کلا مونده یه RPG بگیریم به سمت ویتا بزنیم فقط!
فقط تنها موردی که از روزی ویتا خریدم تا الان روش اصلا حس نکردم " کمبود بازی " بوده ، علتشم ارزش تکرار واقعا بالای بازی های ویتا بوده که دوست داشتم و هنوز که هنوز احساس تکراری شدن از 5 بازی که فقط روی ویتام هست که همشون مال گذشتس، ندارم،! نمی دونم ولی در کنار خود بازی ، نوع تجربه بازی و کیفیتش هم خیلی ویژگی مهمی هست که عمرا اسمارت فون ها و تبلت ها و ... غیره به گرد پای ویتا هم توی این مورد نمی رسن!
به فروش ویتا کاری ندارم ولی واقعا درست هست کسی VITA می خره هدف ذهنیش تجربه دراگن دوگما و فروت نینجا و دیگر ایندی های فوق جمع جور اسمارت فون ها نیست که می شه همراهشون با یک دست سیگار کشید و اون دستت بازی کرد و یک نی آبمیوه میل کنی ، تجربه هاش باید خاص تر باشه و البته که هست.
بازی های مستقل و غیر مستقل روی ویتا هست که بهش ارزش می ده ، و تجربه این بازی ها واقعا روی ویتا امکان پذیر و بس ، تجربه ساعت ها Spelunky بی وقفه و بدون لحظه ای تکرای شدن روی ویتا میسر هست ، با ویتا می شه گوکاملی بازی کرد و غرق بازی شد ، تجربه ای از جنس کنترل ریمن و کیلزون و لیتل بیگ فقط روی ویتا خیلی خیلی می چسبه.
اسمارت فون ها و تبلت ها به مخاطبش انصافا احترام زیادی در تجربه بازی هاش می زاره ولی ویتا احترام خیلی خیلی خیلی خیلی بیشتر و زیادتری رو به مخاطبش گذاشته و در آینده می زاره،با بازی های خاصش و شیوه تجربه این بازی هاش و ارزش تکرار بالای تمام بازی های درجه یک مستقل و بزرگش.
هرچقدر هم اینا رو بگیم منکر قیمت 20 دلاری اسپلانکی و قیمت خدا تومنی بازیای ایندی نمیشه شد![]()
صد درصد حرفتو قبول دارم و خودم سه بار روو ويتا Gravity Rush رو تموم کردم :d و کلا خودم هيچوقت ويتام خاک نخورده.
و اما "کمبود بازى", در واقع براى کسايى مثل منو شما که با بازيهاى ويتا حال ميکنن از نظر بازى کمبودى نيست و حتى زيادم هست چون مثلا من الان خودم چند بازى ميخوام برا ويتا بخرم ولى بودجه ندارم :d ولى ما ميگيم ويتا بازى کم داره براى اينکه بتونه با تعداد بازيهاى بيشتر مخاطب هاى متنوع و بيشتريوجذب کنه و در نتيجه فروش بيشتر و ساپورت ترد پارتى بيشتر و در آخر پيشرفت کيفيت بازيهاى ويتا رو داشته باشيم (آرزومون شده :d)

اینم حرفیس و کاملا قابل احترام هست و خیلی هم درست هست ، حداقل با توجه به شرایط اینجا و قیمت های ناجوانمردانه دلار ، قیمت بازی های ویتا واقعا یک عامل منفی می تونه باشه براش ، به خصوص برای ما ، ولی اینو به نظر من باید باید در نظر داشتن کیفیت بازی ها و ارزش و تکرارش حل کرد ، تخفیف هایی هم واقعا در استور قرار می گیره که انصافا خالی از لطف نیست ، از بازی های عالی رایگان پلاس که بگذریم واقعا تخفیف های عالی گاهی می زنه استور ، همین چند وقت پیش بود مثلا من Retro City R رو با قیمت عالی تخفیف PSN خریدم فکر کنم 2 پوند استور UK بود و کلی تخفیف های دیگه در طول سال هستهرچقدر هم اینا رو بگیم منکر قیمت 20 دلاری اسپلانکی و قیمت خدا تومنی بازیای ایندی نمیشه شد![]()
ولی واقعا جالب نیست توقع کالکشن های میلیونی رو ویتا مثل اسمارت فون ها داشت ، یک جورایی اصلا توی مرام ویتا نیست و ویتا رو از ویتا بودن خارج می کنه.واقعا نمی شه ویتا در مقام مقایسه با اسمارت فون و غیره گذاشت ، حداقل من نتوسنتم تا حالا ، از هر زاویه نگاه می کنم نمی شه و ویتا برتره مطلق ، از وقتی ویتا گرفتم یادم نمی یاد اصلا نگاهی به بازی های به طور مثال اندروید داشته باشم یا بتونن واقعا منو درگیر کنن ، IOS هم به همین منوال ، اینا عالی اند ولی هیچ کس منکر تجربه بازی های ویتا و کیفیتش نسبت به اونا نیست.

!
!صد درصد حرفتو قبول دارم و خودم سه بار روو ويتا Gravity Rush رو تموم کردم :d و کلا خودم هيچوقت ويتام خاک نخورده.
و اما "کمبود بازى", در واقع براى کسايى مثل منو شما که با بازيهاى ويتا حال ميکنن از نظر بازى کمبودى نيست و حتى زيادم هست چون مثلا من الان خودم چند بازى ميخوام برا ويتا بخرم ولى بودجه ندارم :d ولى ما ميگيم ويتا بازى کم داره براى اينکه بتونه با تعداد بازيهاى بيشتر مخاطب هاى متنوع و بيشتريو جذب کنه و در نتيجه فروش بيشتر و ساپورت ترد پارتى بيشتر و در آخر پيشرفت کيفيت بازيهاى ويتا رو داشته باشيم (آرزومون شده :d)
یه بازی جدید برای ps vita و ps4 داره میاد اینم عکس بازی
اتفاقا من خودم 4ساله گوشى اندرويد دارم (همه ى بازيا روش اجرا ميشه) و قبل اينکه ويتا بگيرم پر بازى بود همش بازى ميکردم ولى از وقتى ويتا گرفتم گوشيم پاکه پاکه :d فقط اخيرا PvZ2 رو بازى کردم.
پ.ن: اين حرفتو بايد رامتين جواب بده :d رامتين بدو :d
چه حرفای امیدوار کننده ی قشنگی میزنید شماها (مرتضی و سجاد)، اشک تو چشمام حلقه زد.مرتضی سه بار گرویتی رو تموم کردی DLC هاشم خریدی؟ داستان درست و حسابی داره این DLC هاش؟
رامتین الان داره Rage و Gangstar lasvegas بازی میکنه چند وقت دیگه ام براش دوس اکس و کال آف میاد اونوقت ما داریم برای اسپولکی دو بعدی میکرو آتاری دلار روی دلار میزاریم جمع میکنیم.
خيلى چيز جالبى نيست DLC هاش (چيز خاص اضافه اى نداره) ولى براى کسى که بازيو دوس داره بهونه ايه برا بيشتر بازى کردنش ولى به بقيه توصيه نميشه :d
من جفتشو بازى کردم تازه Deus ex هم اومده و بازى کردم. اصلا خودتونو ناراحت نکنين اصلا ارزش ندارن :d من بعد 10 دقيقه بازى کردن خسته شدم. البته کيفش رو ipad با صفحه بزرگش بايد بيشتر باشه ولى رو کليت بازى فک نکنم تاثيرى بزاره.
چه کاريه؟ بريد Dragons Crown بگيريد :d
من جفتشو بازى کردم تازه Deus ex هم اومده و بازى کردم. اصلا خودتونو ناراحت نکنين اصلا ارزش ندارن
مشکل ارزش دلاره وگرنه الان من بجای اعتراض داشتم نینجا گایدن و همین دراگونی که میگی و پرسونا رو میرفتم و دعا به جون سونی میکردم.اما فعلا همه پوندارو نگه داشتم برای بتمن.یعنی باید بازی خیلی توپ و با ارزش تکرار بالایی باشه تا برام بصرفه.
خب خداروشکر خیالم راحت شد، منم جفتشونو یه چند مرحله ای یه چهار ساعتی بازی کردم ولی Rage خیلی قشنگ بود.
شرمنده که من این حرف رو به این صراحت می زنم اما شما الکی خوشین یعنی دوست دارید که خودتون رو زورکی راضی کنید با شرایط فعلی ویتا حالا دلیلش علاقه به سونی هست یا هر چیز دیگه ای بماند اما اکثریت مطلق ویتا داران از وظعیتش ناراضی ان