اپدیت جدید رو اپدیتها قدیمی میشینهمیشه وقتی اپدیت جدید رو دانلود میشه قبلی رو پاک کنی/؟؟الان هر اپدیت چقدره؟؟
اپدیتهای بازیا حجمهای مختلفی داره ...
اپدیت جدید رو اپدیتها قدیمی میشینهمیشه وقتی اپدیت جدید رو دانلود میشه قبلی رو پاک کنی/؟؟الان هر اپدیت چقدره؟؟
عطیقه جات رو واقعا میخوای بازی کنی D:بچه ها به نظرتون 4 تا Tomb Raider برای PS1 که تو استور هست رو ارزش داره بخرم؟ آخه من بازیشون نکردم. الان تخفیف خورده رو هم 11.5 دلاره.
عطیقه جات رو واقعا میخوای بازی کنی D:
اگر دوست داری بازی کن . من خودم بیشتر 3 رو دوست داشتم ×_×
یا مثلا بازیهای جدید بگیر ! Fez خیلی خوبه !
انصافا همین عتیقه جات بعضی مواقع بیشتر بازی های امروزی حال میده ... من خودم الان دارم دینو کرایسیس 2 بازی میکنم ... اول سخت بود برام ولی تا به کنترلش عادت کردم قلق هاش یادم اومد بازم مثل همون 12-13 سال پیش دارم ازش لذت میبرم .. بعضی بازی ها هیچ وقت تکراری نمیشن
فکر میکنم فقط برای ریجن 1 عرضه شده بود . خودم بازی نکردم اما تعریفی هم زیاد ازش نشنیدم ... یک نسخه 3d هم داره برای ویتا میاد ازش فکر کنم اما فقط توی جاپن.دوستان کسی بازی Corpse Party ویتارو بازی کرده ؟؟ مثل نسخه PSP میمونه؟؟ من تازه این بازیرو روی PSP پیدا کردم ، فوق العادس ، بعد اینکه نسخه های PSP هم برای Vita موجود هستن تو PSN یا خیر؟؟
این مانستر هانتری که FREE شده چطوره ... فردا میتونه ما رو تو طبعیت سرگرم کنه ... ؟؟؟ الانم دارم unit 13 رو برای فردا میگیرم ... چه بشه
تشکر !اولین بسته الحاقی عنوان Tearaway در اروپا منتشر شد
پک LittleBigPaper به این عنوان ۱۴ آیتم و دکوراسیون جدید برای iotas و atois عرضه می کند همچنین ۲ کارکتر جدید هم با نام Sackboy و Sackgirl با این پک به دنیای Tearaway اضافه خواهند شد.
حال نمیده D: شایدم بده D: این سریهای Dragon Ball جالبتر بودن بازیاش تا بقیه اینا .
مانستر رسما تعطیله :d من همون لحظه که دانلود کردم درجا پاکش کردم:d