بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
Mojang امروز هم اعلام کرد تسته نسخه نهایی MineCraft برای سونی فرستاده شده ( نسخه ویتا ) اگه همه چیز ok باشه باید به زودی عرضه بشه . ظاهرا برای کسایی که نسخه Ps3 رو خریدن هم مجانی هست ( نمیدونم چرا توی twitt اش حرفی از خریدارانه نسخه 4 نزد ) در مورده نسخه فیزیکی هم هنوز اعلام نشده چیزی.

دوستان عزیز little big planet رو دموشو گرفتم خیلی خوشم اومد اما به نظرتون دیجیتالیش رو بگیرم؟
گیم پلیش جالبه
زمان اتمام سینگلش چقدره؟
دنبال یک بازیه طولانی ام
میشه چندتا بازی معرفی کنید

دوستان عزیز little big planet رو دموشو گرفتم خیلی خوشم اومد اما به نظرتون دیجیتالیش رو بگیرم؟
گیم پلیش جالبه
زمان اتمام سینگلش چقدره؟
دنبال یک بازیه طولانی ام

Final Fantasy X, X-2 HD Remaster و Persona 4 Golden

گیم پلیش جالبه
زمان اتمام سینگلش چقدره؟
دنبال یک بازیه طولانی ام
بازیش فوق القعادس .
زیاد طولانی نیست. اما بخشه Online کلی مرحله جالب براش ساخت . یه بخشه best یا editor choice همچین چیزی داره که فوق القعاده هست مراحلی که ساختن ملت D:
بازیهای طولانی هم هستن
مثلا persona 4 که حدودا 80 ساعت رو میکشه یا final fantasy که 200 ساعت تغریبا gameplay داره البته توی سبکه JRPG هستن اینا

یک سوال درباره fifa15ویتا:من خودم fifa13دارم به خاطر انتقاداتی که از14 شده بود اونو نخریدم میخواستم بدونم آیا fifa 15ارزش خرید داره؟اگه نه آیا میشه fifa 13رو آپدیت کرد؟مرسی

آخرین ویرایش:
بازیش فوق القعادس .
زیاد طولانی نیست. اما بخشه Online کلی مرحله جالب براش ساخت . یه بخشه best یا editor choice همچین چیزی داره که فوق القعاده هست مراحلی که ساختن ملت D:
بازیهای طولانی هم هستن
مثلا persona 4 که حدودا 80 ساعت رو میکشه یا final fantasy که 200 ساعت تغریبا gameplay داره البته توی سبکه JRPG هستن اینا
ممنون از راهنماییتون
الان بنده گیمشو رو کارتریج نمیتونم گیر بیارم و دیجیتالیش کلا ۱۸ دلاره به نظرتون بخرمش
دست ۲ هم ۷۰ میدن که کد انلاین بخرم زیاد میشه نظرون چیه؟

- - -ویرایش - - -

دوست عزیز خواهشن از حرف من ناراحت نشو - از نظر من بازی هایی که نسخه PC شون موجود ه ارزش خرید کردن نداره شما برایه ویتا دنبال بازی های مستقل باش
البته این نظر شخصیمه
کاملا تایید میشه
بعضی بازیارو فقط باید رو کنسول بازی کرد!بعضیام رو پی سی که بنده اصلا بازی رو پی سی رو دوست ندارم
اما رو ویتا ققط مخصوص خودشو

ممنون از راهنماییتون
الان بنده گیمشو رو کارتریج نمیتونم گیر بیارم و دیجیتالیش کلا ۱۸ دلاره به نظرتون بخرمش
دست ۲ هم ۷۰ میدن که کد انلاین بخرم زیاد میشه نظرون چیه؟

- و
چه بازی رو میگی ؟
persona یا ff !? در هر جهت این دو انلاین ندارن و فقط single هستن .... بازیهای جدید دیگه کده انلاین ندارن فقط قدیمیای ویتا که سونی ناشر بود داشتن.

چه بازی رو میگی ؟
persona یا ff !? در هر جهت این دو انلاین ندارن و فقط single هستن .... بازیهای جدید دیگه کده انلاین ندارن فقط قدیمیای ویتا که سونی ناشر بود داشتن.

منظورم little big plannet هستش كه كد ميخواد؟!!

Sent from my iPhone using Tapatalk

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or