بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
آقا دیروز GOW Collection رو رو ویتا Remote Play زدیم چه حالی داد. :) من نمیدونم این سونی دیوانس دوباره میخواد رو ویتا پورتش کنه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ :|

اروجینال خریدی که بن نمیشی؟

واقعا دیوانست گاد آف وار 1 و 2 که همه هزار بار روی PS2 یا حداقل رو PC رفتند به چه دردی میخورد؟

لااقل یه گاد آف وار 3 بی کیفیت میداد ارزش خریدن داشت، گرچه کلا سری گاد آف وار داره خیلی تکراری میشه.

واقعا دیوانست گاد آف وار 1 و 2 که همه هزار بار روی PS2 یا حداقل رو PC رفتند به چه دردی میخورد؟

لااقل یه گاد آف وار 3 بی کیفیت میداد ارزش خریدن داشت، گرچه کلا سری گاد آف وار داره خیلی تکراری میشه.

دیسکشو اورجینال داشتم گفتم بزار حالا که یه آپدیت قبلا داده بود که رو ویتا Remote play بیاد،ما هم یه تستی بزنیم. کیفیت بازی حرف نداشت و مثل منوی Ps3 که تو ریموت افتضاح هستش نبود. تجربه خوبی بود.

ببخشید من نفهمیدم یعنی واقعا میشه همه بازی های PS4 رو ریموت پلی کرد؟

اينجورى که يوشيدا گفته تقريبا همه بازى ها ميشه. فقط يه سرى بازى محدودى نميشه که فک نکنم مهم باشه.
فقط بايد ديد تا کى روو حرفش پايبنده. اگه تا آخر باشه که فوق العادس!
اصلا نيازى هم به کابل نداره نميدونم از کجا خوندى :-? فقط فک کنم مثل دسته PS3 که اولين بار بايد با کابل بزنى اولش ويتارو ميزنى به PS4 بعد ميرى ميپرى روو تختت با ويتا Infamous , Killzone shadow fall, GTA , MGSV , KNACK و و و .... بازى ميکنى :d

اينجورى که يوشيدا گفته تقريبا همه بازى ها ميشه. فقط يه سرى بازى محدودى نميشه که فک نکنم مهم باشه.
فقط بايد ديد تا کى روو حرفش پايبنده. اگه تا آخر باشه که فوق العادس!
اصلا نيازى هم به کابل نداره نميدونم از کجا خوندى :-? فقط فک کنم مثل دسته PS3 که اولين بار بايد با کابل بزنى اولش ويتارو ميزنى به PS4 بعد ميرى ميپرى روو تختت با ويتا Infamous , Killzone shadow fall, GTA , MGSV , KNACK و و و .... بازى ميکنى :d

آی گفتی...دلم ضعف رفت.

Hitman رو نگفتی! Hitman آخر شب... تو رخت خواب :x یعنی یه چیزی میشه از wii u خیلی شاختر، یه کنسولی که همه ی PS4 دارها وسوسه میشند بخرندش.

خبر خوش از Square Enix; بازم ابراز تمایل و علاقمندی یک دولوپر دیگه به پلی استیشن ویتا! :
Tetsuya با اشاره به سری جدید HD فاینال فانتزی در TGS امسال برای ویتا گفت: این میتواند یک شروع برای فاینال فانتزی های بیشتر برای ویتا باشد(همون حرف مرتضی رو زد:d منظورش همونی X|X-2 هستش که چند صفحه قبل فیلمشو گذاشتیم)

Tetsuya همچنین اعلام کرد که ما علاقمند به تجربه ی فاینال فانتزی های جدید( نه پورت HD) برای پلی استیشن ویتا در کنار اسمارتفون ها و تبلت ها هستیم(تبلت و اسمارتفون و فاینال فانتزی!!:|).

منبع

خبر خوش؛ یک خرده فروشی اسپانیایی عنوان جدید Call of Duty را برای ویتا فاش کرد!!

این خرده فروش تنها اشاره کرده است که این عنوان بر روی تمام پلتفرم ها از جمله ویتا و Wii U در 30 نوامبر 2013 (اوایل آذرماه) در دسترس خواهد بود!

86012158642734724093.jpg

عنوان محبوب One Piece: Pirate Warriors 2 برای PS3 و VITA فعلا در ژاپن:

خبر بد؛ انتشار سری بعد Ninja Gaiden با عنوان Zombies تنها برای PS3 و Xbox360 و البته iOS(قابل توجه شروین و رامتین) در دسترس خواهد بود، یه نینجا گایدن سل شید خوشگل از دستمون رفت:|

این خرده فروش تنها اشاره کرده است که این عنوان بر روی تمام پلتفرم ها از جمله ویتا و Wii U در 30 نوامبر 2013 (اوایل آذرماه) در دسترس خواهد بود!

November 5, 2013 تاریخ عرضه call of duty ghosts هستش .... یعنی عقلانیه این موضوع که 25 روز بعدش یکی دیگه عرضه بشه ؟؟؟ باید بیشتر در موردش صبر کرد (ایشالله که تایید بشه و یه کالاف توپ باشه !)

Ninja Gaiden هم منتظر خبر بیشتر باشید احتمالش هست همون نسخه کنسولی رو بالا پایین تر بدن برای ویتا بعدش می کوبیم سر ios :D

از بس همه گفتن چرا vita بازی GOW نداره ... سونی هم حل کرد !!!!!!

از این خرده فروشها اطمینانی نمیشه کرد. قبلا هم اومده بودن گفته بودن assassins creed جدید تو راه و پیش فروش کرده بودن
البته باید منتظر خبر بیشتر موند !

اما امیدی که نیست .... اکثر cod هایی که روی handheld عرضه شدن کیفیته پایینی داشتن ...

اون سری بازیهای tgs هم که خیلی بازیهای خوبی مثل همون One piece تایید شد. احتمال داره راهش به غرب باز بشه. حداقل one piece طرفدار زیاد داره این ور اونور. البته یه موقع احتمالش هم هست نسخه ps3 رو فقط لوکالایز کنن !!!!!!!!!!!!

از این خرده فروشها اطمینانی نمیشه کرد. قبلا هم اومده بودن گفته بودن assassins creed جدید تو راه و پیش فروش کرده بودن
البته باید منتظر خبر بیشتر موند !

پیش فروش بازی COD: GHOSTS توسط خرده فروش های بیشتر:

25731504382336303688.png

98931614209532482865.jpg

جواب Activision راجع به این خرده فروشی ها:

76707429089979604271.jpg

اکتیویژن: پی اس ویتا دار ها جای COD برند انگری بردز بازی کنند:|

پیش فروش بازی COD: GHOSTS توسط خرده فروش های بیشتر:

25731504382336303688.png

98931614209532482865.jpg

جواب Activision راجع به این خرده فروشی ها:

76707429089979604271.jpg

اکتیویژن: پی اس ویتا دار ها جای COD برند انگری بردز بازی کنند:|

گفته در حال حاضررر right now ناراحت نباشید :d

گفتم جی تی ای رو تو پتیشن بزنید گاد رو بزنید کال رو بزنید
گفتم یا نگفتم گفتم یا نگفتم گفتم یا نگفتم !؟ :دی

گفتی گفتی:d

مستقیما نه ولی غیر مستقیم گفتیم که بزنن، مثلا گفتیم که PSP گاد آف وار و GTA داشت ولی ویتا نداره.

پتیشن GTA V خطاب به راک استارم که خیلی وقته زدن، حالا راک استار واسه ویتا GTA داده یا نداده؟

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or