بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
با این روش بازی ها نصب می شه اما اجرا نمی شه

این یک POC هست فقط برای نصب pkg ، اما بازی ها اجرا نمی شه مگر این که در اکانت شما موجود باشه که قاعدتا نیست

زیاد به اخباری که ایرانی ها می زنن توجه نکنید عموما نه ترجمه درستی دارند و نه اطلاعات درستی
اگه میشه سوالمو جواب بدید
یه سوال در این رابطه داستم مثلا من fifa 13 رو قبلا داشتم الان طاق زدم پس دانلود کنم fifa 13 میاد؟

اگه میشه سوالمو جواب بدید
یه سوال در این رابطه داستم مثلا من fifa 13 رو قبلا داشتم الان طاق زدم پس دانلود کنم fifa 13 میاد؟
خیر با توجه به اینکه Ash@Ash گفته در اکانت باید موجود باشه .
فقط برای بازیایی هست که تو اکانت شما هست . یعنی به صورت دیجیتالی خریداری شده ...

پیشنهاد همه برای دموی طولانی و خوب silent hill ـه ؟
sine mora طولانی نیست؟
Sine mora کوتاه هست ... کلا Stage های بازی بلند نیستش .... اما خوده بازی خیلی خوبه
اره والا ! طولانیترین دمو که هیچی ... یکی از طولانیترین دمو هایی که رفتم همین SH بود !!!!
کلا بقیه دمو های استور هرچی خواستی دانلود کن ... زیاد از نظر زمان Gameplay تفاوت ندارن ... ببین کدوم رو دوست داری !
چون چه طولانی باشه چه کوتاه یه جورین این دمو ها که دقیقا سره جایی که قشنگ میشه قطع میشه !

سایلنتو گرفتم.بدک نیست :دی
راستی اگه من مستر ریست کنم ( درحالی که از اطلاعاتم رو پی اس 3 بک آپ گرفتم ) و رجینمو 2 کنم ( سوئد میخوام بذارم ):
1. اینکه میتونم اطلاعات بک اپ شده مثل سیوها و دمو های قابل بازی رو بریزم رو دستگاه و رو اکانت جدیدم کار میکنه ؟
2.واحد پولیه سوئد کرونه ولی من فقط پوند تو بازار ایران دیدم.همین پوندم روش جواب میده ؟
3. اصلا تو رجین 2 سوئدو میشه ورداشت ؟ استور هم داره ؟ ( دلیل داره انتخاب سوئدم :دی ) با کارتای سوئد هم میشه بجای پی اس ان کارت بازی خرید ؟
4.امروز کد انلاین PS ALLSTARS ( که بازیش مال رجین 2 بود ) رو از رو PS3 ـیم با اکانت اروپام ( JAKBELIC :دی ) زدم ولی موقع انتقال به ویتا میگه مال یه اکانت دیگه ـست که طبیعیه ( ویتام اکانتش رجین 1 ـه )اگه رجین اروپا ( سوئد )
بریزم میشه کد رو هم روش ریخت طبیعتا ؟

سایلنتو گرفتم.بدک نیست :دی
راستی اگه من مستر ریست کنم ( درحالی که از اطلاعاتم رو پی اس 3 بک آپ گرفتم ) و رجینمو 2 کنم ( سوئد میخوام بذارم ):
1. اینکه میتونم اطلاعات بک اپ شده مثل سیوها و دمو های قابل بازی رو بریزم رو دستگاه و رو اکانت جدیدم کار میکنه ؟
2.واحد پولیه سوئد کرونه ولی من فقط پوند تو بازار ایران دیدم.همین پوندم روش جواب میده ؟
3. اصلا تو رجین 2 سوئدو میشه ورداشت ؟ استور هم داره ؟ ( دلیل داره انتخاب سوئدم :دی ) با کارتای سوئد هم میشه بجای پی اس ان کارت بازی خرید ؟
4.امروز کد انلاین PS ALLSTARS ( که بازیش مال رجین 2 بود ) رو از رو PS3 ـیم با اکانت اروپام ( JAKBELIC :دی ) زدم ولی موقع انتقال به ویتا میگه مال یه اکانت دیگه ـست که طبیعیه ( ویتام اکانتش رجین 1 ـه )اگه رجین اروپا ( سوئد )
بریزم میشه کد رو هم روش ریخت طبیعتا ؟
1- نه امکانش نیست چون save بازی ها مخصوص اکانت هست و ربطی به ریجن و این چیزا نداره.
2- آره معمولا میشه ریخت و خودش اوتوماتیک Change میشه موقع وارد کردن.
3- کارت های سوئد چیه؟ اگه منظورت کردیت کارت هست که این کارت ها جهانی و فرق نداره و همه اکانت ها رو میشه باهاش شارژ کرد که البته باید حسابی با همون واحد پولی هم تو بانک داشته باشید. حداقل برای من که این طوری هست!
4- خیر نمیشه ریخت. کد رو برای همون اکانت خریداری کردید و تنها با همون اکانت می تونید بازی کنید. بازی هایی که از طریق Cross Buy خریداری میشه نسخه ویتا تنها روی همون اکانت اجرا میشه!

تنها اشتیاقم برای سوال یکم بود :|
پس سیوامم رو رجین 2 کار نمیکنه :(( نه :دی
خوبه لا اقل با کارتای سوئد:دی ( کردیت کارد :دی ) میشه بازی گرفت :دی
و یه سوال دیگه سونی تو سوئد نمایندگی فروش بازی داره ؟ اگه نداشتم مهم نیست :دی سرعت اینترنشون خفنه ولی اینو حتما جواب بدید

دوستان کسی بازی ویتا مجانی می خواد سونی اروپا 4 تا بازی مینی گیم رایگان میده به عنوان هدیه باید fb سونی رو like کنید اینم لینکش :
Sony is giving 4 minis for free and all you have to get them is to like this Facebook page: https://www.facebook.com/playstationSpain/app_538718762805824. It’s avalaible in the European Store, but I don’t know anything about the rest. So hurry up and grab these fun and addicting games for free!
منبع : Wagic, Half-Byte Loader, PSP / PS Vita Programming, and Homebrews Wololo.net
البته چون psn اروپا هست فکر کنم کداش فقط برا region 2 کار میکنه :d

من سه تا کد اضافه دارم!

دوستان اینجا کسی بازی های Knytt Underground، Big Sky Infinity و Chronvolt رو بازی نکرده؟ من هر سه تاشون نسخه کاملش رو پلاس مجانی داد و انجام دادم. بازی اول فوق العاده هستش حتما تستش کنید. Cross Buy هم داره:دی

در ضمن بازی Oddworld Stranger Wrath HD هم خیلی قشنگه من خریدمش و توصیه می کنم انجام بدید. پلات هم داره!

یــَنی ما با خرید این ویتا یه بازی رایگان هم نمی تونیم دانلودکنیم ؟؟!
یا بازی کم حجم رایگان ؟!

قضیه این کارتای تو جعبه چیه من شنیدم مربوط میشه به بازی ؟ میشه یه نفر توضیح بده ؟
چون اصلا حال ندارم بگردم صفحه های تاپیکش ُ:d

یــَنی ما با خرید این ویتا یه بازی رایگان هم نمی تونیم دانلودکنیم ؟؟!
یا بازی کم حجم رایگان ؟!

قضیه این کارتای تو جعبه چیه من شنیدم مربوط میشه به بازی ؟ میشه یه نفر توضیح بده ؟
چون اصلا حال ندارم بگردم صفحه های تاپیکش ُ:d

کی همچین حرفقی زده!
یه بازیه مجانی رو خودش داره به اسم welcome park چنتا مجانی هم تو استور هست که با اون کارتا کار میکنه.
علاوه بر اون دموی اکثر بازیا به جز resistance که سه گیگه زیر 1گیگه.

Sent from my ST18i using Tapatalk 2

اصلا راه داره بازیاش رو از کامپیوتر دانلود کرد انتقال داد به Vita ؟ فکر نکنم !؟ درسته ؟:d
چون با ویتا دانلود کردن خیلی سرعت پایین ِ !!

اصلا راه داره بازیاش رو از کامپیوتر دانلود کرد انتقال داد به Vita ؟ فکر نکنم !؟ درسته ؟:d
چون با ویتا دانلود کردن خیلی سرعت پایین ِ !!

چرا میشه. روششم تو فروم هست. اول بازیو با ویتا میزنی دان ش بعد پاز میکنی ادامشو با سرعت از pc دان میکنیو بعد میریزی رو vita
Sent from my ST18i using Tapatalk 2

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or