meysam_gamer
کاربر سایت
YS خیلی خوبه انصافا ! هرچند خودم نگرفتم اما هرکی بازی کرده تعریف کرده لول D:سلام
چند تا بازی rpg خوب که نوبتی نباشه سخت هم نباشه :dرو ویتا معرفی کنید.
مرسی عزیز ys نوبتی که نیست؟YS خیلی خوبه انصافا ! هرچند خودم نگرفتم اما هرکی بازی کرده تعریف کرده لول D:
یه بازی دیگه هم هست به اسمه Dragon's Crown که حالت 2d داره و استایل loot و Harvest هست. بازیش عالیه !_! HnS و RPG
نه نوبتی نیست ... اما بزن بزن همینطوری هم نیست D: یه حالت Tactical هم داره .مرسی عزیز ys نوبتی که نیست؟
اتفاقن خودم تو dragons crown گیر کردم تو اون مرحله که باید ۹تا طلسم جمع کنیم.میدونید اون طلسم هارو چطوری باید بگیرم؟
افتی که نسبت به نسخه کنسولی داشته اینه که دشمنا دیگه فیزیک RAGDOLL ندارند.More noticeable is the fact that defeated enemies no longer ragdoll and fall to the ground...
آبجکت های دوردست مثل کوه ها حذف شدند {خوب نمیتونستند یه بازی مخصوصا ویتا بسازن نه پورت یه نسخه کنسولی؟ }When you play, you may notice that distant objects -- like far-off mountain ranges -- have been removed.
فریم بازی در محدوده 30 ثابته ! یعنی تا 28 افت میکنه و تا 33 بالا میره .game runs stably at 30 frames-per-second, though it can drop down to about 28 frames and go up to about 33.
میگه که 6 دی ال سی که تاحالا اومده که مجانی هستند هیچ ولی فعلا برنامه ای برای باقی دی ال سی ها نداریم .PS Vita's Borderlands 2 is content complete when compared to the original release on PlayStation 3, and it even comes with six DLC packs for free. (Corsi and his team aren't opposed to bringing the rest of the DLC to the Vita version in the future, but are taking a wait-and-see approach.
تاریخ انتشار باندل باری 6 می ( تقریبا یک ماه دیگه ) و تاریخ انتشار بازیه تک هم 13 می میباشد .Borderlands 2 launches on PlayStation Vita in North America on May 13th, though you can score it a week early if you purchase the PS Vita Slim/Borderlands 2 bundle, which is set for release on May 6th.
خبرش نمیدونم ماله کی هست ! فکر کنم شاید 1.5 سال پیش D: اگر قرار بود شایعه به واقعیت نزدیک باشه تا الان باید خبری میشد ازش.این بازی رزیدنت اویل اوت بریک برای ویتا شایعه صد در صد بود ؟ خبری از ساختش نیست؟
منم preview رو خوندم D: طرف خوشش اومده بود . اره من B2 رو بازی نکردم ( کلا 2-3 ساعت ) میخوام بازی کنمآقا بلاخره طلسم شکست امروز صبح تو تویتر دیدم تریلر ویتای بوردرلندز منتشر شد !!!!چیز خوبیه . آرمان بخره خوشش بیاد منم یه ویتای دیگه میخرم با یه بازی
از اعتبار منبع بی خبرم Borderlands 2 PS Vita Gameplay Trailer and Release Date Revealed ~ PS Vita Hub | Playstation Vita News, PS Vita Blog
اینم hands-on ـه IGN
Borderlands 2 on Vita: A Longer, More Detailed Look - IGN
افتی که نسبت به نسخه کنسولی داشته اینه که دشمنا دیگه فیزیک RAGDOLL ندارند.
آبجکت های دوردست مثل کوه ها حذف شدند {خوب نمیتونستند یه بازی مخصوصا ویتا بسازن نه پورت یه نسخه کنسولی؟ }
فریم بازی در محدوده 30 ثابته ! یعنی تا 28 افت میکنه و تا 33 بالا میره .
میگه که 6 دی ال سی که تاحالا اومده که مجانی هستند هیچ ولی فعلا برنامه ای برای باقی دی ال سی ها نداریم .
تاریخ انتشار باندل باری 6 می ( تقریبا یک ماه دیگه ) و تاریخ انتشار بازیه تک هم 13 می میباشد .
{ ظاهرا کنترل بازی با ویتا اسلیم راحت تره ! }
اره من دانلودش کردمدوستان کسی تونسته MOTOGP 13 رو دانلود کنه؟!!!!
من هرچی تلاش میکنم اخرش ارور میده! کسی تونسته بازی ش کنه!؟
100% دیگه!اره من دانلودش کردم
تا چقدر دانلود کردی که حالا ارور میده؟ مشکل نت هست احیانا
100% دیگه!
بابا 2 بار از PC گرفتم بعد به PS3 منتقل میکنم بعد میرم به ویتا بفرستم میره تا اخر اخرش ارور میزنه میگه اررور ارسید!
از خود ویتا مستقیم گرفتی؟!
مگه سرعت دانلودت چندهاز خود ویتا گرفتم من...
به ظاهرا کسایی که نسخه نزدیک به final built رو از borderlands 2 دیدن راضی بودن ! مخصوصا خوده این ign ابرازه امیدواری کرده D: . باید موند دید چی میشه. زیاد به عرضه بازی چیزی نمونده .من که خودم عاشق bordelands 2 هستم 1 کشم بازی کردم خعلی حال میده...مگه اسلیم چطوره؟؟