بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
سلام دوستان راستش رو بخواهید هنوز خودم نفهمیدم چرا انقدر به ویتا علاقه مندم این طور که شما دوستان می گید بیشتر بازی هایی که قرار برای ویتا بیاد همه برای استور ژاپن هست من چند تا سوال داشتم
1- من طرفدار بازی های شوتر هستم بجز کلیزون و انچارد ویتا بازی دیگه ای هم داره و یا قرار عرضه بشه
2- بازی تو سبک ماجرا جویی چی داره
3- پرسونا جدیدی که قرار برای ویتا بیاد با پرسونا قبلی چه فرقی داره
4- قرار نیست سونی عنوان جدید از سری کلیزون یا انچارد براش معرفی کنه
دلیلش این هست که این بازیا توی Tokyo Game Show اعلام شدن .... بعدا اگر قرار باشه Localize بشن جدا اعلام میشه....Tokyo Game Show جهت اطلاع نمایشگاه بازی در جاپن هست به همین دلیل :d مگرنه احتمالا تعدادیش Localize میشه که فکر کنم اکثرا رلیزهای 2015 باشن ...
1. بازیه شوتری خاصی به جز اینایی که گفتی نیست ...بازیهای shooter - action توی این سبکی لابلای بازیهای ایندی گیر میاد
بازیهای اکشنه دیگه مثل Ninja gaiden - mgs - بازیهای fighting هم هستن
2. ماجراجویی دقیقا منظورت چی هست ؟ یعنی حالت فکر و پازلی ؟ اونم بازی یه سری توی استور هست که فقط دانلودی هست یا بازی Walking dead season 1 هست و البته season 2 این بازی و به علاوه wolf among us season 1 هم امسال عرضه میشن روی ویتا ... دیگه بازیهای Danganronpa 1-2 و Virtues Last Reward هم توی سبک adventure - novel - puzzle هستن ...
3. این dancing all night یه بازی ریتمیک هست. jrpg نیست. البته احتمالش رو میدم توی 1-2 سال اینده ( شاید ) بازیه p5 هم عرضه بشه با توجه به گذشته .
4. تا الان که خبری نبوده . با توجه به اینکه سونی گفته بازیهای aaa روی ویتا جواب ندادن احتمالش هم کم هست. شاید خبری بشه ! نمیدونم D: ولی این رو میدونم که احتمالش خیلی پایینه . اگر بشه نهایتا یک بازی ...

سلام،یه سری بازی تخفیف خوردن
70413956382359100567.png

- - -ویرایش - - -

دوستان من most wanted رو خریدم،
به نظرتون دیگه کدوم ارزش داره بخرم؟بین درایور و اسفالت و ridge racer دو تا شو میخوام بخرم

اون دو تای دیگه رو نظری ندارم ولی آسفات رو نخر که پولتو دور ریختی آسفالت بازیش اینه Arcade و حرفه ای نیست در حد یک بازیه موبایله

Last edited by a moderator:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or