بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
دوستان توی psn بازی suminoi اومده 20 دلار قیمتشه.کسی گرفته بازی رو؟استیل هنریش خیلی جذابه.یه دموی گیم پلی ازش دیدم بعد از چند دقیقه یکم یکنواخت میشد بنظرم ولی از سبک هنری بازی نمیشه براحتی گذشت.اگه کسی گرفته نظرش رو بگه.
منم تبلیغاش رو دیده بودم قشنگ بود ... احتمالا تا 2-3 روز دیگه یه سری Review ازش میاد ببینیم چی از اب در اومده

من امروز این Unite 13 برام عید گرفتن !!! بازی باحالی هست .... 36 مرحله داره و یه سری Daily challange و شوتر و کنترلش خیلی نرم و روان...AI بعضی موقعا بده و هر مرحله هم دشمنها همیشه همونجان .
unit قشنگه؟؟;;)
گرافیک و موسیقی و گیم پلی و .... خوبه؟؟
--------
بعد بچه ها اون بازی Motorstorm RC هم بدک نیست یه کم بازی کنین:d
بعضی مراحلش باحاله.

unit قشنگه؟؟;;)
گرافیک و موسیقی و گیم پلی و .... خوبه؟؟
--------
بعد بچه ها اون بازی Motorstorm RC هم بدک نیست یه کم بازی کنین:d
بعضی مراحلش باحاله.
گرافیک كه كلا خوبه اما فريم ريت بعضي موقعها كم مياد و تعدادي ازمراحلobject هاي نسبتا مشابه دارن و نور و سايه هم انصافا خوب كار شده و در مجموع گرافیکش خوبه. موسقي رو توجه نكردم اما صداي محيط خوبه. Gameplay خيلي خوبه:اولا كه كنترلش واقعا نرم و راحته و سازنده ها كارشون عالي بوده. مرحله ها متنوع هستن و shooter خيلي نرم و هيجان داره به دليل اينكه بايدمواضب باشي با 4-5 تير خلاصي. بعضي مرحله ها هم بيش از حد سخت ميشه و هوش مصنوعي بعضي موقعها جالب نيست و تو هر مرحله هميشه دشمنا رو يك جا ميبيني كه قبلا بودن (قبل از حمله) هست . من كه كلا خوشم اومد ... 7.5 تا 8 بايد امتيازش باشه.
دموش خيلي بد بود اما شايد خودش خوب باشهMotorstorm

گرافیک كه كلا خوبه اما فريم ريت بعضي موقعها كم مياد و تعدادي ازمراحلobject هاي نسبتا مشابه دارن و نور و سايه هم انصافا خوب كار شده و در مجموع گرافیکش خوبه. موسقي رو توجه نكردم اما صداي محيط خوبه. Gameplay خيلي خوبه:اولا كه كنترلش واقعا نرم و راحته و سازنده ها كارشون عالي بوده. مرحله ها متنوع هستن و shooter خيلي نرم و هيجان داره به دليل اينكه بايدمواضب باشي با 4-5 تير خلاصي. بعضي مرحله ها هم بيش از حد سخت ميشه و هوش مصنوعي بعضي موقعها جالب نيست و تو هر مرحله هميشه دشمنا رو يك جا ميبيني كه قبلا بودن (قبل از حمله) هست . من كه كلا خوشم اومد ... 7.5 تا 8 بايد امتيازش باشه.
دموش خيلي بد بود اما شايد خودش خوب باشهMotorstorm
مرسی
هر وقت خریدم میام آنلاین بازی کنیم:d

من هم دوتا بازی خریدم یکی همین Unit 13 بود یکی هم shinobi 2 اون اولی بد نبود دومی هم فاجعست اصلا طرفش نرید
بازی انچارتد هم که روی خود ویتا بود عالی بود واقعا از همه نظر
ولی بیشترین بازی که بهم حال داد Escape Plan بود یعنی واقعا لذت بخش بود تجربش واسه من :d فردا هم قراره Modnation Racer رو بخرم!
-----------------------------------------------------------------------------------------
فقط یک سوال این تروفی های PS3 رو تو ویتا نشون میده ولی تروفی های بازی ویتا رو تو PS3 نشون نمیده اپدیتی چیزی قرار نیست بدن راجع به این موضوع؟

فقط یک سوال این تروفی های PS3 رو تو ویتا نشون میده ولی تروفی های بازی ویتا رو تو PS3 نشون نمیده اپدیتی چیزی قرار نیست بدن راجع به این موضوع؟
فک نکنم درست بشه
چیز خاصی هم نیست...مهم تروفی هاست که به اکانت اضافه میشه:x...و کسی هم ویتا داشته باشه میتونه ببینه نوع تروفی ها رو!!!!!!

be nazare man,bazihayi ke khode sony mizane vaghean arzeshe kharid daran.yani aslan nabayad azashoon gozasht.
همچین همه ی بازی های سونی هم اش دهن سوزی نیستن ! تعدادیشون قشنگن
دوستان این reality figher بازیه قشنگیه؟
قابلیت انلاین داره؟
mortal combat کی میاد؟
REality fighter امتیازات جالبی نگرفته .... Mortal kombat هم ماه اینده میاد - 2 می فکر کنم -
Sumioni: Demon Arts این بازیه چطوره؟؟؟؟
چرا هیچ سایتی نمره ای چیزی بهش نمیده:-s:-s
فکر کنم هنوز به صورت جهانی تو همه store ها نیست و برای همین بازی نیستش که امتحان کنن

REality fighter امتیازات جالبی نگرفته .... Mortal kombat هم ماه اینده میاد - 2 می فکر کنم -

قابلیت انلاین داره یا نه؟شاید بازی خوبی باشه مثلا شما دیدید که به انچارتد چند دادن.
بعضی موقع ها همینجوری الکی امتیاز میدن.
ممنون:">

قابلیت انلاین داره یا نه؟شاید بازی خوبی باشه مثلا شما دیدید که به انچارتد چند دادن.
بعضی موقع ها همینجوری الکی امتیاز میدن.
ممنون:">
داره -
به هر حال هرچی باشه Uncharted جمع امتیازاش 80 هست و reality fighters هم 55 هست !!!! Uncharted امتیازهای بد نگرفته .
به هر حال من دموش رو دیدم خیلی مسخره بود ! وقتی عناوینی مثل Blazblue - Marvel Vs Capcom هست و Street fighter vs tekken - Mortal kombat تو راهن دیگه پول دادن پای Reality fighter اشتباه به نظره من

این بازی[h=4]Silent Hill Book of Memories[/h]هم چند روز دیگه ریلیز میشه
به نظرم باید یه بازی خوب برای ویتا باشه...
چندتا عکس که ازش دیدم یاد کیلزون psp افتادم:x...عنوانی که از نظر من واقعا رو psp خوب کار شده بود و سرگرم کننده بود

---------- نوشته در 12:09 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:08 AM ارسال شده بود ----------

فکر کنم هنوز به صورت جهانی تو همه store ها نیست و برای همین بازی نیستش که امتحان کنن
یه سایت رو دیدم بهش 9.5 داده بود:-s:-s

این بازیSilent Hill Book of Memories

هم چند روز دیگه ریلیز میشه
به نظرم باید یه بازی خوب برای ویتا باشه...
چندتا عکس که ازش دیدم یاد کیلزون psp افتادم:x...عنوانی که از نظر من واقعا رو psp خوب کار شده بود و سرگرم کننده بود
من به شخصه خیلی از استیلش خوشم نیومد و احساس می کنم که عنوان چندان موفقی از آب در نیادش چون سبک و سیاق همیشگی سری SH رو هم نداره.

راستی دوستان میدونید که بازی PvZ پلات داره و 40-45 تا تروفی هم داره؟:دی من منتظرم که از یک جا پوند برای اکانتم جور کنم تا این بازی و Escape Plan رو بخرم. فکر کنم رو هم حدود 20 پوند بشه! اگه کسی جایی رو سراغ داره ممنون میشم بهم معرفی کنه! راستی حجم این دو تا بازی چقدر هست؟ PvS که مثل اینکه 80-90 مگ هست.

من به شخصه خیلی از استیلش خوشم نیومد و احساس می کنم که عنوان چندان موفقی از آب در نیادش چون سبک و سیاق همیشگی سری SH رو هم نداره.

راستی دوستان میدونید که بازی PvZ پلات داره و 40-45 تا تروفی هم داره؟:دی من منتظرم که از یک جا پوند برای اکانتم جور کنم تا این بازی و Escape Plan رو بخرم. فکر کنم رو هم حدود 20 پوند بشه! اگه کسی جایی رو سراغ داره ممنون میشم بهم معرفی کنه! راستی حجم این دو تا بازی چقدر هست؟ PvS که مثل اینکه 80-90 مگ هست.
خب مثل کیلزون psp دیگه ... یه چیزه جدید و فک کنم مناسب کنسول دستیه
من که تا فهمیدم پلات داره و همچنین با سنسور ژیرسکوپ ویتا کار میکنه تصمیم به خریدش گرفتم:x
15 دلاره
escape هم قشنگه من گرفتم ولی چند تا تروفی داره...با یه اکانت دیگه اونو گرفتم
سایت ماتریکس گیم داره ولی الان پوند گرونه که:(

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or