Silent hill خیلی هم جالب نمیزنه ! اخه KillZone سبک اصلی بازیش هم اکشن بود و وقتی هم تغییراتی توش اجار کردن برای نسخه PSP انقدرها هم از اصالتش دور نشده بود جز سبک دوربینش ! اما Silent hill کجا و بازی دست جمعی ایزومتریک کجا !!!!این بازیSilent Hill Book of Memories
هم چند روز دیگه ریلیز میشه
به نظرم باید یه بازی خوب برای ویتا باشه...
چندتا عکس که ازش دیدم یاد کیلزون psp افتادم...عنوانی که از نظر من واقعا رو psp خوب کار شده بود و سرگرم کننده بود
---------- نوشته در 12:09 AM اضافه شد ---------- نوشته قبلی در 12:08 AM ارسال شده بود ----------
یه سایت رو دیدم بهش 9.5 داده بود
اگرلطف کنن بازی Silent Hill HD Collection رو برای Vita پرت کنن خیلی بهتر میشه !
Plant Vs Zombies : 74mb هستش ... من که انقدر دیگه روی Ipad بازی کردم کلا حالم بهم خورده !!! Endeless رو تا 550 فلگ رفته بودم ! شاید بعدا رو ویتا بیگرمشمن به شخصه خیلی از استیلش خوشم نیومد و احساس می کنم که عنوان چندان موفقی از آب در نیادش چون سبک و سیاق همیشگی سری SH رو هم نداره.
راستی دوستان میدونید که بازی PvZ پلات داره و 40-45 تا تروفی هم داره؟ من منتظرم که از یک جا پوند برای اکانتم جور کنم تا این بازی و Escape Plan رو بخرم. فکر کنم رو هم حدود 20 پوند بشه! اگه کسی جایی رو سراغ داره ممنون میشم بهم معرفی کنه! راستی حجم این دو تا بازی چقدر هست؟ PvS که مثل اینکه 80-90 مگ هست.
Escape Plan: 842mb هستش
در مورد Silent hill هم موافقم ...... والا به نظره من همون HD COllection رو برای ویتا اعلام میکردن از Book Of Memories سوپرازتر بود !!! فن های SH که Book of memories رو دیدن فکر کنم حالشون بیشتر گرفته شد ! حتی رو PSP هم Origins - Shattered memories خوبتر بودن !