بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بیگ اسکای خوبه ؟ من اونه دارم ولی بیگ اسکای رو نگرفتم بهتر از اونه؟
اونکی بازی به نظر من خیلی سردرگم کننده هست و بیش از حد بزرگ و پیچ در پیچ مراحلش! اتفاقا نقد این بازی ها تو شماره 84 بازینما قرار باشه و دست خودم هست و بالاترین نمره رو هم به big sky دادم:دی فوق العاده است این بازی من خیلی حال کردم با بازیش و تنوع Modeها زیاد بود فکر کنم 8-9 تایی بود!

دوستان بین این عناوین Free ویتا کدومو پیشنهاد می کنید که از همه بهتر باشه ؟ :

Cliff diving
Ecolibrium ( این باید بازی خوبی باشه، نه ؟:d )
Table Football
Fire Works
Frobisher Says
Paint Park
T@g
Travel Bug

دوستان اگه هر کدوم از این بازی ها رو بازی کردن و می دونن بازی خوبیه معرفی کنن که من اونو دانلود کنیم! هرچی گرافیک و گیم پلی بهتر باشه که فـَواها

دوستان بین این عناوین Free ویتا کدومو پیشنهاد می کنید که از همه بهتر باشه ؟ :

Cliff diving
Ecolibrium ( این باید بازی خوبی باشه، نه ؟:d )
Table Football
Fire Works
Frobisher Says
Paint Park
T@g
Travel Bug

دوستان اگه هر کدوم از این بازی ها رو بازی کردن و می دونن بازی خوبیه معرفی کنن که من اونو دانلود کنیم! هرچی گرافیک و گیم پلی بهتر باشه که فـَواها

اونو من دارم اصلا قشنگ نیست
البته نظر من
paint park هم نقاشیه بدک نیست
اون travel bug رو هم هیچی ازش نفهمیدم:d
T@g هم نفهیدم چجوریه:dخیلی کار کردنش سخت بود(برای من)
Frobisher Says بد نیست:d
بقیشم بازی های هست که با کارت هایی که تو جعبه ویتا هست باید بازی کنی:|:d

اونو من دارم اصلا قشنگ نیست
البته نظر من
paint park هم نقاشیه بدک نیست
اون travel bug رو هم هیچی ازش نفهمیدم:d
T@g هم نفهیدم چجوریه:dخیلی کار کردنش سخت بود(برای من)
Frobisher Says بد نیست:d
بقیشم بازی های هست که با کارت هایی که تو جعبه ویتا هست باید بازی کنی:|:d

پس کلاً بدرد نمی خورن اینجوری که میگی:d
Cliff diving هم با کارته ؟

:d:d:d
اون هم با کارته
ولی بدک نیستo:-):d
باید بپری تو اب:d
میگه کارتو یکجا بذار
بعد اونجا که کارتو گذاشتی یا سوراخ میشه یا میاد بالا بد باید بپری تو اب
بدک نیست
اگه شب ها اینترنتت مجانیه بگیر:d

آخرین ویرایش:
Table football همچین بد هم نبود ... اما خب کلا free های ویتا جالب نیست ! البته اگر Frobishers says هم توی Store داری بدک نیست ....
اما جدید کلی براش بازیای ارزون قیمت خوب اومده و همچنین یه سری بازیای PSM هم بد نیست ...

اونکی بازی به نظر من خیلی سردرگم کننده هست و بیش از حد بزرگ و پیچ در پیچ مراحلش! اتفاقا نقد این بازی ها تو شماره 84 بازینما قرار باشه و دست خودم هست و بالاترین نمره رو هم به big sky دادم:دی فوق العاده است این بازی من خیلی حال کردم با بازیش و تنوع Modeها زیاد بود فکر کنم 8-9 تایی بود!
Knytt Underground متاش هم پایین بود ...
پس Big Sky خوبه ؟ بگیرم ... چندتا Video ازش دیدم از نظر هنری که خیلی عالی بود .... احتمالا بگیرمش یک review ازش بخونم ببینم چه جوریه ... بازیش فکر کنم برای Plus دارا مجانی باشه .

اما جدید کلی براش بازیای ارزون قیمت خوب اومده و همچنین یه سری بازیای PSM هم بد نیست ...

این لیستی که من نوشتم کل بازی ها Free اش بود این بازی های جدید که شما میگید کجاست ؟

این لیستی که من نوشتم کل بازی ها Free اش بود این بازی های جدید که شما میگید کجاست ؟
\
PSM که tab اش بقل Video هست ... البته بسته داره چه استوری باشه ... یک سری بازیهای Playstaion mobile certified هستش که قیمتهای بالایی ندارن ... بین 0.99 تا 8.99 ....
بازیهایی هم این هفته های اخر اومد زیاد گرون نبودن :
(بازیهای فقط دانلودی رو میگم ) همشون توی Tab قسمت Latest هستن ... :
Knytt Underground
Flying Hamster HD
OddWorld Strangers Wrath HD
MotorSotrm RC Compelete edition ( نسخه تکمیل بازی هست به همراه همه DLC ها )
Escape Vektor
JetPack Joyride
Uncharted Fight for Furtune
Big Sky Infinity
When Vikings Attack
یک بازی هم هست به اسم Sunflowers که خیلی خوبه اونم ! معتاد کنندس !

آره من جفتش رو بازی کردم:دی اطلاعات می خوای؟ پلاس هستی یا نه؟

اره پلاسم
ارزش دانلود دارن يا نه؟
راستش من اهل اركيد و بازيهايي كه زياد حوصله ميخوان نيستم الان گراويتي راش حوصله ام نذاشت تا چپتر 16 بيشتر نرفتم پاكش كردم:d

اره پلاسم
ارزش دانلود دارن يا نه؟
راستش من اهل اركيد و بازيهايي كه زياد حوصله ميخوان نيستم الان گراويتي راش حوصله ام نذاشت تا چپتر 16 بيشتر نرفتم پاكش كردم:d
اگه خیلی با ارکید حال نمیکنی که هیچکدوم رو فک نکنم خوشت بیاد البته بیگ اسکای رو ندارم ولی امشب میذارم واسه دانلود ولی همشون ارکید حساب میشن Knytt Underground که اصلا فکرشم نکن ما که حوصله ارکید داریم اعصابمون خورد میشه از بس نقشه هاش بزرگه

دوستان لطف کنن بازیهایی رو که انجام میدن یه دو سه خط دربارش توضیح بدن و نظر خودشون هم بگن . ما که نمیتونیم همه بازیارو بخریم بعد ببینیم خوشمون میاد یا نه

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or