hosienharami
کاربر سایت
سلام،اگر خریدین عکس بذارین
نه نخریدم
فقط جمله ی استور رو ترجمه کردم
همچنین 6 مود مختلف داره از جمله Pro Club (فکر کنم)
سلام،اگر خریدین عکس بذارین
رفیق برو تو تاپیک خودش این سوالو بپرس...اقا من گیر کردم ویتا بخرم یا گوشی ! کسی نیست یکم توضیح بده بعد بگه کدوم بهتره ؟
بازیا زیاد گرون در میاد وضعیت بازی آنلایناش چطوره ؟
نه این نسخه هم مثل قبلیهاست.همون آپدیته فقط.اطلاعات کامل تری کسی از فیفا 15 داره بزاره 3 سال خرمون کرد همش یه نسخه بود فقط کیتا اپدیت میشد.گیم پلی و گرافیک تغییری کرده؟
بنده هم دقیقا عین شما هستم و پولش رو کنار گذاشتم دقیقا نمیدونم چیکار کنم، ولی یه نکته خیلی مهم که رو اعصابم هست و بیشتر منو به خرید ویتا وادار میکنه اینه که با گوشی نمیشه خوب بازی کرد(مثل تفاوت های بازی با لپ تاپ و PC یا بدتر) مثلا داغ میکنه و اینکه کنترل خوبی هم روش نداری، ازینورم بازی هاش زیاد جالب نیستن و حرفه ای ساخته نشدن. اما مزیتش خوب اینکه گوشیته دیگه همیشه باهاته و اینکه بازیهاش مجانی هستن و اینکه فروشش هم در آینده به مراتب راحتتر و با ضرر کمتری خواهد بود. ازینورم ویتا گرون درمیاد و تقریبا با یه گوشی رده متوسط مثل S4mini یا Xperia SP (این دوتا واسه بازی فک کنم مناسب تر باشن) برابری میکنه.اقا من گیر کردم ویتا بخرم یا گوشی ! کسی نیست یکم توضیح بده بعد بگه کدوم بهتره ؟
بازیا زیاد گرون در میاد وضعیت بازی آنلایناش چطوره ؟
من فیفا 15 رو خریدم .دقیقا هیچ فرقی با فیفا 13 نداره .حتی منو ها .همه چی .یه چیز جالب تر . خ خ خ .انلاین توش حذف شده و فقط تک نفرست . حتی قسمت اپدیت بازیکنان توش برداشته شده .یعنی ترکیب و ترانسفر ها توش اپدیت نمیشند . شورشو از حد گزرونده .
akiba trip رو هیچ ندیدم کسی حرفشو بزنه . مثل یاکوزاست . من زیاد از ژاپنیا خوشم نمیاد از این خوشم اومده ! خوبیشم اینه زیاد طولانی نیست مثل عناوین دیگه ژاپنی .
بخش داستانیش همش 8 ساعته .البته برا پلاسش امید دارم . وگرنه 40 دلاره !!
من بازیش رو خریدمakiba trip رو هیچ ندیدم کسی حرفشو بزنه . مثل یاکوزاست . من زیاد از ژاپنیا خوشم نمیاد از این خوشم اومده ! خوبیشم اینه زیاد طولانی نیست مثل عناوین دیگه ژاپنی .
بخش داستانیش همش 8 ساعته .البته برا پلاسش امید دارم . وگرنه 40 دلاره !!
نسخه psp رو میگی ؟كسي Manhunt 2 رو رو ويتا رفته ؟
دوستان عزیز خبری از FIFA 15 روی ویتا کسی داره چجوریه ؟؟ گیم پلی ؟ آنلاین ؟ Ultimate Team ؟؟
من فیفا 15 رو خریدم .دقیقا هیچ فرقی با فیفا 13 نداره .حتی منو ها .همه چی .یه چیز جالب تر . خ خ خ .انلاین توش حذف شده و فقط تک نفرست . حتی قسمت اپدیت بازیکنان توش برداشته شده .یعنی ترکیب و ترانسفر ها توش اپدیت نمیشند . شورشو از حد گزرونده .