بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
بالاخره ارزوم محقق شد و شاهکار فریدوم وارز هم برای غرب تایید شد ... من الان دارم هلیکوپتری میرم .... خرید روز اول

همچین شاهکاریم نیست
:-";;)
ولی در کل بازی خوبیه :d

- - -ویرایش - - -

میخوام final fantezy بگیرم.کدومش بهتره؟ممنون میشم کمک کنید

اگه واقعاً بیکاری و وقت آزاد داری این بازی FFX و X2 رو بگیر چون اساسی باید روش وقت بزاری :d
اگه وقتشو نداری ترجیحاً پولت رو سر این بازی دور نریز ;;)

بالاخره ارزوم محقق شد و شاهکار فریدوم وارز هم برای غرب تایید شد ... من الان دارم هلیکوپتری میرم .... خرید روز اول
D:
احتمالا صدات به سونی رسید D:
اکثریت بازیا رو خلاصه شده میارن که کمبود بازی رو جبران کنن . من بیشتر اون یکی God Eater رو میخوام D: جالبه .

دوستان Minecraft هم MOJANG امروز این عکس رو منتشر کرده

نسخه ps3 بازی به زودی منتشر میشه.
در مورده تاریخ عرضه PS4 و VITA هم هنوز حرفی نزده اما احتماله زیاد به زودی اعلام میکنه D: به نظرم عالی میشه ×_×

D:
احتمالا صدات به سونی رسید D:
اکثریت بازیا رو خلاصه شده میارن که کمبود بازی رو جبران کنن . من بیشتر اون یکی God Eater رو میخوام D: جالبه .

دوستان Minecraft هم MOJANG امروز این عکس رو منتشر کرده

نسخه ps3 بازی به زودی منتشر میشه.
در مورده تاریخ عرضه PS4 و VITA هم هنوز حرفی نزده اما احتماله زیاد به زودی اعلام میکنه D: به نظرم عالی میشه ×_×
اخه ماینکرفت چیه که فیزیکی عرضه بشه؟ مگه کلا چقدر حجمشه؟:d ولی بنظر رو ویتا خیلی جذاب بشه

اخه ماینکرفت چیه که فیزیکی عرضه بشه؟ مگه کلا چقدر حجمشه؟:d ولی بنظر رو ویتا خیلی جذاب بشه
نسخه های PC - XBOX ONE - 360 هم فیزیکی داشت D:
به خاطره فروشه خیلی بالاش هست D: هنوز که هنوزه خیلیا از PSN بازی نمیخرن . الان با هم سودش کلی هم زیاد میشه D:
باید دید قابلیتهای Ps4 و ویتا چی هست . هنوز اطلاعاته زیادی از این دو نسخه share نکرده D:

The Walking Dead: Season Two Coming to PS Vita Tuesday :x
دو تا اپیزود اول بازی هفته آینده برای ویتا منتشر میشه!
D:
من که منتظره همون GOTY میمونم به خاطره پلاتش D: لول ×_×

Silent Hill: Origins and Shattered Memories headed to Vita • News • PlayStation Vita • Eurogamer.net

Konami اعلام کرده Silent Hill Origins و Shattered memories رو برای Vita قرار به زودی رلیز کنه . هنوز نفهمیدم این نسخه ها re release هست یا port شدن به ویتا . در هر حال هر کدومشون قرار 10 euro . هنوز برای NA آعلام نشده .
Origins که خیلی باحاله .... کاشکی HD COLLECTION رو میدادن ×_×

کم کم بازیای آدمی زادی ( مورد پسند من :-" ) دارن پیداشون میشن :دی !
این ویتا 2000 چرا نمیاد پس :( :دی
یه لیمویی میچسبه با یه برادر لندز ( بوردر لندز :| ) و ماینکرفت و سایلت هیل ... عالیه >:d<

Silent Hill Origins

:-o

what the hell is here

داری با من شوخی میکنید ... همیشه میگفتم چرا این بازی که در انحصار سونی هم هست برای ویتا نمیاد ... وحشتناک ترین و ترسناک ترین بازی در تمام دوران ... بدون هیچ شکی ... سال 2008 سونی برای ps2 و psp منتشرش کرد ... واقعا کلکسیون ویتا داره کامل میشه ... وولی من که طرف این بازی نمیرم ... چون سری قبلی هم از شدت ترس وحشت نیمه کاره گذاشتمش.... دو دنیای موازی عادی و شیطانی ... مو به تنه هر جنبنده ای سیخ میکنه :(:-s

واقعا تاییدش باور نکردنیه ...>:)

آخرین ویرایش:
این دوتا Silent Hill همون نسخه های psp هستن که حالا قراره برای ویتا هم در دسترس قرار بگیرن.شوق و ذوق نداره خیلی:d
باز جای خوشحالی داره D:
منم به عنوانه SH FAN این دوتا رو خیلی دوست دارم ×_×
باز ارزومه SH HD collection رو بدن

اینم یه خبره جالب :
Sony Offered to Develop a Vita Version of Titanfall's Prototype - IGN

Sony به Respawn پیشنهاد همکاری برای ساخته نسخه Vita بازی TitanFall رو داده بوده D: .

باز جای خوشحالی داره D:
منم به عنوانه SH FAN این دوتا رو خیلی دوست دارم ×_×
باز ارزومه SH HD collection رو بدن

اینم یه خبره جالب :
Sony Offered to Develop a Vita Version of Titanfall's Prototype - IGN

Sony به Respawn پیشنهاد همکاری برای ساخته نسخه Vita بازی TitanFall رو داده بوده D: .
یعنی چی؟!
یعنی واقعا ویتا کشش رو داره؟!!!

این دوتا Silent Hill همون نسخه های psp هستن که حالا قراره برای ویتا هم در دسترس قرار بگیرن.شوق و ذوق نداره خیلی:d

داداش این حرف شما مثل این میمونه که بگیم که the last of us برای ps3 هستش دیگه ... عرضه شدنش برای PS4 خوشحالی نداره دیگه .!!!!!!!!!!!!!!!

از نظر من هر بازی عالی و فوق العاده ای در هر زمان و هر کنسولی پورت بشه جای خوشحالی داره

داداش این حرف شما مثل این میمونه که بگیم که the last of us برای ps3 هستش دیگه ... عرضه شدنش برای PS4 خوشحالی نداره دیگه .!!!!!!!!!!!!!!!

از نظر من هر بازی عالی و فوق العاده ای در هر زمان و هر کنسولی پورت بشه جای خوشحالی داره
دقیقا D:
من که واقعا خوشحال شدم چون شخصا SM رو اصلا هیچی یادم نیست. در کنارش Origins هم خیلی دوست دارم

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or