 کپی بود !

کنسولشو که لازم نیست بخرم، داداش کوچیکم داره کنسولارو باهم استفاده میکنیم اما کنسولاش همه کپی خورند؛ یعنی حتما باید اورجینال باشه؟ دلیل اینکه من هرکاری کردم ریموت پلی PS3 تو ویتا اجرا نشد همین کپی بودنش بود؟

این سیستم ابری رو کنسول هست یا قراره بیاد؟ ببخشید من نفهمیدم یعنی واقعا میشه همه بازی های PS4 رو ریموت پلی کرد؟ اگه میشه پس دیگه کی میاد کابل بزنه(احیانا کیفیتش بهتره؟)؟

ببخشید زیاد شد.مرسی.:d

اینکه cross نشده برا اینکه کپی خوره .این سیستم ابری ام احتمالا با لانچ ps4 میاد و وسیله نیست که رو کنسول باشه . فکر نکنم همه بازیا ps4 بشه بازی کرد .سیستم ابری ام بازیارو رو ویتا استریم میکنه
در واقع شما میتونی با یه سخت افزار معمولی بازیا با گرافیک بالارو بازی کنی . جواب بقیه سوالاتم نمیدونم :d اما مطمئنا برا استفاده از این سرویس ام مثله پلاس باید پول بدی :dبازی کردن چقدر هزینه داره :((

شما چقدر شادین!:|
یعنی با این اینترنت زقالی میخواین تز کلود استفاده کنین!:|

من نمیدونستم کلود اینترنت میخواد! سرعت به کنار هر گیگ حداقل 5 تومن برای من درمیاد :d

یه دفعه برید PS4 بگیرید Remote Play بازی کنید ! حالا این سرویس رو بگیرید + PS3 تا اجرا کنید به جاش یه راست Remote Play بازی کنید با PS4

دقت کن مهران من سر همین Remote Play اکانت PS Vita ام یکبار بن شد چون PS3 کپی بود !

من وصل شدم فقط تونستم منوی PS3 رو استریم کنم،پس شانس آوردم بن نشدم.

تو این فیلم دختره تو دانشگاه داره Knack رو ویتا استریم میکنه! PS4 رو که دانشگاه نیاورده؛ یعنی با کلود از خونه اش روی ویتا استریم میکنه؟

[video=aparat;LtqxJ]http://www.aparat.com/v/LtqxJ[/video]

با PS3 و PS Vita هم میشه از طریق اینترنت استریم کرد . با PS Vita وصل میشی به اینترنت تو خونه PS3 روشن میشه استریم میکنه روی ویتا . احتمالا همین شکلی هستش
ولی فایده نداره PS3 باید روشن باشه ویتا هم باید استفاده بشه اینترنتم باید مصرف بشه :|

چند تا گیم که ویتا خیلی بش نیاز داره
یک resident evil یک gta یک گرانتوریسمه
قیمتها گیمهای indie را هم پایین بیاره
Ndهم دست به کار ساختن گیم جدیدی بشه برا ویتا :d=((

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or