نه من همچین چیزی نشنیدم تا حالا و هر سال یک نسخه جدید تو مهر ماه از این بازی منتشر میشه. این خبر رو کجا خوندید؟ نکنه این مغازه دارها بهتون گفتن؟
بازي اصل كه حنما بايد بخري و راهي نداري فعلا در غير اين صورت بازيهاي فقط دانلوديش خوبن ولي اونقدر هم برات دووم نميارن به هر حال lumines با قيمت بالاي 49 دلار (البته نسخه كارتي هم داره و بيشتر به عنوانه يه بازي كامل هست تا دانلودي فقط ) به خاطره قيمتش و spuer stardust delt وescape plsn وtales from space به ترتيب از راست 13.99 - 19.99 - 15.99 هستن و motorstorm هم9.99 و hustle kings 15,99 هست كه حدودا هر كدوم برات از 30 تا٤٠ تومن اب ميخوره به جز lumines كه ميشه حوالي ٩٠ تومن) خيلي بازي بحالي هست)دوستان عزیز میگم اگه این Vita رو بگیریم جز بازی اصل هیچ کاری نمیشه کرد؟
منظورم بازی های ارکید و ... نداره
نه من همچین چیزی نشنیدم تا حالا و هر سال یک نسخه جدید تو مهر ماه از این بازی منتشر میشه. این خبر رو کجا خوندید؟ نکنه این مغازه دارها بهتون گفتن؟
آقا من حيث المجموع الان اگه يه PSV بخري غير از بازيهاي Orig و دانلودي (كه بايستي خريداري كرد) بازي هاي ديگري هم مي شه بازي كرد؟
بازيهاي PSP با VHBL او اين حرفا؟؟؟ امولاتور هاي سگا و ... روش اجرا ميشه؟
شما چند بار میپرسی اینو؟
بار دیگه همچین چیزی مشاهده بشه ازتون، برخورد میشه!---------------------------
سوالم هم مربوط به بحث بازي هاست و هم بخش هك و HBL ها
به اين خاطر تو اون قسمتها هم پرسيدم عزيز
بازي اصل كه حنما بايد بخري و راهي نداري فعلا در غير اين صورت بازيهاي فقط دانلوديش خوبن ولي اونقدر هم برات دووم نميارن به هر حال lumines با قيمت بالاي 49 دلار (البته نسخه كارتي هم داره و بيشتر به عنوانه يه بازي كامل هست تا دانلودي فقط ) به خاطره قيمتش و spuer stardust delt وescape plsn وtales from space به ترتيب از راست 13.99 - 19.99 - 15.99 هستن و motorstorm هم9.99 و hustle kings 15,99 هست كه حدودا هر كدوم برات از 30 تا٤٠ تومن اب ميخوره به جز lumines كه ميشه حوالي ٩٠ تومن) خيلي بازي بحالي هست)
Party - Near - Group message - Remote Play همه عموما برنامه هایی هستن که برای مکمل کردن تجربه برای بازی ها ساخته شدن ! Trophy هم که دیگه اشنایی داری (مثل Achievement های XBOX)یعنی هیچ چیزه دیگه نداره جز خرید از Store و رم؟
درسته ... فعلا از نظر گرافیک فکر کنم فقط Uncharted - Ultimate Marvel vs. capcom از همه بهترن .... اما Golden Abyss هم متاش 80 هست ! امتیازاتش خوبه ... اگر تفاوته امتیازهای IGN و GAMESPOT در عناوین ویتا سردرگمت کرده؟؟؟ خب یه جواریی بر و بچ IGN کلا فن PS اینا هستن !!! اما منم فکر میکنم امتیاز GAMESPOT به Golden abyss زیادی پایینه ! من باشم 8 و 8.5 در حدشه ....این داستان قبلا تو زمان PSP هم بود ! مثلا IGN به Ghost of sparta داده بود 9.5 و از داستان و المنتهای گیم پلی تعریف کرده بود و Gamespot داده بود 8 و گفته بود داستانش خوب نیست !!!!! اون وقت ملت باید بيان 40 دلار بدن تا سر در بیارن کی راست گفته !بازي هاي ويتا نياز به كار بيشتر دارن هنوز نتونستند از قدرتش به خوبي استفاده كنند اما ميشه بگي uncharted golden abyaseچطوريه خوبه پس چرا امتيازش اونجور بايد شايد بالا نيست