Uzumaki Naruto
کاربر سایت
دوست عزیز کار خوبی کردی که ویتا رو نفروختی
tales from space : mutant blobs attack و
super stardust delta رو حتما بگیر.قیمتشونم بسیار مناسبه.
مرسی عزیز
escape Plan چطوره ؟
دوست عزیز کار خوبی کردی که ویتا رو نفروختی
tales from space : mutant blobs attack و
super stardust delta رو حتما بگیر.قیمتشونم بسیار مناسبه.
به سبک Puzzle هستش ... 70 اطاق داره و برای رد کردنشون حالت بازی ازمایش کردن راهای مختلف برای عبور از موانع هست . بازی خوبه .... دوستان هم چند نفر دارن . من زیاد خوشم نیومد . به اندازه Tales from space و Super Stardust و Plants Vs Zombies ارزش نداره ... به نظره من خیلی کوتاه و تکراریه اما گرافیک و هنره طراحیش حرف نداره !مرسی عزیز
escape Plan چطوره ؟
مرسی عزیز
escape Plan چطوره ؟
من هر 3 رو دان کردم ولی این نبود توشاز طریق خود ویتا برو توی استور دانلود کن.
این بازی جزو اون سه تا بازی مجانی ویتا هستش که قابلیت آگمنتد ریالیتی رو دارن.با استفاده از کارت هایی که توی جعبه ویتا هست و از طریق دوربین ویتا میتونی یه سری تصاویر توی صفحه ویتا بسازی.
کلا یه سری از قابلیت های ویتا رو نمایش میده به نظر من ارزش دانلود نداره ولی اگه نت پرسرعت داری دان کن.
دلیلش این هست که عرضه نشده !من هر 3 رو دان کردم ولی این نبود توش
یکیش که فوتبال بود
یکی دیگه یه ادمی بود با هاش شیرجه میزدیم تو اب
اون یکی یه سری خونه بود که...............
من یکیشون رو دان کردم.همون فشفشه بازی و خونه ها.گفتم شاید توی اون 2تا بوده حتما.که گویا اینجوری نبوده و توی یه بازی جدید قراره بیاد.من هر 3 رو دان کردم ولی این نبود توش
یکیش که فوتبال بود
یکی دیگه یه ادمی بود با هاش شیرجه میزدیم تو اب
اون یکی یه سری خونه بود که...............
مبارک باشه - حالشو ببری .... به نظره من Escape Plan رو نمیگرفتی ... خیلی بازی خوبی نیست .... ضعفهای ساختش برای یک بازی کوچک و نسبتا گرون خیلی زیادمن امروز 50$ دادم این چهارتا >> Planet Vs Zombies , Escape Plan , Super Stardust ,Tales from Space پیشنهاد میکنم همه رو بازی کنید..
مرسی,بازیه بدی نیست,دلیل ضعفش بیرون اومدن همزمانش با بازیهای خیلی خوبی مثل PvZ یا Stardust هستش واسه همین دیده نمیشه..مبارک باشه - حالشو ببری .... به نظره من Escape Plan رو نمیگرفتی ... خیلی بازی خوبی نیست .... ضعفهای ساختش برای یک بازی کوچک و نسبتا گرون خیلی زیاد
درسته .... تا حدودی قبول دارم اما به نظره من ضعفهای تکنیکی بعد داره ... اولش اینکه جای تعجب داره سازنده روی تاچ بازی کار نکردن که درست حسابی از اب در بیاد ... خیلی مواقع پاسخ گویی کنترل تاچ کند یا غلطه - به علاوه طراحی مراحل بعد از 20 اطاق به بعد خیلی تکراری میشه مخصوصا اخرش که دیگه خیلی بد در اومدهمرسی,بازیه بدی نیست,دلیل ضعفش بیرون اومدن همزمانش با بازیهای خیلی خوبی مثل PvZ یا Stardust هستش واسه همین دیده نمیشه..
من 2 تا God of war مال psp و 2 تا مزرعه دار هارو بازی نکردم ارزش دارن رو ویتا بگیرم از store ?
درسته,ضعف زیاد داره,کاشکی یه Update واسش بیاد..درسته .... تا حدودی قبول دارم اما به نظره من ضعفهای تکنیکی بعد داره ... اولش اینکه جای تعجب داره سازنده روی تاچ بازی کار نکردن که درست حسابی از اب در بیاد ... خیلی مواقع پاسخ گویی کنترل تاچ کند یا غلطه - به علاوه طراحی مراحل بعد از 20 اطاق به بعد خیلی تکراری میشه مخصوصا اخرش که دیگه خیلی بد در اومده