بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام بچه ها یه سوال
به نظرتون ارزش داره آدم اکانت پی اس پلاس رو بگیره چون بازیهاشو که ما نمی توینم تو هارد خودمون داشته باشیم تا هروقت دلمون خواست بازی کنیم اگرم اکانتش تموم بشه باید باز پول بدیم
می خواستم نظرتونو بدونم ارزش داره بخرم یا نه
در ضمن ارزش داره little big planet رو الان که ارزون شده بخرم چون من اصلا تاحالا این بازی رو بازی نکردم

سلام بچه ها یه سوال
به نظرتون ارزش داره آدم اکانت پی اس پلاس رو بگیره چون بازیهاشو که ما نمی توینم تو هارد خودمون داشته باشیم تا هروقت دلمون خواست بازی کنیم اگرم اکانتش تموم بشه باید باز پول بدیم
می خواستم نظرتونو بدونم ارزش داره بخرم یا نه
در ضمن ارزش داره little big planet رو الان که ارزون شده بخرم چون من اصلا تاحالا این بازی رو بازی نکردم
درباره پلاس اگه با حجم 5-6گیگی(پلی3) و 1تا 4گیگی(ویتا) یا کمتر بیشتر بازی هایی که رایگان میشن مشکل نداری و میتونی دانلودشون کنی کاملا به صرفه هست برات چون عملا بعد دو سه ما دیگه از بازی کمتر استفاده میکنی درباره لیتل بیگ هم باید بگم اگه تخفیف نداشته باشه بازم کاملا میصرفه حالا که تخفیفم دادن که چه بهتر

Persona رو DC آورده 143 تومن
ارزش داره به نظرم
بهترین بازی هست که امسال بازی کردم در کناره Guild wars 2 ! شک نکن اگر RPG دوست داری ... این بازی در حده GOTY نیست .... در حده یکی از بهترین بازیهای RPG تاریخ هست .... که البته هم هست ! لول

درباره پلاس اگه با حجم 5-6گیگی(پلی3) و 1تا 4گیگی(ویتا) یا کمتر بیشتر بازی هایی که رایگان میشن مشکل نداری و میتونی دانلودشون کنی کاملا به صرفه هست برات چون عملا بعد دو سه ما دیگه از بازی کمتر استفاده میکنی درباره لیتل بیگ هم باید بگم اگه تخفیف نداشته باشه بازم کاملا میصرفه حالا که تخفیفم دادن که چه بهتر
پس با این حساب فایده نداره چون میتونیم یه حجم محدودی مثلا تا 4 گیگ دانلود کنیم بعدش اگه بخوایم یه بازی جدید دانلود کنیم باید اون قبلی رو پاک کنیم تا جا بشه بتونیم بازی جدید رو دانلود کنیم درسته

پس با این حساب فایده نداره چون میتونیم یه حجم محدودی مثلا تا 4 گیگ دانلود کنیم بعدش اگه بخوایم یه بازی جدید دانلود کنیم باید اون قبلی رو پاک کنیم تا جا بشه بتونیم بازی جدید رو دانلود کنیم درسته

بستگی به رمت هم داره.بنظر من پلاس نمی ارزه!پول میدی (البته به پول اونور پول یه بازی میدی)مثلا 10تا بازیو میخری!ولی چه فایده که بعدش بازیا سیواش غیرقابل استفاده س تروفی نمیده و نمیذاره توشون بری تا دوباره پلاس شی!تو تو ایران اگه زندگی میکنی نگیری بهتره چون اگه گیگی 5تومنم پیاده شی 3گیگ میشه15تومن هی این 15تومنا جمع میشه میشه یه بازی کامل:دی میل خودته تصمیم گیر ی:دی منم فعلا لیتلمو تعویض میکنم با mgs hd تا رجین 1لیتلو بیاره.
یه سوال.
اگه مستر ریست کنم اکانت جدید بسازم و این جدیده رو هم مستر ریست کنم, برای دفعه جدید همون اکانت اولیو بذارم تروفیام تو لیست مشخصه یا نه?

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

بستگی به رمت هم داره.بنظر من پلاس نمی ارزه!پول میدی (البته به پول اونور پول یه بازی میدی)مثلا 10تا بازیو میخری!ولی چه فایده که بعدش بازیا سیواش غیرقابل استفاده س تروفی نمیده و نمیذاره توشون بری تا دوباره پلاس شی!تو تو ایران اگه زندگی میکنی نگیری بهتره چون اگه گیگی 5تومنم پیاده شی 3گیگ میشه15تومن هی این 15تومنا جمع میشه میشه یه بازی کامل:دی میل خودته تصمیم گیر ی:دی منم فعلا لیتلمو تعویض میکنم با mgs hd تا رجین 1لیتلو بیاره.
یه سوال.
اگه مستر ریست کنم اکانت جدید بسازم و این جدیده رو هم مستر ریست کنم, برای دفعه جدید همون اکانت اولیو بذارم تروفیام تو لیست مشخصه یا نه?

کلا وقتی سینک میکنی تروفی رو با یک اکانت توی سرور سونی ضبط میشه ....

----------------

یک سری خبر جدید برای vita

اول اینکه فریمور 2.02 اومد که فقط یک سری باگ و performance کلی رو بهتر میکنه
بعدش میتونید PSM هم اپدیت کنید. برای اینکار بخش setting برید و بزنید بخش psm و بعدش package رو اپدیت کنید . به ظاهر بازیای جدید که میاد نیاز به سازگاری بیشتر با PSM داشته باشن.

بازی Earth Defense world هم که برای ویتا تایید شده بود . بازی قرار شده که 8 january توی North america. بازی یک پرت مستقیم نیست و در واقع یک Remastered version هست . بازی قیمتش هم 39.99

بازی Dead Or Alive 5 Plus هم قرار شده که 19 مارچ توی Na و 22 هم توی Europe میاد .
بازی 3 مود جدید داره :
Touch Play Mode: دو قسمت هستش. یک که بازی رو میتونید به صورت Touch دنبال کنید و یکی که بازی به صورت اول شخص میشه و شما میتونید با تاچ بجنگید.
Training Plus Mode و More Detailed Frame Data .

بازی OddWorld Strangers Wrath HD هم از IGN آمتیاز 7.5 رو گرفت ( مشابه نسخه ps3 ) .... بازی خوبی هست ... این بازی یکی از بهترینهای Xbox هست.

بازی Sound Shapes هم قراره یک DLC مجانی برای تعطیلات امسال بدن .

آخرین ویرایش:
کلا وقتی سینک میکنی تروفی رو با یک اکانت توی سرور سونی ضبط میشه ....

----------------

یک سری خبر جدید برای vita

اول اینکه فریمور 2.02 اومد که فقط یک سری باگ و performance کلی رو بهتر میکنه
بعدش میتونید PSM هم اپدیت کنید. برای اینکار بخش setting برید و بزنید بخش psm و بعدش package رو اپدیت کنید . به ظاهر بازیای جدید که میاد نیاز به سازگاری بیشتر با PSM داشته باشن.

بازی Earth Defense world هم که برای ویتا تایید شده بود . بازی قرار شده که 8 january توی North america. بازی یک پرت مستقیم نیست و در واقع یک Remastered version هست . بازی قیمتش هم 39.99

بازی Dead Or Alive 5 Plus هم قرار شده که 19 مارچ توی Na و 22 هم توی Europe میاد .
بازی 3 مود جدید داره :
Touch Play Mode: دو قسمت هستش. یک که بازی رو میتونید به صورت Touch دنبال کنید و یکی که بازی به صورت اول شخص میشه و شما میتونید با تاچ بجنگید.
Training Plus Mode و More Detailed Frame Data .

بازی OddWorld Strangers Wrath HD هم از IGN آمتیاز 7.5 رو گرفت ( مشابه نسخه ps3 ) .... بازی خوبی هست ... این بازی یکی از بهترینهای Xbox هست.

بازی Sound Shapes هم قراره یک DLC مجانی برای تعطیلات امسال بدن .

من تو یه فروم خوندم راجبه morriwond ب ای ویتا حرف میزدند!فکر کنم میگفتند اگه بیاد app killer میشه لینکشو میدم اگه حسش بود :دی

بازي هاي ٢٠١٣ ويتا:
Killzone - Mercenary
Tearaway (TBA 2013)
Gods Eater 2
Dead or Alive 5+
Ninja Gaiden - Sigma 2+
Sly Cooper - Thieves in Time (5 February 2013 US, 27 February 2013 EU)
Soul Sacrifice (TBA 2013)
Ratchet and Clank - Full Frontal Assault (January 2013)
Rainbow Moon
History Legends of War - Patton's Campaign (TBA 2013)
Earth Defence Force 2017 Portable (TBA 2013)
Oddworld - Strangers Wrath HD (18 December 2012)
Warriors Lair (TBA 2013)
Oddworld - Munch's Oddyssee HD (TBA 2013)
Zone of the Enders HD collection (TBA)
Dragon's Crown (TBA 2013)
Phantasy Star Online 2 (TBA)
Guacamelee! (Q1 2013)
Urban Trial Freestyle (Q1 2013)
Zombie Tycoon 2 - Brainhov's Revenge (TBA 2013)
The Binding of Isaac - Rebirth (TBA 2013)
Sniper - Ghost Warrior 2 (TBA 2013)
Let's Fish! Hooked On (TBA 2013)
Lone Survivor (TBA 2013)
Dragon's Racing (TBA 2013)
Dragon Fantasy Book 2 (TBA 2013)
MLB 13 The Show (5 March 2013)
Madden 14
Snapshot
Kickbeat
Rocketbirds:Hardboiled Chicken
Rocketbirds Sequel
Vtrax
Pub Games
Demon Gaze(Japan)
Tales of Heart R(Japan)
Guilty Gear XX accent Core Plus R
Final Fantasy X HD
Muramas:The Demon Blade
Over My Dead Body sequel(Japan)
Toukiden(Japan)
Valhalla Knights 3(Japan)
Starlight:Inception
Atelier Torori Plus(Japan)
Egg "n" roll
Great little War game
Holy Sorcery Story(Japan)
Monster Monpiece(Japan)
One Piece Pirate Warrior 2
Orc Attack
Steins:Gate(Japan)
The Legend of Heroes:Trails in the flash(Japan)

سلام دوستان
کدوم بازی ها انلاین پس داره؟
اگه یه بازی دست دو بگیرم از کجا بفهمم online pass اون استفاده شده یا نه؟
ممنون میشم جواب بدید

دوستان یه سری به این تاپیک بزنید ببینید صحت داره ... بازیهای psvita رو برای دانلود گذاشته و بزودی روش اجراش رو هم میذاره !!! Console-Hax Forums
من رفتم دیدم سایتشون چقدر با بازی سنتر متفاته یک لحظه فکر کردم لینکی که دادی ماله خوده بازی سنتره.ولی لینک بازی هایی که گذاشته بود درست بود فقط آموزشش که گویا فرانسوی بود نمیدونم ولی اگه 1 درصد حقیقت داشته باشه خیلی خوب میشه
فکر کنم همون روشست که تو سایت بازی سنترم هست ولی باید ps3 داشته باشی که من ندارم:(

آخرین ویرایش:
من رفتم دیدم سایتشون چقدر با بازی سنتر متفوته یک لحظه فکر کردم لینکی که دادی ماله خوده بازی سنتره.ولی لینک بازی هایی که گذاشته بود درست بود فقط آموزشش که گویا فرانسوی بود نمیدونم ولی اگه 1 درصد حقیقت داشته باشه خیلی خوب میشه
فکر کنم همون روشست که تو سایت بازی سنترم هست ولی باید ps3 داشته باشی که من ندارم:(
میشه لینک بازیسنترشو بدی من 3 دارم

دوستان یه سری به این تاپیک بزنید ببینید صحت داره ... بازیهای psvita رو برای دانلود گذاشته و بزودی روش اجراش رو هم میذاره !!! Console-Hax Forums

با این روش بازی ها نصب می شه اما اجرا نمی شه

این یک POC هست فقط برای نصب pkg ، اما بازی ها اجرا نمی شه مگر این که در اکانت شما موجود باشه که قاعدتا نیست

زیاد به اخباری که ایرانی ها می زنن توجه نکنید عموما نه ترجمه درستی دارند و نه اطلاعات درستی

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or