Abadan-Game
کاربر سایت
تهران من چند وقت پیش رفتم...بازی GTA V هم رو ویتا داشتن:dسلام دوستان خواستم بپرسم بازی های ویتا مثل کیلزون رو میشه توی پایتخت پیدا کرد/؟؟من توی شهر خودمون که پیدا نکردم
اون وقت کیلزون نباشه.....
تهران من چند وقت پیش رفتم...بازی GTA V هم رو ویتا داشتن:dسلام دوستان خواستم بپرسم بازی های ویتا مثل کیلزون رو میشه توی پایتخت پیدا کرد/؟؟من توی شهر خودمون که پیدا نکردم
تهران من چند وقت پیش رفتم...بازی GTA V هم رو ویتا داشتن:d
اون وقت کیلزون نباشه.....
راستی سرعت دانلود بازی از پی سی ان خوبه؟؟میشه اصلا یه بازی 2 گیگ دانلود کرد...وستاش قطع نمیشه؟؟
دوستان منم قرار به جمع ویتا ییتون بپیوندمممممممممممممممم
Fez شاهکاره . از IGN فکر کنم 9.5 گرفته بود . یکی از بهترین بازیهای indie هست .با اینکه Fez برای سایر پلتفرم ها اومده اما به نظرتون ارزش داره 12.99 دلار برای این بازی بپردازیم؟
اگر خوب نبود میتونی DNS رو عوض کنی .راستی سرعت دانلود بازی از پی سی ان خوبه؟؟میشه اصلا یه بازی 2 گیگ دانلود کرد...وستاش قطع نمیشه؟؟
دوستان منم قرار به جمع ویتا ییتون بپیوندمممممممممممممممم
---------------------------------------------------------------------------------------------------------
راستی ریجن بازی باید با دستگاه یکی باشه ؟
اینطور اپدیتها بیشتر security و performance و stability اینا هست . اونطوری نیست که تغییرش رو حس کنی D:GTA V رو شوخی کردن البته
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------
آپدیت 3.12 برا ویتا هم اومد دوستان به گفته سونی این آپدیت برای رفع سیستمی بعضی نرم افزار ها عرضه شده. (دارم آپدیت می کنم ببینم چی میشه)
با اینکه Fez برای سایر پلتفرم ها اومده اما به نظرتون ارزش داره 12.99 دلار برای این بازی بپردازیم؟
منم 10 خریده با تخفیفه پلاس. استوره من 12.99 بود .تو اکانت آمریکا تخفیف خورده شده 9.74 ولی با این حساب باز هم من به شخصه برای این سبک بازی پول نمیدم ( البته اینم بگم که این سبک بازی ها رو کنسول های دستی یه حال دیگه ای میده انگار )
ببین آرمان داری وسوسم می کنیامنم 10 خریده با تخفیفه پلاس. استوره من 12.99 بود .
سبکش مثل همه بازیا نیست. کلا باید ببینی تا متوجه شی اما این رو بگم که بازیش کاملا 3 بعدی هست ×_× بازی اسونی هم نیست. توش پر از معماهای مخ داغون کن و جالبه .
اره روی دستی هم عالیه . الان روی ویتا هم دانلود کردم چون حالت cross save داره .
میشه بازی هاشو نصب نکرد و همینجوری بازی کرد؟؟؟4 گیگ خوبه یا 8؟؟
اقا ریجن 1 بگبرم مشکلی نداره؟
منم 10 خریده با تخفیفه پلاس. استوره من 12.99 بود .
سبکش مثل همه بازیا نیست. کلا باید ببینی تا متوجه شی اما این رو بگم که بازیش کاملا 3 بعدی هست ×_× بازی اسونی هم نیست. توش پر از معماهای مخ داغون کن و جالبه .
اره روی دستی هم عالیه . الان روی ویتا هم دانلود کردم چون حالت cross save داره .
گرون بود رم 16 :dحالا نصب نمیکنم کیلزون رو روش میشه دیگه؟؟سوالای قبلیت
رم بیشتر از 8 بگیری که خیلی بهتره ... چون رم 8 هم با یه کیلزون و انچارتد کاملا پر میشه
راحت میشه برای ویتا دانلود کرد ... یه مدت من روزی 6 گیگ دانلود میکردم ... قطع هم نمیشه هیچوقت ... میتونی از سر بگیری دانلود رو حتی اگه نتت قطع یا تموم شه
ریجن دستگاه اصلا مهم نیست ... مهم ریجن اکانتیه که میسازی که بازی باید باهاش هماهنگ باشه ... اونم فقط برای خرید dlc ها وگرنه اهمیت دیگه ای نداره و کلا ازاد هست