بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بازی Rayman Origins فردا برا پلاس us مجانی میشه . چه عجب بالاخره us ام یه بازی غیر بازیا psp برا پلاس گذاشت .البته فکر کنم اینو همه تا الان بازی کردن :d

الان هم در کل اوضاع خیلی بهتر شده ها....گراویتی راش جدید-بتمن-ریمن-کیل زان-تیر اوی-موراساکی بیبی-وان پیس-فاینال های 10-فریدام وارز-گاد آو وار ها-....الان ویتا به چندتا ریس خوب و چندتا شوتر اول و سوم شخص نیاز داره از لحاظ سبکی چون تو این سبک ها واقعا کم داره مخصوصا ریس که کلا هیچی نداره...باز امید به معرفی بازی های بیشتر هست در کنارش عناوین فرعی ایندی خوب هم میان در کل اوضاع بهتر شده از قبل

Rayman Origins برای دارندگان پلاس ،،، رایگان در دسترسهه ..... ♥

میخواستم خبر خوش بعدی رو بزارم دیدم فقط برای اسکتبار جهانی (US) قراره رایگان بشه!:|

UK سرشو بزاره بمیره با اون تاچ کاتاماری دخترونه و استریت فایتر عقب افتاده اش تازه US جی تی آی پی اس پی هم گذاشته!

همش تقصیر رامتین و مرتضی شد که گفتند اکانت UK بخر:d الان شماها پول Rayman رو به من میدید؟؟؟؟؟؟

مهران ایمانتو از دست نده ! UK انقدر رایگان کرده بازی خوب دیگه کم اورده . یکم دیر گرفتی پلاس رو برای UK وگرنه الان Rayman origins و MGS HD و Ninja Gaiden و Unit 13 رایگان شدندتا حالا و ..........

این ماهم بد نیست پلاسش . بعید نیست دیدی ماه بعد Killzone رو رایگان کرد :ي

پلاس ریجن2 که خیلی وقت پیش ریمن رو فری کرده بود! یه 7-8 ماه دیگه هم ایشالا این نسخه جدید فری میشه:d
این ماهم بد نیست پلاسش . بعید نیست دیدی ماه بعد Killzone رو رایگان کرد :ي
این رو جدی میگم حتی یک درصد هم امید بهش نداشته باش! فرست پارتی ها و تردپارتی های خیلی زیادی تو صف پلاس هستن و حالا حالا ها وقت به کیلزون نمیرسه! شاید جزو رایگان های سال بعدی بشه

میخواستم خبر خوش بعدی رو بزارم دیدم فقط برای اسکتبار جهانی (US) قراره رایگان بشه!:|

UK سرشو بزاره بمیره با اون تاچ کاتاماری دخترونه و استریت فایتر عقب افتاده اش تازه US جی تی آی پی اس پی هم گذاشته!

همش تقصیر رامتین و مرتضی شد که گفتند اکانت UK بخر:d الان شماها پول Rayman رو به من میدید؟؟؟؟؟؟

پلاس uk خیلی بهتره منم تصمیم دارم قید 17 دلار تو اکانتم و پلاس us امو بزنم بیام uk :d

- - -ویرایش - - -

[h=1]یوشیدا : تکنولوژی Gaikai به پلتفرمهای PC،تبلتها و گوشی های هوشمند هم راه پیدا میکند[/h]ما به فکر این هستیم که محصولات خودمون رو بر روی پلتفرم هایی غیر از سونی هم عرضه کنیم که این شامل Bluray Player های قوی،تبلت ها،گوشی های هوشمند و دستگاه هایی از این قبیل خواهد بود.
ظاهرا دیگه قرار نیست فقط امکان بازی کردن بازیا ps4وps3 فقط رو ویتا استیم کنه اینطور که گفته رو pc , tablet .phone ام دیگه میشه بازیا ps3 بازی کرد :d

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or