بازی های PlayStation Vita

• Thread starter Thread starter RONIIN
  • تاریخ آغاز تاریخ آغاز
نه من همچین چیزی نشنیدم تا حالا و هر سال یک نسخه جدید تو مهر ماه از این بازی منتشر میشه. این خبر رو کجا خوندید؟ نکنه این مغازه دارها بهتون گفتن؟

فقط از مغازه دارا بر میاد همچین چیزی
ولی روی پک بازیش هیچ شماره ای نزده شاید رو این حساب میگن
ps-vita-fifa-football|A201P_SP290_06_22MND.jpg

دوستان عزیز میگم اگه این Vita رو بگیریم جز بازی اصل هیچ کاری نمیشه کرد؟
منظورم بازی های ارکید و ... نداره
بازي اصل كه حنما بايد بخري و راهي نداري فعلا در غير اين صورت بازيهاي فقط دانلوديش خوبن ولي اونقدر هم برات دووم نميارن به هر حال lumines با قيمت بالاي 49 دلار (البته نسخه كارتي هم داره و بيشتر به عنوانه يه بازي كامل هست تا دانلودي فقط ) به خاطره قيمتش و spuer stardust delt وescape plsn وtales from space به ترتيب از راست 13.99 - 19.99 - 15.99 هستن و motorstorm هم9.99 و hustle kings 15,99 هست كه حدودا هر كدوم برات از 30 تا٤٠ تومن اب ميخوره به جز lumines كه ميشه حوالي ٩٠ تومن) خيلي بازي بحالي هست)

آقا من حيث المجموع الان اگه يه PSV بخري غير از بازي‌هاي Orig و دانلودي (كه بايستي خريداري كرد) بازي هاي ديگري هم مي شه بازي كرد؟
بازي‌هاي PSP با VHBL او اين حرفا؟؟؟ امولاتور هاي سگا و ... روش اجرا ميشه؟

آخرین ویرایش:
آقا من حيث المجموع الان اگه يه PSV بخري غير از بازي‌هاي Orig و دانلودي (كه بايستي خريداري كرد) بازي هاي ديگري هم مي شه بازي كرد؟
بازي‌هاي PSP با VHBL او اين حرفا؟؟؟ امولاتور هاي سگا و ... روش اجرا ميشه؟

شما چند بار میپرسی اینو؟

بازي اصل كه حنما بايد بخري و راهي نداري فعلا در غير اين صورت بازيهاي فقط دانلوديش خوبن ولي اونقدر هم برات دووم نميارن به هر حال lumines با قيمت بالاي 49 دلار (البته نسخه كارتي هم داره و بيشتر به عنوانه يه بازي كامل هست تا دانلودي فقط ) به خاطره قيمتش و spuer stardust delt وescape plsn وtales from space به ترتيب از راست 13.99 - 19.99 - 15.99 هستن و motorstorm هم9.99 و hustle kings 15,99 هست كه حدودا هر كدوم برات از 30 تا٤٠ تومن اب ميخوره به جز lumines كه ميشه حوالي ٩٠ تومن) خيلي بازي بحالي هست)

یعنی هیچ چیزه دیگه نداره جز خرید از Store و رم؟

آخرین ویرایش:
یعنی هیچ چیزه دیگه نداره جز خرید از Store و رم؟
Party - Near - Group message - Remote Play همه عموما برنامه هایی هستن که برای مکمل کردن تجربه برای بازی ها ساخته شدن ! Trophy هم که دیگه اشنایی داری (مثل Achievement های XBOX)
تنها برنامه های نا مرتبط به بازی هم Social NEtworking ها هستن که اونور گفتم و Music-video -picture .
کلا باید برای استفاده از این دستگاه فعلا :dیه 200 تومنی اضافه پیاده بشی برای خرید دو عدد بازی

بازي هاي ويتا نياز به كار بيشتر دارن هنوز نتونستند از قدرتش به خوبي استفاده كنند اما ميشه بگي uncharted golden abyaseچطوريه خوبه پس چرا امتيازش اونجور بايد شايد بالا نيست

بازي هاي ويتا نياز به كار بيشتر دارن هنوز نتونستند از قدرتش به خوبي استفاده كنند اما ميشه بگي uncharted golden abyaseچطوريه خوبه پس چرا امتيازش اونجور بايد شايد بالا نيست
درسته ... فعلا از نظر گرافیک فکر کنم فقط Uncharted - Ultimate Marvel vs. capcom از همه بهترن .... اما Golden Abyss هم متاش 80 هست ! امتیازاتش خوبه ... اگر تفاوته امتیازهای IGN و GAMESPOT در عناوین ویتا سردرگمت کرده؟؟؟ خب یه جواریی بر و بچ IGN کلا فن PS اینا هستن !!! اما منم فکر میکنم امتیاز GAMESPOT به Golden abyss زیادی پایینه ! من باشم 8 و 8.5 در حدشه ....این داستان قبلا تو زمان PSP هم بود ! مثلا IGN به Ghost of sparta داده بود 9.5 و از داستان و المنتهای گیم پلی تعریف کرده بود و Gamespot داده بود 8 و گفته بود داستانش خوب نیست !!!!! اون وقت ملت باید بيان 40 دلار بدن تا سر در بیارن کی راست گفته !
اما من با تجربه شخصیم با Uncharted باید بگم به جز کنترلهای تاچ همه ی عناصر Gameplay عالی هستش ! خیلی شبیه به Uncharted 1 هست
-------
من الان download لیستم رو توی VITA چک کردم دیدم اجازه دانلود مستقیم God Of War Ghost of Sparta - Metal Gear Solid Peac Walker رو میده ! قبلا توی PSN نبودن ... من دیگه منتظر Metal Gear Solid HD collection نميمونم ! برم ببینم این Peace Walker چه جور بود !

آخرین ویرایش:

کاربرانی که این گفتگو را مشاهده می‌کنند

تبلیغات متنی

رمز عبور خود را فراموش کرده اید؟
اگر میخواهی عضوی از بازی سنتر باشی همین حالا ثبت نام کن
or